Къде зареждате?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- shumisho
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: на Marina Bay Street Circuit
Къде зареждате?
Колеги, пускам нова тема, защото виждам, че са старички, намерените в търсачката.
Аз зареждам или май е по- добре да кажа зареждаХ в Лукойл, но по празниците тия дни останах втрещен от нещо, което колегите писаха тук отдавна.
Значи отивам с бензин без да ми свети резервата, слагам 40л. новия екто 95 и..... Стрелката мина малко над делението 30. Викам си- вталясвам се нещо... Не обърнах внимание. После на връщане пак за 80 лв бензин и пак същото
Като се върнахме до голямото село и направих сметка. 870км с 8.2 среден разход ми излезе към 180 лв.
Незнайно защо аз бях налял 220лв.
Кажете си впечатленията, защото дори тия тъпи карти не могат да ме накарат да зареждам повече там. То си клони към 20% измамата
Аз зареждам или май е по- добре да кажа зареждаХ в Лукойл, но по празниците тия дни останах втрещен от нещо, което колегите писаха тук отдавна.
Значи отивам с бензин без да ми свети резервата, слагам 40л. новия екто 95 и..... Стрелката мина малко над делението 30. Викам си- вталясвам се нещо... Не обърнах внимание. После на връщане пак за 80 лв бензин и пак същото

Като се върнахме до голямото село и направих сметка. 870км с 8.2 среден разход ми излезе към 180 лв.
Незнайно защо аз бях налял 220лв.

Кажете си впечатленията, защото дори тия тъпи карти не могат да ме накарат да зареждам повече там. То си клони към 20% измамата
- FragNatic
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Бмв Е39 М47
- Мечтае да кара: Ягуар
Re: Къде зареждате?
Според мен елементарен тест може да покаже дали има лъжа:
С празен резервоар отиваш, ако напълниш повече от 70 литра, можеш да ги осъдиш
Но аз зареждам от години там и такива неща просто няма, според мен са по-скоро градски легенди..
С празен резервоар отиваш, ако напълниш повече от 70 литра, можеш да ги осъдиш

Но аз зареждам от години там и такива неща просто няма, според мен са по-скоро градски легенди..
- emil_dobrev
- Потребител
-
- Кара: BMW 525 TDS 97'
- Мечтае да кара: BMW X6 M G-POWER v10 RS
- milenskia525
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e39
РОМПЕТРОЛ 

- bili1
- ентусиаст
-
- Кара: 540i E39
- Мечтае да кара: това което има вече...
- Детайли за колата: М62В44
Малко отклонение от темата,но и аз искам да си изразя негативното мнение за "Petrol" 96 екстра форс ли е екстра пи..ня ли е незнам какво е
забелязвам го вече не един път,отивам нарочно с почти празен резервоар зареждам 20лв. имам и свидетели в колата тръгваме и след 3-4мин. вече се усеща как колата става с да неказвам голяма дума 20-30% по тромава
дъби се и се форсира някак си на етапи,пали трудно завърти а че затресе двигателя и тогава запали,отивам нарочно отново с празен резервоар на друга бензиностанция и зареждам 95 бензин,колата спи и сънува! 

- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
еко+омв са ми най-на сърце
п.с. най се смея как на 40литрова бутилка с газ
пълнят по 38-39-40.. 41 литра съм виждал :-))
п.с. най се смея как на 40литрова бутилка с газ
пълнят по 38-39-40.. 41 литра съм виждал :-))
- kamendc
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X1 E84 25xd; E60 525d LCI Auto
Аз зареждам на Еко. Но и там са ми сипвали 70.5 литра, като съм отишъл все пак на самоход, а не на бензинови пари. Вадих му книжката на колата да види, че вместимостта е 70, но той пък ми извади хартийки с печати и сертификати как всичко било точно.
Но и те тази карта за отстъпка 5 ст. нали трябва да я избиват отнякъде. Поне колата работи добре с този бензин.
Но и те тази карта за отстъпка 5 ст. нали трябва да я избиват отнякъде. Поне колата работи добре с този бензин.
- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
От София съм и наливам главно от една бензиностанция в дружба 2 с/у параклиса точно.
Макар и да не съм от тоя квартал ами от съседен , просто бензина им е много хубав и цената винаги е поне 5-6 стотинки под цената на другите бензиностанции. Иначе OMV и мноооого рядко в някоя друга, само ако е наложително
Макар и да не съм от тоя квартал ами от съседен , просто бензина им е много хубав и цената винаги е поне 5-6 стотинки под цената на другите бензиностанции. Иначе OMV и мноооого рядко в някоя друга, само ако е наложително

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Предимно Лукойл и нямам проблеми. 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- uBaH
- кандидат ентусиаст
-
Зареждам в Shell, от VPower горивата им, по съвет на приятел. Вече 1600 лв съм им оставил откакто имам колата. Проблеми не съм имал, дано е така и за в бъдеще.
Не съм пробвал как е бензина на другите вериги в района: Lukoil, Petrol, OMV, EKO, Rompetrol (в Хасково има).
Не съм пробвал как е бензина на другите вериги в района: Lukoil, Petrol, OMV, EKO, Rompetrol (в Хасково има).
- eddy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3.0H6 boxer AWD
boksioraE39 написа:Предимно Лукойл и нямам проблеми.
Не сменя ли скоро помпа високо налягане ?
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
eddy написа:boksioraE39 написа:Предимно Лукойл и нямам проблеми.
Не сменя ли скоро помпа високо налягане ?
Да нo ако 2000-та година съм имал толкова парички да купя колата ми чисто нова и тогава ако имам проблем с тая помпа да псувам че е от горивото но нищо не е вечно като се има предвид на колко хиляди са тези коли и на колко годинки вече такаче не обвинявам бензиностанцията нищо че на всички ни е ясно че наще горива са боклук! Който е карал извън БГ колицата си знае..

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3