Проект за озвучаване на Е36
Модератор: Icco
10 мнения
• Страница 1 от 1
- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
Проект за озвучаване на Е36
Колеги започвам моя проект по озвучаване на Е36 КУПЕ. Като срок съм си дал нова година да го завърша
Като начало какъв суб буфер ще препоръчате???
Интересува ме също възможно ли е да сложа два суб буфера в една кутия (надлъжно зад седалките, като може би трябва да я разделя вътрешно
), но от друга страна се замислям, че като качество ще се чува само едно думкане и след още 1-2 дни ще мина на вариант с един буфер който пък може да е по скъп като ще спестя втория ...
П.П. Разглеждам буфери по сайтовете ама никъде не намирам размери за вграждане
има ли някаква формула или просто както ти е удобно ,,,

Като начало какъв суб буфер ще препоръчате???
Интересува ме също възможно ли е да сложа два суб буфера в една кутия (надлъжно зад седалките, като може би трябва да я разделя вътрешно

П.П. Разглеждам буфери по сайтовете ама никъде не намирам размери за вграждане

Последна промяна GKuzmanov на 12 Окт 2011, 19:27, променена общо 1 път

- bmw318is4
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Е36
- Мечтае да кара: E38 Alpina B12
Re: Проект за озвучаване на Е36
Колега с интерес щи следя темата че и при мен положението е подобно незнам как ще прекарваме кабели за усилватели и от каде ще минават:d ,ако може да добавя и аз един въпрос,взех говорител пайнер в308ц които е 12 инча и е двунамотков ,нямам представа какъв усилвател трябва да взема за това животно колко канала и вата,ако дадете съвет ще съм благодарен ,а на колегата успех в проекта

Здравейте колоеги и аз като вас преди време се чудех същите работи,но намерих тази тема http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=13&t=199218&p=2205501&sid=53c716df4cf5921c4a5e4e275837b65e и ми свърши много работа.Разликата при мене е в това ,че аз съм със седан е36.
Иначе колега GKuzmanov Паинера който си взел не е лош аз съм със същия,свири доволно,но има още какво да се иска серия 309 е по-ефтина и звукът е на много по високо ниво,чак ме е яд
. При мен имама само един проблем след като всичко беше готово и подкарах музиката,се появиха гадни дрънчащи вибрации от серийната щора.Е дано да сам ви бил полезен иии... успех в начинанието.
Иначе колега GKuzmanov Паинера който си взел не е лош аз съм със същия,свири доволно,но има още какво да се иска серия 309 е по-ефтина и звукът е на много по високо ниво,чак ме е яд

- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
Knut написа:Здравейте колоеги и аз като вас преди време се чудех същите работи,но намерих тази тема http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=13&t=199218&p=2205501&sid=53c716df4cf5921c4a5e4e275837b65e и ми свърши много работа.Разликата при мене е в това ,че аз съм със седан е36.
Иначе колега GKuzmanov Паинера който си взел не е лош аз съм със същия,свири доволно,но има още какво да се иска серия 309 е по-ефтина и звукът е на много по високо ниво,чак ме е яд. При мен имама само един проблем след като всичко беше готово и подкарах музиката,се появиха гадни дрънчащи вибрации от серийната щора.Е дано да сам ви бил полезен иии... успех в начинанието.
Аз нямам плеър още

другата седмица ще го пазарувам.
Относно положението в багажника минавам на варианта с 1 бас колона най-вероятно тази http://aval-bg.com/car-audio/alpine/sub ... -swr-1243d (заради по малкия обем който и е нобходим - поне такава ми е информацията)
Другата седмица пазараувам двете неща и започвам да правя куфара за колоната.
Вече обаче идва време за усилвател и там ми е пълна Индия, както и за предна и задна линия

- BUMER-SH
- Потребител
-
- Кара: E36 Coupe
Наблегни на изолоцията в багажника и по вратите ако ще монтираш говорители там ,иначe ще береш грижи с ламарините !
Задната кора вибрира много досадно , без да има ексцесий по нея.
Alpina ,като модел е общо взето нищо (тоя каде си харесал) ..., беден откам елементарни настройки ....,+ е i pod-а ,......моят съвет за тея пари ако мислиш нов да го земаш ,по добре земи 2 ра ръка след проба по добар ALPINE примерно модел 9855,9835,9813,9815,9831,9853......свирят една две идей над този ,който си избрал .Можеби и дизайна си харесал ,мое мнение ти избираш. Тея модели орентировачно са около 300лв 2 -ра ръка в мн добро състояние и за i - pod ще ти остане да си земеш даже .Всичките модели от мен изброени по горе подържат i pod.Имай на предвид че Е36 ,има лоша акустика... ,по принцип
Задната кора вибрира много досадно , без да има ексцесий по нея.
Alpina ,като модел е общо взето нищо (тоя каде си харесал) ..., беден откам елементарни настройки ....,+ е i pod-а ,......моят съвет за тея пари ако мислиш нов да го земаш ,по добре земи 2 ра ръка след проба по добар ALPINE примерно модел 9855,9835,9813,9815,9831,9853......свирят една две идей над този ,който си избрал .Можеби и дизайна си харесал ,мое мнение ти избираш. Тея модели орентировачно са около 300лв 2 -ра ръка в мн добро състояние и за i - pod ще ти остане да си земеш даже .Всичките модели от мен изброени по горе подържат i pod.Имай на предвид че Е36 ,има лоша акустика... ,по принцип

- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
Единственото ми условие е да свети в оранжево, че иначе ми е грозно да не се връзва с таблото ...
Ще разгледам тези модели който си избройл, Но можеш ли да откроиш някой, че така 6 модела
За изолацията знам, че ще е приключение .... даже не знам от къде да я почвам нея
Ще разгледам тези модели който си избройл, Но можеш ли да откроиш някой, че така 6 модела

За изолацията знам, че ще е приключение .... даже не знам от къде да я почвам нея

- BUMER-SH
- Потребител
-
- Кара: E36 Coupe
GKuzmanov написа:Единственото ми условие е да свети в оранжево, че иначе ми е грозно да не се връзва с таблото ...
Ще разгледам тези модели който си избройл, Но можеш ли да откроиш някой, че така 6 модела![]()
Alpine cda- 9855 ,9835,9853 тея модели светят в който цвят си искаш имат над 600 нюанса,на 4 рите стъклени копчета ,който се виждат най -много ,4-5 основни цвята имат моделите(Зелен,червен,син,жълт,- и над 600 нюанса между цветовете,а за моделите просто са най доброто от марката ,едни от най доброто имал съм 9855,9815,9853 лично
ще следя темата и аз макар съвсем скоро да извърших тази операция със слагането на музика но аз се спрях на Alpine SBE-1243BP
и iDA-X311, сега трябва да сменя говорителите отпред и отзад. ако имате някакви предложения ще съм благодарен. дано колегата няма против че пиша в неговата тема
и iDA-X311, сега трябва да сменя говорителите отпред и отзад. ако имате някакви предложения ще съм благодарен. дано колегата няма против че пиша в неговата тема

- bmw318is4
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Е36
- Мечтае да кара: E38 Alpina B12
Аз съм с този плеър http://www.videomaniacentershop.it/prodotto/PIODEH2300USB/PIONEER-DEH-2300-USB-AUTORADIO.aspx, свети в червено и се връзва с цветовете , а като цяло всичко ми е нискобюджетно така че съм доволен и от звука , предна и задна линия предполагам са фабричните и като по чудо свирят чисто но без грам бас разбира се , и от тук на там ми е тъмна индия , взел съм този говорител
http://www.carstereosforless.com/Pioneer-TS-W308D4-Champion-Series-12-subwoofer-with-dual-4-ohm-voice-coils.html
с подходяща кутия за него , която ми се струва голяма , НО... пише че е двунамотков 400 вата , и сега търся усилвател , не знам какъв , 2 канала ли трябва да е , колко вата е най-добре , 400 ли ? , после идва ред на кабелите от акумулатора , абе сложна работа... но ще се справим
. ще следя темата
http://www.carstereosforless.com/Pioneer-TS-W308D4-Champion-Series-12-subwoofer-with-dual-4-ohm-voice-coils.html
с подходяща кутия за него , която ми се струва голяма , НО... пише че е двунамотков 400 вата , и сега търся усилвател , не знам какъв , 2 канала ли трябва да е , колко вата е най-добре , 400 ли ? , после идва ред на кабелите от акумулатора , абе сложна работа... но ще се справим

ето аз какво направих
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
10 мнения
• Страница 1 от 1