Мнения за е30 от интернет
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Tomekk
- младши ентусиаст
-
- Кара: М44
- Мечтае да кара: ///М
- Детайли за колата: Не карам бързо полицай, просто бавно си летя :)
Re: Мнения за е30 от интернет
NaKi4_pZ написа:Как не се кара.Миналата година май месец ходих да я гледам преди да взема комбито и се отказах.И след това пак се караше.Продава се поне от началото на 2010.Скоро я виждах и вече ги няма листовете с обявата по прозорците.Това което помня е че колата е от много години в бг и собственика каза че това е перфектното купе за V12...Тогава беше 3000 лева
Ако е тази дето седеше на кръговото след моста на Марица посоко гарата се продава поне от 2 години и първоначално и искаше доста над 3к лева

- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Благодаря на колегите, които споделиха историята на колата, да се знае, че се продава от две години. Но освен това, питането бе има ли кусури некви?
Намесвам се в темата, тъй като мой познат също има интерес към колата,, та.. ще кажете ли- има ли някви видими забележки и какви дефекти сте видели изобщо, щото явно доста хора са я гледали за тея две години........
или само е видяна табелата "продава се"???
Намесвам се в темата, тъй като мой познат също има интерес към колата,, та.. ще кажете ли- има ли някви видими забележки и какви дефекти сте видели изобщо, щото явно доста хора са я гледали за тея две години........
или само е видяна табелата "продава се"???
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
пичове кола на 20г ,за две иляди лева,че и е30.Дали има кусури според вас.ходиш гледаш и преценяваш дали може да живееш с кусурите.Голяма драма,че и тема чак пусната 

- racer88081
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 320I
- Мечтае да кара: БМВ Е30 М3
Tomekk написа:NaKi4_pZ написа:Как не се кара.Миналата година май месец ходих да я гледам преди да взема комбито и се отказах.И след това пак се караше.Продава се поне от началото на 2010.Скоро я виждах и вече ги няма листовете с обявата по прозорците.Това което помня е че колата е от много години в бг и собственика каза че това е перфектното купе за V12...Тогава беше 3000 лева
Ако е тази дето седеше на кръговото след моста на Марица посоко гарата се продава поне от 2 години и първоначално и искаше доста над 3к лева
Точно тя е а като и гледам пепела по нея, неми се мисли да се кара!!!
- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Нищо смислено!!
То момчето ще бие над 200 км до там, за да види за кво иде реч.... а некой тука са я гледали и и знаят състоянието и просто искат да си прее--ат другарчето.
Срамно........
много срамно...
Тъпи коментари всички можем да направим, не, че моят се различава.. Но темата е за друго. А аз се включих, щото просто некой трябва да каже нещо смислено на тва момче, дето ще кара 500 км до там и обратно. Но на кой ли му пука, нали сме ГанЮвци според Хевропата, па може и верно да е.. Аз не мога да му дам мнение, затва питам и Вас , колеги...
То момчето ще бие над 200 км до там, за да види за кво иде реч.... а некой тука са я гледали и и знаят състоянието и просто искат да си прее--ат другарчето.
Срамно........
много срамно...
Тъпи коментари всички можем да направим, не, че моят се различава.. Но темата е за друго. А аз се включих, щото просто некой трябва да каже нещо смислено на тва момче, дето ще кара 500 км до там и обратно. Но на кой ли му пука, нали сме ГанЮвци според Хевропата, па може и верно да е.. Аз не мога да му дам мнение, затва питам и Вас , колеги...
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- NaKi4_pZ
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i & 520i
Ако става въпрос за мен аз съм му отговорил на ЛС когато ме пита...
А ако тва е е30 при кръговото значи съм подвел колегата.Аз говорех за една същата която я спират зад адвокатурата.
Та..ако това е колата която седи при кръговото на моста-звъняхме в продължение на една седмица на телефона написан на прозореца ама никой не вдигна-повече не знам за нея..извинявам се
А ако тва е е30 при кръговото значи съм подвел колегата.Аз говорех за една същата която я спират зад адвокатурата.
Та..ако това е колата която седи при кръговото на моста-звъняхме в продължение на една седмица на телефона написан на прозореца ама никой не вдигна-повече не знам за нея..извинявам се

- Tomekk
- младши ентусиаст
-
- Кара: М44
- Мечтае да кара: ///М
- Детайли за колата: Не карам бързо полицай, просто бавно си летя :)
Колата е нов внос поне по спомени беше с чужди номера като е видях за 1-ви път и от тогава си се продава ... незнам дали и има нещо просто и искаха някакви извънземни сумии за това не е продадена още 

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Investigation Discovery , пасти да яде.
Бати разследването й направихте на тая кола 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- delas_328
- ентусиаст
-
- Кара: 24 Клапанова гад!!!
- Мечтае да кара: М3 Е36 3.2

По-добре известен пияч, отколкото анонимен алкохолик!
- Vasko_BP
- ентусиаст
-
- Кара: 92' E30 M40 cabrio
- Мечтае да кара: E30 M3
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
важното е да има тема у форума..а кой кво гледал или дали ходил,няма значение

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- delas_328
- ентусиаст
-
Защо автора не вземе Явор да ми направи едно мастрафче и да отидете двамата снего да я видите
Колега,ако си мерклия отивай с два бона и коментирай на място ,защото ако искаш хубава Е30 трябва да се бръкнеш,ако мислиш че са много тея пари ,не се занимавай с глупости ,защото знаеш че много добрите са скъпи !
Ако си навитак за лачена ето тази съм я гледал и е супер http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

Колега,ако си мерклия отивай с два бона и коментирай на място ,защото ако искаш хубава Е30 трябва да се бръкнеш,ако мислиш че са много тея пари ,не се занимавай с глупости ,защото знаеш че много добрите са скъпи !
Ако си навитак за лачена ето тази съм я гледал и е супер http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
- ///Явор
- Летящия холандец
-
аз чирепи си имам
..не ми трябват по големи
а и със сигурност няма да си пусна тема..какво мислите за еди си коя кола
а и не аз трябва да ти правя масрафче за оглед,ми се струва 

- delas_328
- ентусиаст
-
Яворе той на теб разбира се не си разбрал ,нали ти вършиш работата
,пък и едва ли има някой който ги разбира повече от теб 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
няма значение
джъст фън
.. с е30 разбира се 

41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3