BMW Z3 V10 0-340 Km/h
Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r
66 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
Re: BMW Z3 V10 0-340 Km/h
изключвател написа:Радвам се,че най накрая някой прояви съмнение относно клипа!За мен лично това не е фантастика,това е МЕГА ФАНТАСМАГОРИЯ!!!Дано пък някой от нас да имат РЕАЛНА представа и преценка относно физика,ускорение и съотношение на конски сили и килограми!!!Нима искате да повярвам,че автомобил с тегло 1380кг. и 540кс.,може да вземе дисциплината от 200 до 300км./ч. за 7сек.
!!!Моля ви се колеги,слезте на земята!!!За сравнение,ще ви дам един от шампионите в тази дисциплина,а именно BUGATTI VEYRON SUPERSPORT - http://www.youtube.com/watch?v=Xltk0idX ... re=related който е 1200кс. и 1500Nm.и е W16,8L с 4-ри турбини и взима въпросните километри едва за 10сек.!!!И понеже по света бели не открих 7 секунден автомобил,се наложи да влезна в GRAN TURISMOTO на PS2-ката и да наточа някой RACE CAR!!!Който е карал на тази игра знае,че всичко от света на моторният спорт е предадено 1 към 1,като изключим единствено натоварването което няма как да усетиш пред монитора
!!!Та въпросният RACE CAR излезе за тези 7сек. едва когато го направих 1180кс. на 770кг.
!!!Оставям ви сами да си направите извод,без да ангажирам някой с мнението си
!!!Поздрави!!!
Р.S.Пред GPS-a всички са равни!!!

Радвам се,че не всички живеят в заблуда и има реално мислещи хора в този форум!
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
ТУРБО написа:Радвам се,че не всички живеят в заблуда и има реално мислещи хора в този форум!
Аз си мислех, че темата е пусната за да се посмеем на нагласеното клипче, ма някои взеха, че се хванаха. Само проследете старта, как от 0 до 60 ги прави за 1 секунда без да буксува и после при около 100 км/ч при превключване на предавката скоростомера се връща леко надолу, което е напълно невъзможно при това ускорение. Веднага става ясно, че колата е вдигната, най-вероятно на платформа, която се движи, защото има някъв бавно местещ се пейзаж все пак

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- e90 325i
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М40ки и М50Б...
- Мечтае да кара: е-90 325i M-paket
- Детайли за колата: M-50 То Чyk..
Аз пък си мисля, че точно Денис няма да си сложи клип от 0-300 на крик или нещо подобно и да ни заблуждава

Скъпи, за рождения ми ден искам
подарък, който като го настъпя и за 3
секунди да вдига 100....!!!!! - Добре, ще
ти подаря кантар....
ти подаря кантар....
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
денис голем ташак си е направил чак щом в е90post ги е метнал и са го пуснали 

- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
Аз му ударих едно ЛС,ако иска да обясни в темата,как стоят нещата,че и мен ме заинтригува нещо. 

BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
- ТУРБО
- луд с палатка
-
Според мен има някава игра с дифа,защото скоростомера и оборотомера си отговарят,като на реална М6-ца
Дали примерно са метнали датчика от дифа на М-ката на много по къс диф...
Дали примерно са метнали датчика от дифа на М-ката на много по къс диф...
- ////Alpine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe b20 sold, E85 Z4 Cabrio
на някой прави ли впечатление какво се вижда в десния ъгъл долу на прозореца - отминаващи дървета храсти и т.н., тресенето, волана, доста автентично изглежда за нагласено, но нищо не е сигурно докато не се види на живо мое мнение
- ////Alpine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe b20 sold, E85 Z4 Cabrio
даже прави малко повече от 340 като гледам спира стрелката а оборотите още се катерят
- Alexch
- ентусиаст
-
////Alpine написа:на някой прави ли впечатление какво се вижда в десния ъгъл долу на прозореца - отминаващи дървета храсти и т.н., тресенето, волана, доста автентично изглежда за нагласено, но нищо не е сигурно докато не се види на живо мое мнение

Alexch написа: Веднага става ясно, че колата е вдигната, най-вероятно на платформа, която се движи, защото има някъв бавно местещ се пейзаж все пак
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
Alexch написа:////Alpine написа:на някой прави ли впечатление какво се вижда в десния ъгъл долу на прозореца - отминаващи дървета храсти и т.н., тресенето, волана, доста автентично изглежда за нагласено, но нищо не е сигурно докато не се види на живо мое мнение
Alexch написа: Веднага става ясно, че колата е вдигната, най-вероятно на платформа, която се движи, защото има някъв бавно местещ се пейзаж все пак
Това изказване ме хвърли под масата

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
то дай на хората само да плюят - това го могат най добре

- ТУРБО
- луд с палатка
-
adovet написа:то дай на хората само да плюят - това го могат най добре![]()
![]()
Ако става въпрос за мен не плюя по колегата и не си мисля че е измник или нещо такова.
Аз лично даже съм впечатлен от карането и от колата(наистина се изстрелва сериозно)
Но законите на физиката въжат за всички и той не е изключение!
Просто има нещо объркано по връзването на кабелите или нещо такова.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
ТУРБО написа:adovet написа:то дай на хората само да плюят - това го могат най добре![]()
![]()
Ако става въпрос за мен не плюя по колегата и не си мисля че е измник или нещо такова.
Аз лично даже съм впечатлен от карането и от колата(наистина се изстрелва сериозно)
Не говора за тебе а за хората дето си мислят че някой е правил клипа на вдигната кола и т.н. Иначе според мене просто дифа, гумите и скоростите не отговарят на реалните показания на километража.
- e90 325i
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М40ки и М50Б...
- Мечтае да кара: е-90 325i M-paket
- Детайли за колата: M-50 То Чyk..
И все пак з-тката си варви доволно

Скъпи, за рождения ми ден искам
ти подаря кантар....
ти подаря кантар....
- Alexch
- ентусиаст
-
adovet написа:ТУРБО написа:adovet написа:то дай на хората само да плюят - това го могат най добре![]()
![]()
Не говора за тебе а за хората дето си мислят че някой е правил клипа на вдигната кола и т.н. Иначе според мене просто дифа, гумите и скоростите не отговарят на реалните показания на километража.
Целта ми не е да плюя, а да се намери логично обяснение. Никой обаче не отговори, как при това мощно ускорение на 9-тата секунда от клипа, при превключване от 2-ра на 3-та скорост, стрелката на километража леко се връща от 100 км/ч преди да продължи нагоре

66 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5