Събор 2006 - въпроси, идеи, дискусии.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Абе от къде ги измислихте тия префернциални цени бре? Няма значение дали си член на клуба или просто посещаваш форума, или пък си фен и си чул от някъде да събора, цените са едни. Единственото, което е различно е, че на рецепция цените са доста по високи. Така че, ако някой реши в последния момент да се включва да не ходи на рецепцията, а да търси представителя на туристическата агенция. ГСМ е написан в темата за резервациите.

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Охххх, много грешно сте ме разбрали !!!
НЯМА НИКАКВИ ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЦЕНИ, нали от клуба са договорени по ниски цени за хотелите от стандартните, като се прават резервациите чрез посочената туристическа агенция само, но предполагам това е ако се вземат и двете нощувки!
Въпроса ми беше дали тези договорени цени ще са валидни и за една нощувка или са само за тези които ще са на събора и 3-те дена и в противен случай една нощувка ще се заплаща по стандартните цени на хотела?

НЯМА НИКАКВИ ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЦЕНИ, нали от клуба са договорени по ниски цени за хотелите от стандартните, като се прават резервациите чрез посочената туристическа агенция само, но предполагам това е ако се вземат и двете нощувки!
Въпроса ми беше дали тези договорени цени ще са валидни и за една нощувка или са само за тези които ще са на събора и 3-те дена и в противен случай една нощувка ще се заплаща по стандартните цени на хотела?

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- Иво
- шПерко
-
- KAIL_77
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
Въпроса ми е следния: кога, къде и от кого можем да получим стикери с номера, които ги имаше налепени по стъклата на колите на предните събори? Изобщо предвидени ли са такива стикери за събор '2006? Тъй като се очертава от Русе да тръгнем поне 10-12 коли може ли някой предварително да ми изпрати по куриер някаква бройка стикери за да ги раздам на момчетата?
Благодаря за вниманието! 

- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Стикери получават тези които участват в мероприятията плащащ таксата и получаваш стикер 

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- Новини
-
520i написа:Какви преференциални цени ?Аз като се обадих по телефона да резервирам ми казаха 52лв. двойна стая за нощувка , както си е отбелязано във форума,така че незнам за какви преференциални цени става дума
Телефона, на който си се обадил е на туристическата агенция, която се грижи за престоя ни в хотелите. Като правиш резервациите на този телефон получаваш и цената, която сме написали тука. Ако обаче се обадиш направо във хотела и искаш да си запазиш стая, тогава сумата ще е доста по-тръста. Това се има впредвид под преференциални цени. Те важат за всички, които правят резервацията чрез туристическата фирма, чиито координати сме обявили във форума

KAIL_77 написа:Въпроса ми е следния: кога, къде и от кого можем да получим стикери с номера, които ги имаше налепени по стъклата на колите на предните събори?
Софииската група ще получи стикерите си непосредствено преди тръгването за събора. За останалите градове или на място в хотелите ще можете да ги получите или ще търсим някакъв начин за разпространение. Това подлежи все още на доуточняване.
Dimo
Задай въпроса си в темата за настаняването. Аз незнам как стои този въпрос, но предполагам няма да е проблем

GECATA BMW написа:Стикери получават тези които участват в мероприятията плащащ таксата и получаваш стикер
Не дезинформирай хората!!!! Стикери с номера за събора получават всички баварски автомобили, които ще присъстват на събора. Тава е традиция, която няма нищо общо с пистата или с каквито и да било такси.
Сега една молба.... престанете да чатите в тази тема, защото ми става все по-трудно да я преглеждам и да отговарям на всички въпроси. Виждате заглавието на темата - ако обичате спазвайте нейната насоченост и не ми усложнявайте деня допълнително.
Благодаря за разбирането.
А резервации за ресторанта вечерта няма ли да има?Знам,че това е допълнително затруднение за организаторите,но може да се пусне отделна тема за записване,защото мисля ,че броя на участниците в този събор ще е доста по-голям от предишните.А пък и имайки предвид миналите години в който се оказа невъзможно да се съберем в един ресторант.
- Иво
- шПерко
-