Новото BMW M3
Модератор: Общи модератори
Ей деб@ колко пари си дал за тва окачване?Само като си помисля колко м3ки са минали през теб и ми става лошо.Престани да пишеш все едно имаш опит!Четенето не е всичко!Не мисля че някога съм писал такива глупости.Радвам се че си чел по форумите!И аз съм чел споко!Не изглеждаш по-голям така(казва ти го по-малък от тебе(на години де)).С тия 600 "сериозни" мнения дразниш и мен.И аз бях така но сега се сдържам.Много хора,ако не и 90% от хората във форума смятат че точно ааз нямам право на тва мнение,обаче дразниш много!Имаш и добри теми обаче повечето са преписани,преведени или преразказани от някъде!Вярно е че аз не допринасям за развитието на форума,но това е защото знанията са ми от форума и винаги има някой който ще отговори преди мен.Просто ме дразниш доста често!Единствените ти мнения които не ме дразнят са новите теми в които пишеш за моделите!Сигурно и аз дразня обаче се чувствам длъжен да ти го кажа!Не целя конфликти може да ми триете мнението.Чудя се дали да го пусна,ма айде,пускам
Live it like you Love it
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Като гледам каква е разликата на Е90 от Е46(седан) със сигорност новото М3 ще бъде доста по добро от М3 Е46.
п.с. Лично според мен нито един модел който е M-POWER няма проблеми и недостатъци те са просто уникални
п.с. Лично според мен нито един модел който е M-POWER няма проблеми и недостатъци те са просто уникални

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
PROSTAKA написа:Penchev написа:ЕЕЕЕЕ![]()
Малко уважение имайте към другия грандНе прави чест никому такива изказвания,нали
![]()
Никво уважение нямам към тия точно и никога няма да имам
То си ти го пише в ника ...

а че е уникална М-ката спор няма ... само нещо ми се виждат малки гуметата отпред ма то може да е оптична измама

_!_
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Хей low.. , как е отлепила предната гума в завоя самоооо
Дали няма да е поредният скалпел,а
Тая кола ,ако не прескочи легендата със задноразположен мотор от Щутгарт ,просто няма кой
Георги Пенчев

Дали няма да е поредният скалпел,а

Тая кола ,ако не прескочи легендата със задноразположен мотор от Щутгарт ,просто няма кой

Георги Пенчев
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
според мен въпроса е да прескочи директния противник РС4, а по-нататък ще видим 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
В Аутобилд четох, че Е90 М3 ще има и комби, което да е директен конкурент на РС4... На снимка Е90 купе не ми харесва особено, прилича на Лексъс ЛС 430 и разни други японки... Но докато не видя наживо, не вярвам... 

Never mistake motion for action...
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- Quattro_RS
- Потребител
-
И моля тези койото не ги кефи,просто да не пишат.[/quote]
АхаХаа И що така ?
Или както казва народа "за мъртвите или добро или нищо"
Мое мнение е че това не е М3 но ако е то тогава БМВ се нойдаят от:help: