Метални лайсни под вратите.
Модератор: Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Така като чета, струва ми се, че комплекта ще е между 150 и 200 лв. Махам ги всичките- от калници и врати, и си карам така. Може да лепна няква декоративна лента там и толкова.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
шефе на калниците няма такава лайсна само най-долу на вратите седи и при мен се е скъсала на шофера и ще я сменя с нова.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Zubcho написа:шефе на калниците няма такава лайсна само най-долу на вратите седи и при мен се е скъсала на шофера и ще я сменя с нова.
Има има ...

- georgito
- Потребител
-
- Кара: Имало едно време Е34
Re: Метални лайсни под вратите.
Колеги как точно се сменят тези лайсни под вратите?
Не искам да пускам нова тема затова питам първо тук.
Не искам да пускам нова тема затова питам първо тук.
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
отварящ вратата, хващаш лайстната от единя край и дърпаш с все сила надолу 

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Ама недей със все сила щото полсе стават на дъга, а за да ги върнеш в право положение треа си нинджа. Аз мойте така ги свалих и направо си купих м прагове с лайсните. М лайсните са по дебели и по лесно се връщат в оригиналното им положение след като си ги свалих що годе внимателно. Само недей със все сила... Аз имам целия комплект нормални, ако някой ги иска да си каже. Успех.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- georgito
- Потребител
-
- Кара: Имало едно време Е34
VesoPesa написа:отварящ вратата, хващаш лайстната от единя край и дърпаш с все сила надолу
Това го мога

А после новата как точно се слага? Нанизва се от външния край на вратата към вътрешния или се слага по цялата дължина на вратата и се натиска нагоре?
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Аз лично не знам как се слагат, щото не съм стигнал до там още, но обикновенно там дето се слага, вратата се е надула от корозия и то затова толко трудно излизат... В събота ще слагам мойте и бих могъл да споделя кво как...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Ми принципно се закрепя по цялата дължина и после трябва да се вкара като хората като почнеш от единя край и вървиш към другия 

- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Метална лайсна облицована с гума. И моите бяха пълна скръб, доста се оглеждах и си взех тук от форума. Добри са, а и не вярвам тия дето ги продават в ДАРУ да са по-качесвени от оригиналните. Да не говорим, че са на безбожна цена.
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

- D_U_D_E_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TDS
- Мечтае да кара: M5 с гуми за горене
Здравейте,
Оня ден разглеждах какво продават из Алати-това във Варна, не знам другаде има ли го. Та видях, че продават едни лайсни, които смятам, че ще заспят на това място. Мисля че са от някаква пластмаса и отгоре силикон, за да не се пукат и удрят. Та имаше в два варианта, черни и едни малко наподобяват карбон, но далечни брачеди-бие на сиво. В комплекта има по 4, две по дълги и две по-къси, при мен са още ок оригиналните, но смятам да си купя за в бъдеще.
Оня ден разглеждах какво продават из Алати-това във Варна, не знам другаде има ли го. Та видях, че продават едни лайсни, които смятам, че ще заспят на това място. Мисля че са от някаква пластмаса и отгоре силикон, за да не се пукат и удрят. Та имаше в два варианта, черни и едни малко наподобяват карбон, но далечни брачеди-бие на сиво. В комплекта има по 4, две по дълги и две по-къси, при мен са още ок оригиналните, но смятам да си купя за в бъдеще.
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2