странен проблем със сажди
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- donpatrona
- кандидат ентусиаст
-
странен проблем със сажди
Здравейте,
Моето возило е E46 320d 2000г. От известно време насам, пластмасовия капак, който покрива въздушния филтър е меко казано опушен със сажди, а също в последно време и предните джанти. Първоначално мислех, че е от феродото на накладките и че се набирам много на спирачките, но са си сажди. В момента са си направо черни. Явно има цепнат мъркуч или тръба някъде, но не знам къде да гледам. Ако някой има идея да помогне. Пробвах при майстор, но и той ме нарита за спирачките - каза "карай по-кротко, това е от феродото..."
Моето возило е E46 320d 2000г. От известно време насам, пластмасовия капак, който покрива въздушния филтър е меко казано опушен със сажди, а също в последно време и предните джанти. Първоначално мислех, че е от феродото на накладките и че се набирам много на спирачките, но са си сажди. В момента са си направо черни. Явно има цепнат мъркуч или тръба някъде, но не знам къде да гледам. Ако някой има идея да помогне. Пробвах при майстор, но и той ме нарита за спирачките - каза "карай по-кротко, това е от феродото..."
- e36Bulgaria
-
-
- Кара: ше 318tds
- Мечтае да кара: перфектно БМВ
Re: странен проблем със сажди
или е от меката връзка ако имаш такава или гарнитурите на изпускателните кулектори са изгорели и ти пуши от там
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
На тоя майстор трябва да му "нариташ" канчето задето ти говори глупости. Няма как там да отиде феродо от накладките. Аз гласувам за проблем с меката връзка.
Si non confectus, non reficiat.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Zagy написа:На тоя майстор трябва да му "нариташ" канчето задето ти говори глупости. Няма как там да отиде феродо от накладките. Аз гласувам за проблем с меката връзка.
Подкрепям Zagy,как точно ще стигне феродо ,през подкалниците ли

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
Имах подобен случай със скъсана мека връзка на тръбата която води изгорелите газове към ЕГР. Провери и нея.
- donpatrona
- кандидат ентусиаст
-
BaHka написа:Имах подобен случай със скъсана мека връзка на тръбата която води изгорелите газове към ЕГР. Провери и нея.
Може да си прав, на мен и без това не ми бачка ЕГР-а. Електрониката на "умната" дюза е прецакана.
Благодаря на всички, които се "отзоваха". Започвам да преглеждам на ред всички меки връзки ...
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
donpatrona написа:BaHka написа:Имах подобен случай със скъсана мека връзка на тръбата която води изгорелите газове към ЕГР. Провери и нея.
Може да си прав, на мен и без това не ми бачка ЕГР-а. Електрониката на "умната" дюза е прецакана.
Благодаря на всички, които се "отзоваха". Започвам да преглеждам на ред всички меки връзки ...
Имаш 1

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
7 мнения
• Страница 1 от 1