BMW Z3 V10 0-340 Km/h

Видео клипове с участието на нашите любими Баварци.

Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r

луд с палатка
Аватар
Кара: Хората да залягат
Детайли за колата: кихащо кабрио

Re: BMW Z3 V10 0-340 Km/h

Мнение от ТУРБО » 29 Сеп 2011, 17:25

изключвател написа:Радвам се,че най накрая някой прояви съмнение относно клипа!За мен лично това не е фантастика,това е МЕГА ФАНТАСМАГОРИЯ :kuku: !!!Дано пък някой от нас да имат РЕАЛНА представа и преценка относно физика,ускорение и съотношение на конски сили и килограми!!!Нима искате да повярвам,че автомобил с тегло 1380кг. и 540кс.,може да вземе дисциплината от 200 до 300км./ч. за 7сек. :kuku: !!!Моля ви се колеги,слезте на земята!!!За сравнение,ще ви дам един от шампионите в тази дисциплина,а именно BUGATTI VEYRON SUPERSPORT - http://www.youtube.com/watch?v=Xltk0idX ... re=related който е 1200кс. и 1500Nm.и е W16,8L с 4-ри турбини и взима въпросните километри едва за 10сек.!!!И понеже по света бели не открих 7 секунден автомобил,се наложи да влезна в GRAN TURISMOTO на PS2-ката и да наточа някой RACE CAR!!!Който е карал на тази игра знае,че всичко от света на моторният спорт е предадено 1 към 1,като изключим единствено натоварването което няма как да усетиш пред монитора :lol: !!!Та въпросният RACE CAR излезе за тези 7сек. едва когато го направих 1180кс. на 770кг. :oops: !!!Оставям ви сами да си направите извод,без да ангажирам някой с мнението си :yes: !!!Поздрави!!!

Р.S.Пред GPS-a всички са равни!!! :bowdown:

:yes:
Радвам се,че не всички живеят в заблуда и има реално мислещи хора в този форум!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
Мечтае да кара: Z8

Мнение от Alexch » 29 Сеп 2011, 17:37

ТУРБО написа:Радвам се,че не всички живеят в заблуда и има реално мислещи хора в този форум!

Аз си мислех, че темата е пусната за да се посмеем на нагласеното клипче, ма някои взеха, че се хванаха. Само проследете старта, как от 0 до 60 ги прави за 1 секунда без да буксува и после при около 100 км/ч при превключване на предавката скоростомера се връща леко надолу, което е напълно невъзможно при това ускорение. Веднага става ясно, че колата е вдигната, най-вероятно на платформа, която се движи, защото има някъв бавно местещ се пейзаж все пак :winky:
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: М40ки и М50Б...
Мечтае да кара: е-90 325i M-paket
Детайли за колата: M-50 То Чyk..

Мнение от e90 325i » 29 Сеп 2011, 17:44

Аз пък си мисля, че точно Денис няма да си сложи клип от 0-300 на крик или нещо подобно и да ни заблуждава :kuku: :kuku:
Скъпи, за рождения ми ден искам
подарък, който като го настъпя и за 3
секунди да вдига 100....!!!!! - Добре, ще
ти подаря кантар....

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 29 Сеп 2011, 17:46

денис голем ташак си е направил чак щом в е90post ги е метнал и са го пуснали :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: дърто Е30
Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет

Мнение от SPEED_GABROVO » 29 Сеп 2011, 17:56

Аз му ударих едно ЛС,ако иска да обясни в темата,как стоят нещата,че и мен ме заинтригува нещо. :D
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.

луд с палатка
Аватар

Мнение от ТУРБО » 29 Сеп 2011, 18:14

Според мен има някава игра с дифа,защото скоростомера и оборотомера си отговарят,като на реална М6-ца
Дали примерно са метнали датчика от дифа на М-ката на много по къс диф...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe b20 sold, E85 Z4 Cabrio

Мнение от ////Alpine » 30 Сеп 2011, 0:49

на някой прави ли впечатление какво се вижда в десния ъгъл долу на прозореца - отминаващи дървета храсти и т.н., тресенето, волана, доста автентично изглежда за нагласено, но нищо не е сигурно докато не се види на живо мое мнение
Изображение
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe b20 sold, E85 Z4 Cabrio

Мнение от ////Alpine » 30 Сеп 2011, 0:50

даже прави малко повече от 340 като гледам спира стрелката а оборотите още се катерят
Изображение
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Alexch » 30 Сеп 2011, 2:01

////Alpine написа:на някой прави ли впечатление какво се вижда в десния ъгъл долу на прозореца - отминаващи дървета храсти и т.н., тресенето, волана, доста автентично изглежда за нагласено, но нищо не е сигурно докато не се види на живо мое мнение

:idea:
Alexch написа: Веднага става ясно, че колата е вдигната, най-вероятно на платформа, която се движи, защото има някъв бавно местещ се пейзаж все пак :winky:
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Greaddy » 30 Сеп 2011, 14:05

Alexch написа:
////Alpine написа:на някой прави ли впечатление какво се вижда в десния ъгъл долу на прозореца - отминаващи дървета храсти и т.н., тресенето, волана, доста автентично изглежда за нагласено, но нищо не е сигурно докато не се види на живо мое мнение

:idea:
Alexch написа: Веднага става ясно, че колата е вдигната, най-вероятно на платформа, която се движи, защото има някъв бавно местещ се пейзаж все пак :winky:

Това изказване ме хвърли под масата :mhihi: ! Вдигнали я били на платформа на която давал газ,само за да заблуди четящите от БМВ форума,че се движи с повече от 340 км/ч :mhihi: .Та сега по въпроса,който наистина ви измъчва,колата едва ли се движи наистина със скоростта,която показва скоростомера именно защото на почти всички коли стойностите нямат нищо общо с реалността.Преди време един индивид се хвалеше в мунинг форума как с Гаярдото си хвърчи с 350 км/ч,а инженерите от завода по каталог описват максималната скорост от 320 км/ч.Затова някои хора слагат GPS системи,които мерят скоростите много по-реално отколкото скоростомера на таблото!А това,че целия форум оплю Денис колко лош пилот е,а сега се мъчи да го изкара измамник е друг въпрос!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 30 Сеп 2011, 17:37

то дай на хората само да плюят - това го могат най добре :mhihi: :mhihi: :mhihi:

луд с палатка
Аватар

Мнение от ТУРБО » 30 Сеп 2011, 19:15

adovet написа:то дай на хората само да плюят - това го могат най добре :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ако става въпрос за мен не плюя по колегата и не си мисля че е измник или нещо такова.
Аз лично даже съм впечатлен от карането и от колата(наистина се изстрелва сериозно)
Но законите на физиката въжат за всички и той не е изключение!
Просто има нещо объркано по връзването на кабелите или нещо такова.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 01 Окт 2011, 21:47

ТУРБО написа:
adovet написа:то дай на хората само да плюят - това го могат най добре :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ако става въпрос за мен не плюя по колегата и не си мисля че е измник или нещо такова.
Аз лично даже съм впечатлен от карането и от колата(наистина се изстрелва сериозно)

Не говора за тебе а за хората дето си мислят че някой е правил клипа на вдигната кола и т.н. Иначе според мене просто дифа, гумите и скоростите не отговарят на реалните показания на километража.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: М40ки и М50Б...
Мечтае да кара: е-90 325i M-paket
Детайли за колата: M-50 То Чyk..

Мнение от e90 325i » 02 Окт 2011, 1:30

И все пак з-тката си варви доволно :bchug: :bchug: :bchug: :drinking: :drinking:
Скъпи, за рождения ми ден искам
подарък, който като го настъпя и за 3
секунди да вдига 100....!!!!! - Добре, ще
ти подаря кантар....

ентусиаст
Аватар

Мнение от Alexch » 02 Окт 2011, 1:37

adovet написа:
ТУРБО написа:

Не говора за тебе а за хората дето си мислят че някой е правил клипа на вдигната кола и т.н. Иначе според мене просто дифа, гумите и скоростите не отговарят на реалните показания на километража.

Целта ми не е да плюя, а да се намери логично обяснение. Никой обаче не отговори, как при това мощно ускорение на 9-тата секунда от клипа, при превключване от 2-ра на 3-та скорост, стрелката на километража леко се връща от 100 км/ч преди да продължи нагоре :?: :!: Това значи, че или показанията на километража нямат нищо общо с истината или колелата са във въздуха. Което и от двете да е, резултата е един и същ, а именно че има манипулация. :winky:

ПредишнаСледваща

Назад към Видео