Батерията за ключа
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- arkadas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-90
Батерията за ключа
Здравейте колеги. Искам да попитам някой знае ли какъв е модела на батерията, която се намира в ключа и къде и за колко може да се намери. На обичайните места за електроника нещо я няма.
- Niki Lauda
- Е36 фен
-
- Кара: каквото има
Аз работа в такъв магазин специално за батерий.И мисля че като номер се водеше 2430 или нещо подобно утре ще погледна на моя ключ от е34 и ще ти кажа точно каква е и цената с отстъпка към теб каква е
Niki Lauda
- arkadas
- кандидат ентусиаст
-
- arkadas
- кандидат ентусиаст
-
- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
Аиде и аз да питам нещо
Искам да си купя батериика за дистанционното на алармата и кадето и да търся все намирам някакво менте GS ебати тъпата батерия искам нещо марково ако ще и в София да е ще ида и ще си взема 5
Каде да търся?

Аз ходих в магазин на германус и ми казаха ,че се нарича Н11
и нямаше.Ходех при спец по алармите и ми каза ,че една батерия Н24 се реже на две и се получава Н11.
Искам да ви питам ваште аларми от какво разстояние се задействат.Моята трябва да съм до колата и тогава е трудно.Същия този спец провери батерията и каза ,че самата аларма е такава(оригиналната си е)това възможно ли е?
и нямаше.Ходех при спец по алармите и ми каза ,че една батерия Н24 се реже на две и се получава Н11.
Искам да ви питам ваште аларми от какво разстояние се задействат.Моята трябва да съм до колата и тогава е трудно.Същия този спец провери батерията и каза ,че самата аларма е такава(оригиналната си е)това възможно ли е?
Човек се учи докато е прост (Цицерон)
- arkadas
- кандидат ентусиаст
-
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2