BMW Z3 V10 0-340 Km/h
Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r
66 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- delas_328
- ентусиаст
-
- Кара: 24 Клапанова гад!!!
- Мечтае да кара: М3 Е36 3.2
Re: BMW Z3 V10 0-340 Km/h

По-добре известен пияч, отколкото анонимен алкохолик!
- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
- ТУРБО
- луд с палатка
-
Абе незнам дали лъже километража или има някава друга измама,ама ако някой каже,че на тази кола това и е реалното ускорение...

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
ТУРБО написа:Абе незнам дали лъже километража или има някава друга измама,ама ако някой каже,че на тази кола това и е реалното ускорение...

Що да не и е реалното ? Логично е да е точно такова ускорението с този мотор(модван до 540 коня) и това купе и общо тегло 1380кг.
А и нали не мислиш че Денис и екипа му са някви комплексирани рейсърчета и биха качили подправен или нереален клип...
Що в БГ винаги, когато нещо изглежда добре, никога не му е чиста работата
Няма държава пълна с толкоз много хейтъри(тая дума макар и английска, все едно е измислена точно за българския народ
)
А и нали не мислиш че Денис и екипа му са някви комплексирани рейсърчета и биха качили подправен или нереален клип...
Що в БГ винаги, когато нещо изглежда добре, никога не му е чиста работата

- ТУРБО
- луд с палатка
-
Dpy написа:Що да не и е реалното ? Логично е да е точно такова ускорението с този мотор(модван до 540 коня) и това купе и общо тегло 1380кг.
Що в БГ винаги, когато нещо изглежда добре, никога не му е чиста работатаНяма държава пълна с толкоз много хейтъри(тая дума макар и английска, все едно е измислена точно за българския народ
)
Не ми говори за Хейтъри,защото това клипче е отвъд фантастиката даже!!!Това,че ти си наивен не значи че аз съм хейтър!
Ако му сложат още един такъв двигател може да се получи нещо подобно и пак не ми се вярва.
Ти мислиш ли че кола 1400кг и 550к.с. можбе да направи 300км/ч. за 14секунди

За сравнение Бугати Вейрон ги прави за 20 секунди

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Аз съм по-склонен да си мисля, че вдига 300 за толкова време, ама не на асфалт с нормални гуми... Може на лед, или колела във въздуха, но иначе едва ли... Преди време с ис-ката като имаше големи поледици в София вдигнах 80 на място за 2 секунди сигурно 

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
То на великия вейрон с 16 цилиндъра и 4 турбини му дават 2.5 с до 100, ама макларъна с 3.2 до 100 му прай бахти ластика. И тва не е истина нали и има измама
Вярвам да, когато говорим за модифициран автомобил, подготвен за това.
Тва да не е поредния мурбо проект с 500 коня, дето не мое да слезе под дванайска на 402м и да му смеят хората, щото тва време го дават с по 250 коня атмосферки...

Ти мислиш ли че кола 1400кг и 550к.с. можбе да направи 300км/ч. за 14секунди
Вярвам да, когато говорим за модифициран автомобил, подготвен за това.
Тва да не е поредния мурбо проект с 500 коня, дето не мое да слезе под дванайска на 402м и да му смеят хората, щото тва време го дават с по 250 коня атмосферки...
- ТУРБО
- луд с палатка
-
Ти си болен човек,ходи се прегледай!
Тази кола едва ли ще падне под 30секунди до 300км/ч.
Викаш Вейрона е смешен пред Z-ката
Да кажем,че със слаб шофер и със много по-бавна кола може да му вземеш старата,но тук говорим за скорости до 300км/ч.
Тази кола едва ли ще падне под 30секунди до 300км/ч.
Викаш Вейрона е смешен пред Z-ката

Да кажем,че със слаб шофер и със много по-бавна кола може да му вземеш старата,но тук говорим за скорости до 300км/ч.
Върви се прегледай ти, виж си бустметъра, да не си дигнал повечеко налягане 

- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Хора, айде стига спам.
- ТУРБО
- луд с палатка
-
Dpy написа:Върви се прегледай ти, виж си бустметъра, да не си дигнал повечеко налягане
Налягане имаш в глават ти заблудено спамерче!
Митак,искам да се изясни че това не е реалното ускорение на тази кола.
Нека няма и други заблудени като това момченце отгоре,дето се е качвал само на 16-ки на метан и си мисли че тази Z-ка е Топ фюъл!!!
Дайте ми пример за кола която има такова ускорение и е под 1500к.с. и над 1300кг.
Не казвам че колата е бавна,а в сверата на фантастиката!
- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
Така като засичам Z-ката ги прави от 0-200 за около 8 секунди, Бугати Вейрон ги прави и той за 8 секунди, съотношението мощност/тегло при Вейрона е 2,11кг, а при Z-ката се пада около 2,4.... разликата уж не е голяма, но според мен си е реален клипа 

- изключвател
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М5 Е39-да лети с 300км/ч
- Мечтае да кара: на магистралата Ниш-Белград!!!
Радвам се,че най накрая някой прояви съмнение относно клипа!За мен лично това не е фантастика,това е МЕГА ФАНТАСМАГОРИЯ
!!!Дано пък някой от нас да имат РЕАЛНА представа и преценка относно физика,ускорение и съотношение на конски сили и килограми!!!Нима искате да повярвам,че автомобил с тегло 1380кг. и 540кс.,може да вземе дисциплината от 200 до 300км./ч. за 7сек.
!!!Моля ви се колеги,слезте на земята!!!За сравнение,ще ви дам един от шампионите в тази дисциплина,а именно BUGATTI VEYRON SUPERSPORT - http://www.youtube.com/watch?v=Xltk0idX ... re=related който е 1200кс. и 1500Nm.и е W16,8L с 4-ри турбини и взима въпросните километри едва за 10сек.!!!И понеже по света бели не открих 7 секунден автомобил,се наложи да влезна в GRAN TURISMOTO на PS2-ката и да наточа някой RACE CAR!!!Който е карал на тази игра знае,че всичко от света на моторният спорт е предадено 1 към 1,като изключим единствено натоварването което няма как да усетиш пред монитора
!!!Та въпросният RACE CAR излезе за тези 7сек. едва когато го направих 1180кс. на 770кг.
!!!Оставям ви сами да си направите извод,без да ангажирам някой с мнението си
!!!Поздрави!!!
Р.S.Пред GPS-a всички са равни!!!

Р.S.Пред GPS-a всички са равни!!!

Хубавата кола, която не върви, е като хубавата жена, която не прави секс!!!
66 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5