Централно заключване бъг
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- 0utlaw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 525d '01
- Мечтае да кара: m5
Централно заключване бъг
Колеги, вчера тръгвам да си заключвам колата, цъкам копчето 1,2,3 пъти -нищо. Бутам и другите резултат никакъв. Пробвам с ключа да заключа въртя заключва и докато извадя ключа и пак отключва, почнаха стъклата да се смъкват, прибират, направо чудо. Викам си да не е от дистанционното нещо, да няма батерия понеже 1 път не отключи. Прибирам се днес понеже не бях в града, взех резервния ключ с дистанционното, никакъв ефект, отново. Колата е е39 525д '01 няма аларма. Някакви идеи да имате? Ясно е че ще се ходи на майстор, но знам ли може да е нещо просто 

- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
Re: Централно заключване бъг
Извади клемата на акумулатора за 10 минути и кажи след това пак ли го прави
- Lawmaker
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520i '96
- Мечтае да кара: non-stop
На мен нещо подобно ми се случи и след доста мъки разбрах че имам скъсан кабел между шофьорската врата и купето. Пробвай
- 0utlaw
- кандидат ентусиаст
-
Номерът с акумулатора не действа, а относно прекъснатия кабел лично не можах да видя понеже нямам никакви инструменти, но ходих до един алармаджия наш приятел и ми каза, че има 2 проблема- механаничен залепнали пластини на ключалка и електронен- няма връзка между дистанционното и модула. Насочи ме къде да отида, понеже не знаел оригиналните кодове. Утре действам, да видим какво ще стане.
- cls6666
- ентусиаст
-
0utlaw написа:Номерът с акумулатора не действа, а относно прекъснатия кабел лично не можах да видя понеже нямам никакви инструменти, но ходих до един алармаджия наш приятел и ми каза, че има 2 проблема- механаничен залепнали пластини на ключалка и електронен- няма връзка между дистанционното и модула. Насочи ме къде да отида, понеже не знаел оригиналните кодове. Утре действам, да видим какво ще стане.
Пробвай да обучиш ключа има писано в темите как,смени батерийката (ако не си с ромбоидния ключ),и погледни бушоните над акумулатора (щом и двата ключа не тръгват...единия бушон захранва ''антената'' ...аз така нямах работещ ключ 6 месеца

а това дето казваш че като сложиш ключа в бравата и заключиш и стъклата се вдигат и после при отключване слизат то си е така ,нормално е поне при мен
- landolin
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535ix, 2012
- 0utlaw
- кандидат ентусиаст
-
Дистанционното ми го обучиха, пробвах няколко пъти сам не стана, ключаря го оправи по същия начин описан по-горе. А за централното проблема с заключването с ключа остава, за сега нямам намерения да ходя по електротехници, че нещо нашите тука много на сериозно са се взели, по 5 пъти ме разкарват. Ключарят ми каза, че ключа ми не става( този който го отворих), не се сменела батерията заради спойката, а се зарежда като дадеш на контакт за 2 мин, но аз я извадих от простотия и сега съм с един ключ.
Колега ,цлс666, предполагам този е ромбоидния ключ http://wb9.itrademarket.com/pdimage/35/ ... ey2010.jpg , с него съм.
Погледах темата viewtopic.php?f=35&t=268136 , къде се намира модула с релетата при е39 ? Мерси за помощта, колеги

Колега ,цлс666, предполагам този е ромбоидния ключ http://wb9.itrademarket.com/pdimage/35/ ... ey2010.jpg , с него съм.
Погледах темата viewtopic.php?f=35&t=268136 , къде се намира модула с релетата при е39 ? Мерси за помощта, колеги

- bacila
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: х5 е53
- Мечтае да кара: е61 м-пакет
колега и аз питам кадее тоя шибан модул
- cls6666
- ентусиаст
-
GM3 модула се намира зад жабката(сваля се цялата)и се вижда... с 3 букси е не може да се обърка
- gangstafenoss
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е38 740d
- Мечтае да кара: P1
аз съм с другия ключ, понеже батерията беше слаба не винаги отключваше с първи път и в последствие спря да отключва.Смених батерията и ся пак не отключва,иначе като отключвам от вратата с ключа нема грижа.Погледнах бушони сичко здрави 

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
А на ромбоидния сменя ли му се батерията или целия ключ направо?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Elesar74 написа:А на ромбоидния сменя ли му се батерията или целия ключ направо?
Абе по принцип не е предвиден за смяна...ама може да се побългари

Има един бушон отзад в багажника (вдясно), който много обича да гори и след това няма връзка между дистанционното и колата. Смени бушона и си преобучи ключа, ако се налага.
- изключвател
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М5 Е39-да лети с 300км/ч
- Мечтае да кара: на магистралата Ниш-Белград!!!
Колега,ако заключиш от вътре със копчето на шофьорската врата при затворени врати,отключва ли са пак сама,че имам нещо напредвид!!!
Хубавата кола, която не върви, е като хубавата жена, която не прави секс!!!
- gangstafenoss
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е38 740d
- Мечтае да кара: P1
PeReZ написа:Има един бушон отзад в багажника (вдясно), който много обича да гори и след това няма връзка между дистанционното и колата. Смени бушона и си преобучи ключа, ако се налага.
бушоните са 7 , не знам кой точно трябва да се смени.И как става тва преобучаване
\\//
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3