снимки от стара загора
Модератори: mitaka7, Общи модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Yojimbo
- кандидат ентусиаст
-
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
много съжелявам че ми излезе неочаквано работа и не успях да дойда, а имах голямо желание
радвам се че сте си изкарали страхотно надявам се следващият път и аз да успея да дойда 

- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
П И Л Е Н Ц Е написа:съжалявам че не доидох,но поне се обадих на були за разлика от някои хора кокто разбрах.
жена - кво да я прайш

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
тая сивата Е30ка с чертите е мнооого готина, на кой е, с къв мотор е?
Винаги идеала ми за красота на Е30-ка е било 2ен стоп с М-Техник 2. Само предната престилка не одобрявам, ама това няма никакво значение вслучая.
Трябваше и аз да дойда с колегите от Сливен, ама пак несериозни се оказахме
Е30 форева!
Винаги идеала ми за красота на Е30-ка е било 2ен стоп с М-Техник 2. Само предната престилка не одобрявам, ама това няма никакво значение вслучая.
Трябваше и аз да дойда с колегите от Сливен, ама пак несериозни се оказахме

Е30 форева!
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
b2 написа:тая сивата Е30ка с чертите е мнооого готина, на кой е, с къв мотор е?
Трябваше и аз да дойда с колегите от Сливен, ама пак несериозни се оказахме![]()
Е30 форева!
следващия път не трябва да пропускаме

[quote="b2"]тая сивата Е30ка с чертите е мнооого готина, на кой е, с къв мотор е?
наистина е много готина,на едно казанлъшко момче!1.8-карборатор! що се отнася колко сте сериозни,някои от сливен каза че ще каже на златомир с е36 и тои да доиде,тои нищо незнаеше!
наистина е много готина,на едно казанлъшко момче!1.8-карборатор! що се отнася колко сте сериозни,някои от сливен каза че ще каже на златомир с е36 и тои да доиде,тои нищо незнаеше!

samo napred,spira6 zavarta6 se i pak napred!!!
Re: снимки от стара загора
B U L L I написа:искам да благодаря на всички които уважиха нашата първа сбирка,тя надмина очакванията ми като си мислих че там ще има 5-6 автомобила ,а се оказа че цифрата надмина 15.
специално тенкю на групата от димитровград,казанлък и нашият добър познаиник и мои "баджанак"![]()
маврената.
момчета без вас нямаше да е същото.
е имаше и някои срамежливи,но другия път ще изисквам всички коли да са паркирани на едно място.
ето няколко снимки
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=1 ... umId=47589
ЕЙ ЗАРАД ТЕБЕ РАЗБРАХ ЧЕ ПО ЧЕСТО ТРЯБВА ДА НАВЕСТЯВАМ ТЕ ТОЗ ФОРУМ ...БРАВОС
ДРУГИЯ (ВТОРИ) ПЪТ ИМАМЕ БИРА ЗА ВСИЧКИ

VEGA
Re: снимки от стара загора
bgbule написа:B U L L I написа:искам да благодаря на всички които уважиха нашата първа сбирка,тя надмина очакванията ми като си мислих че там ще има 5-6 автомобила ,а се оказа че цифрата надмина 15.
специално тенкю на групата от димитровград,казанлък и нашият добър познаиник и мои "баджанак"![]()
маврената.
момчета без вас нямаше да е същото.
е имаше и някои срамежливи,но другия път ще изисквам всички коли да са паркирани на едно място.
ето няколко снимки
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=1 ... umId=47589
ЕЙ ЗАРАД ТЕБЕ РАЗБРАХ ЧЕ ПО ЧЕСТО ТРЯБВА ДА НАВЕСТЯВАМ ТЕ ТОЗ ФОРУМ ...БРАВОС
АЙДЕ ЕДНО КОНТРОЛНО ПРЕДИ ПЛОВДИВ![]()
ДРУГИЯ (ВТОРИ) ПЪТ ИМАМЕ БИРА ЗА ВСИЧКИ
VEGA
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
lover_82 написа:b2 написа:тая сивата Е30ка с чертите е мнооого готина, на кой е, с къв мотор е?
Аз Златомир с Е36 не познавам. Познавам Златомир с Е30 318ис, който е постоянен посетител тук, ама май вече не е в България
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
Аз Златомир с Е36 не познавам. Познавам Златомир с Е30 318ис, който е постоянен посетител тук, ама май вече не е в България[/quote] аз говоря за златомир които слага фолио по стъклата на колите от дружба! тои кара една сива е36! в петък сам в сливен ако искаш Да се видим?
samo napred,spira6 zavarta6 se i pak napred!!!
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3