Разлика във воланите на Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- Betrayer
-
-
- Мечтае да кара: E9 CSL Batmobile
Re: Разлика във воланите на Е36
Coulthard написа:аз съм се зарибил за 3 или 4 радва меu`F`o написа:П.С.: Сега ще ме нахранят тези със седаните и комбитата
Храня те .... много те храня
П.П. тебе кой ти е казал че караш БМВ с тва В20 недорузомение
ХАХА, извинявай ти нали беше с М62б44

"With power up to 321hp and a six speed gearbox, the EVO will launch from 0-100km/h for 5,4sec and nudge with 260km/h on the German autoban!"
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd

П.С Не започвай темата б20 и останалите, че много като тебе плакаха

- Jang1r
- младши ентусиаст
-
- Кара: го на ножки
- Мечтае да кара: на 50ст бензина.
Аз карам с въпросния номер 5 и съм си доволен....какво му се рони при положение,че е кожен? 

BMW e36 318TDS Touring
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
ест, че е с кожа просто dpy пак вкарва филмите. то и аз може си направя моя с гума нищо че е спортния. а и незнам кво очакваш от волан проектиран преди 23 години, че го храниш така.
за твоя инфо всички волани с бег, от края на 80те и началото на 90-те са без емблеми, загледай се на колите като мерцедес, ауди и която и да е японка. емблемата е просто релеф в кожата.
колкото за визията ест. че има огромна разлика. воланите с бегове са по-дебели и са кожени, хващат окото в пъти повече, от колкото тия мършавите къде нямат бег само няква централна пластмаса отгоре къде покрива 2 жици за клаксона и железа отдолу
незнам, честно за първия мков волан до 95-та кво го нахранихте така, според мене е супер, пасва на интериора и до ден днешен ме кефи нищо че и той е пълнолетен вече

за твоя инфо всички волани с бег, от края на 80те и началото на 90-те са без емблеми, загледай се на колите като мерцедес, ауди и която и да е японка. емблемата е просто релеф в кожата.
колкото за визията ест. че има огромна разлика. воланите с бегове са по-дебели и са кожени, хващат окото в пъти повече, от колкото тия мършавите къде нямат бег само няква централна пластмаса отгоре къде покрива 2 жици за клаксона и железа отдолу

незнам, честно за първия мков волан до 95-та кво го нахранихте така, според мене е супер, пасва на интериора и до ден днешен ме кефи нищо че и той е пълнолетен вече

Кви филми бре човек, казвам, че има и БЕЗ да е тапициран с кожа! Мога да ти покажа ако държиш. Тоя м-ковия дето си показал е малко по-добре, не съм пробвал, но по извивките мисля, че ще е удобен. Иначе на външен вид пак е грозен(със сравнение с останалите). Имайки предвид, че воланите като номер 1, с бега и в добро състояние вървят по 80-100лв, не виждам причина да се кара с такова нещо...не искам да обидя никого, казвам си мнението само, просто имам няколко К км с такъв гнусен волан и ми се е изградила няква фобия
на мойта кочина поне случих на хубав волан, ако не друго 

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Nardi Blackline.
5mm по-малък диаметър от този на М-тех (без бег) и с фланчето малко изнасяне към шофьора. Чуудесен. 

- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
че какво му има на волана
хич няма да му се обидя ако идва комплект с останалото

- b00st
- User
-
и аз съм с 1вия sport който се води. не е лош, само ако беше с по-малък диаметър щеше да е без грешка.
а честно да кажа по мое мнение въпросните волани от е36 са си направо като от конкурс за красота пред тоя който слагат на е60 и е90

като го видях за първи път наживо си казах: "сериозно ли???"
а честно да кажа по мое мнение въпросните волани от е36 са си направо като от конкурс за красота пред тоя който слагат на е60 и е90

като го видях за първи път наживо си казах: "сериозно ли???"

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Dpy написа:Кви филми бре човек, казвам, че има и БЕЗ да е тапициран с кожа! Мога да ти покажа ако държиш. Тоя м-ковия дето си показал е малко по-добре, не съм пробвал, но по извивките мисля, че ще е удобен. Иначе на външен вид пак е грозен(със сравнение с останалите). Имайки предвид, че воланите като номер 1, с бега и в добро състояние вървят по 80-100лв, не виждам причина да се кара с такова нещо...не искам да обидя никого, казвам си мнението само, просто имам няколко К км с такъв гнусен волан и ми се е изградила няква фобияна мойта кочина поне случих на хубав волан, ако не друго
Айде аз ще го покажа, че имам снимка под ръка

И на мен не ми харесва и за тва на втората седмица го смених. А колкото до М-ковия.. разни хора, разни идеали. На мен много ми харесва.
- b00st
- User
-

тва е един от най-силните волани от bmw обаче. шедьовър си е. дебелия

- Betrayer
-
-
- Мечтае да кара: E9 CSL Batmobile
Аз съм с №1, но по ми допадат 2 и 3
. Coulthard аз съм с М52 Индивидуал 98ма средата, мотора е на 370 000, не преизнава нищо под 323i. Не ти разбрах мисълта за чий трябва да плача??? От ТДС-а ли
?

"With power up to 321hp and a six speed gearbox, the EVO will launch from 0-100km/h for 5,4sec and nudge with 260km/h on the German autoban!"
error-ския също е готин, най-вече за "каране", предполагам ще е супер, иначе най-много се кефя на м-ковия тумбест, за сега обаче ще си карам с номер 1 като за без пари
. Както казахте, леко по-малък да беше, щеше да е перфектен.

Щом казваш, сигурно е така
Искам да видя някой дето си е махнал трилъчевия с бег и си е сложил тва "нещо"
Се едно да махнеш м52б28 и да сложиш м40б16

Искам да видя някой дето си е махнал трилъчевия с бег и си е сложил тва "нещо"

Се едно да махнеш м52б28 и да сложиш м40б16