да е*а и девнинскигте ченгета и всички като тях!?!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
Ако нямате платен ДАНЪК,ЗАСТРАХОВКА и ПРЕГЛЕД,некихаите ни6то на КУКИТЕ.Пишат ви АКТ,прибирате се в града кадето живеете,горе-посочените неща си плащате в 7 дневен срок и пращате копия до ШЕФА на КАТ(в посо4ения срок)е налага само административна глоба от 10 лева.Това ми каза мои познат от КАТ когато мисе налагаше да пътувам до ПЛОВДИВ спешно,а нямах горепосо4ените плащания.
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Аз не разбрах малко
Ако нямаш тези неща в крайна сметка само с -10лв. ли излизаш от цялата работа? Защо се праща копие до шефа на КАТ? И ченгелите колко пари искат, за да пропуснат тоя момент? Защото ако е 5лв. повече не виждам смисал после да ходиш да се разправяш с актове. Мен лично за един акт за превишена скорост ме мотаха 2 месеца докато ми върнат талона. Биха ми некав печат + 1 месец и ходих с тоя парцал цифра време. + тва трябва да обяснявам на всеки, който ме спира каква е историята на парцала, защото беше написан с молив невероятно грозно. Казвам превишена скорост и айде малко морал 10мин. След всичкото това време отивам в КАТ и чакам 1 час на няква безкрайна опашка. Абе лудница. Аман от полийсмени

- Борката3000
- Потребител
-
Да знаете 4е пазарджишките ченгета най-много спират софианци->да го знаете. Но най-гадно е да те спрат без при4ина-като мен една но6т в 1:00 на връщане от Пловдив ме спряха със сирени, буркани и пресветквания с фаровете се едно съм Бин Ладен. Копелетата ги е хванало яд ,щотото в един от тунелите ги изпредварих
Карай бавно, за да стигнеш на време!!!
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2