Лайсни - демонтаж ?
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Лайсни - демонтаж ?
Колеги, искам да попитам как се свалят лайсните,които се намират под стъклата отстрани на автомобила
(лъскави или черни в зависимост от това дали автомобила е "shadow line" или "chrom line"
)
И другия момент- малко по-специален
лайсните намиращи се на тавана на автомобила във вариант Touring ,за които може да се монтира багажник
П.С. Надявам се и MadMax да се включи по темата
Георги Пенчев

И другия момент- малко по-специален

П.С. Надявам се и MadMax да се включи по темата

Георги Пенчев
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
к
мисля че лайсните шадоу лайн се махат като се издърпат (подхващат се с отвертка от ъгала и постепенно се измъкват) те самите са като щипки.
а за покрива незнам .
от утре е мойто 
а за покрива незнам .

.
да тези на стъклата са така на 6типки са.. но постепенно ги изкаржаи не от едната страна само 4е 6те се изкриви.. а тези на багажника и аз не ги знам не съм свалял.. има според мен или са издърпват напред като на релси4ки или леко напред и нагоре....
Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

Части за Е34 - тел.0899 828 626
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
бабата-Кажи баба ТЕНКЮЮ!
Тоd-10Х
ПС Надявам се скоро да имам възможност в Пловдив да Ви почерпя Г-н Пенчев!
Благодаря за полезната информация! 
Тоd-10Х

ПС Надявам се скоро да имам възможност в Пловдив да Ви почерпя Г-н Пенчев!

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- Penchev
- Сватбаря
-
Tod написа:бабата-Кажи баба ТЕНКЮЮ!
Тоd-10Х![]()
ПС Надявам се скоро да имам възможност в Пловдив да Ви почерпя Г-н Пенчев!Благодаря за полезната информация!
Съвсем скоро - в сряда ще идваме по Пловдив с Асен_Х и Владо Monkey та ще гледам да се видим ,че и на мен ми се иска

А всъщност , как ти помогнах като аз попитах нещо

Георги Пенчев
в
за да заключите темата
лайсните страничните- дъгата над прозорците е на щипки които като се издърпат се чупят.
лайцната на задното стъкло се издърпва на щипки,които са метални и не се чупят. а лайсните под прозореца са свалят като се изхлузят нагоре като на предната врата се сваля огледалото.
тезси на покрива за багажника се маха тавана и има 4 болта 13-ки и така се махат
успех!!!
лайсните страничните- дъгата над прозорците е на щипки които като се издърпат се чупят.
лайцната на задното стъкло се издърпва на щипки,които са метални и не се чупят. а лайсните под прозореца са свалят като се изхлузят нагоре като на предната врата се сваля огледалото.
тезси на покрива за багажника се маха тавана и има 4 болта 13-ки и така се махат
успех!!!
- Penchev
- Сватбаря
-
Re: в
ian190 написа:за да заключите темата
успех!!!
А ти видял ли си/свалял ли си тавана

Георги Пенчев
а
аз като я боядисвахме ги свалях щото няма как, но мойто е с люкове и тавана отстрани е на щипки, а люковете са по средата.
8 мнения
• Страница 1 от 1