е30 окачване
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
Re: е30 окачване
щом имаш налични пружини от е36 и не трябва да ги купуваш направо слагай тях.... ефекта ще е същия 

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- M1977
- Потребител
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: без удъри
E30_M_Tech_ll написа:щом имаш налични пружини от е36 и не трябва да ги купуваш направо слагай тях.... ефекта ще е същия
Абсолютно - аз съм по същия начин.
- JoHNyB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E30 323I
- Мечтае да кара: BMW E30 s50b32
Благодаря момчета...Значи ще премина към този вариант...и без това изглежда и по надежден

- ФЕРАРИСТ
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по хубави пътища
E30_M_Tech_ll написа:купи си тампони дето се слагат между витките по две на пружина общо 4.... карал съм така доста време и нямах проблеми...
те са нарпавени точно за това ако товариш колата мнгоо да не кляка....
Ако ще слага такива е добре да вземе такива направени за целта, ако ползва някакви правени факултативно в гараж, може да си начупи пружините......
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
естествено че за такива от магазина говоря... те са по 2 лв нови.. кой ще се занимава да ги прави че да му излезе по евтино 

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- Icooo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Котлон
- Мечтае да кара: e30 М3 на планински проход с нов асфалт :)
- Детайли за колата: E38 740i
Колега, имах същия проблем - студент съм и ми се налага с много хора и МНОГО багаж да пътувам. Сложих си тампони между навивките на задните пружини и ефект има сериозен - когато не е натоварена си е мекичка, а като се натовари не кляка толкова много. Имам само един съвет:
Сложи по 3 на пружина(на 120 градуса) - като са 2 пружината се юди и никак не е добре.
Поздрави.
Сложи по 3 на пружина(на 120 градуса) - като са 2 пружината се юди и никак не е добре.
Поздрави.
Леко
,ма тая тема упорито ме навежда на мисълта,че тампоните дето са ми наръгани на пружините не са оригиналдъ за там и ще трябва да ги изтръгна...и да се надявам,че не са слагани да закрепят окачването 

- JoHNyB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E30 323I
- Мечтае да кара: BMW E30 s50b32
Явно доста хора са имали този проблем...поне сега вариантите се поизясниха за всички и за мен най- вече
.Ще реша кой вариант да поема само да ми остане малко време да я дигнем на подемника и ще действаме, че така ако тръгна да пътувам по варненската магистрала и ще ми останат карантиите по асфалта на някой ендек 

- Egoist
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: kolite da se 4upqt
- Мечтае да кара: E30 s izgled kum zvesdite(kabrio)mai mu vikat :D
- Детайли за колата: E30 s dve porti namru6tena usmivka na farovete s lupi i kunec :)
при мен има такива сложени отпред еднакви ли са? ако са еднакви да опитам и аз да ги преместя отзад да видя как ще е 

всеки истински ентусиаст рано или къснно прави двигателя на мармалад 

39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3