СОФИЯ - (седмични) сбирки Е38
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 TDS + е30 318i и некви други!!!
- Мечтае да кара: BMW F06 — 6 Series Gran Coupe ///M Sport Package
- Детайли за колата: е38-725 TDS, автомат,
Audi A4 1.8T
Re: СОФИЯ - сбирки Е38
kita написа:Krasi-1.500000km. написа:Коце за толкова километри с тая хубава кола ако няма какво да се качи тогава е лошо .Да не забравиш да вземеш въдиците че имало язовир на близо да ловим риба ако остане време.![]()
![]()
Мдааа,аз май ше дода с
Коце, буса да не го натовариш с придружаващи лица, пазещи тортата??!!!
От цървул, бална пантофка НЕ става!
Габровеца най-обича: Да пуши на муфта, да е с чужда жена и да кара по инерция....
- Sivako
- младши ентусиаст
-
- Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
- Мечтае да кара: Колело
- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
Audi A4 1.8T
Sivako написа:Добра сбирчица е станалаТрябва и аз да се организирам за другият път
Е това ще е съвсем скоро колега, на 08 и 09.10.2011 /прочети по-напред за сбирката/!

- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
Audi A4 1.8T
Любо,на 08.10.2011г, сме 4 човека, за двете двойни стаи, ако ще камъни да падат
!
Хайде колеги малко по-активни бъдете, за да може да се даде цена на спането и на хапването!!!

Хайде колеги малко по-активни бъдете, за да може да се даде цена на спането и на хапването!!!
- Krasi-1.500000km.
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E38
- Мечтае да кара: E38
Любо има ли стаи с 4ри легла ако няма за нас една стая с 3ри легла. 

- badly_boy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 730d
Ееееее ебаси тъпото... Изпуснал съм цялата работа. Чак сега виждам и то съвсем случайно че е имало сбирка по дяволите!!!
Много ме е яд! Трябва да има такава тема в подраздел е38, а не в "Събори и мероприятия". Гледам в е38 редовно принципно, затова не съм видял че се прави организация. Ще се опитам да се включа за Монтана... 

- ljubo72
- младши ентусиаст
-
- Кара: е65 750i
- Мечтае да кара: V12 но без притеснения
- Детайли за колата: N62B48
утре ще ви напиша последните подробности кое как ще е,че нещо нещата пак се раздвижиха при мен с тази моя работа,но всичко е наред засега.
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
Audi A4 1.8T
ljubo72 написа:утре ще ви напиша последните подробности кое как ще е,че нещо нещата пак се раздвижиха при мен с тази моя работа,но всичко е наред засега.
Е ти гледай и да си на работа тогава.....

- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
Audi A4 1.8T
badly_boy написа:Ееееее ебаси тъпото... Изпуснал съм цялата работа. Чак сега виждам и то съвсем случайно че е имало сбирка по дяволите!!!Много ме е яд! Трябва да има такава тема в подраздел е38, а не в "Събори и мероприятия". Гледам в е38 редовно принципно, затова не съм видял че се прави организация. Ще се опитам да се включа за Монтана...
Колега, по принцип предложих на модовете да се даде като нова тема, но ........!
- RORO
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
- Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза
badly_boy написа:Ееееее ебаси тъпото... Изпуснал съм цялата работа. Чак сега виждам и то съвсем случайно че е имало сбирка по дяволите!!!Много ме е яд! Трябва да има такава тема в подраздел е38, а не в "Събори и мероприятия". Гледам в е38 редовно принципно, затова не съм видял че се прави организация. Ще се опитам да се включа за Монтана...
Абонирай се за нея като я посетиш и така ще ти идва на имейл ако има ново мнение

- ljubo72
- младши ентусиаст
-
здр колеги.И така да започваме с подвърждаването кои ще ми доиде на гости,за да уточним и запазвам стаите.има всякакъв тип стаи.с пове4е легла и т.н.кажете си желанието на меню ли да сме или да ни приготвят нещо по така,като например могат да ни запекат заек или каквото си пожелаем.чакам сега да се отнесете сериозно и да деистваме
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
Audi A4 1.8T
ljubo72 написа:здр колеги.И така да започваме с подвърждаването кои ще ми доиде на гости,за да уточним и запазвам стаите.има всякакъв тип стаи.с пове4е легла и т.н.кажете си желанието на меню ли да сме или да ни приготвят нещо по така,като например могат да ни запекат заек или каквото си пожелаем.чакам сега да се отнесете сериозно и да деистваме
Аз потвърждавам за 1+2, а относно менюто, нека има нещо като скара за обяд /освен ако не ни заведеш на др. място/, а за вечеря може да се направи и зайче, по желание на готвача! Със салатка, защото ще си пийнем и аперитив. Като гледам, твърдо за сега са потвърдили- Краси и Коце, другите да пишат, та до четвъртък- 06.10.2011г. да се знае бройката на идващите!!!!
Хайде да напиша пак за тези дето още не са разбрали-Сбирка на Е38-ците в местността "Балова шума", общ. Монтана, на 08 и 09.10.2011г., като от София ще тръгнем в 9.30 часа на 08.10.2011г. от паркинга на хипермаркет "Баумакс". Настаняването е в къщички тип бунгала. Всеки да пише, колко човека ще дойдат с него.
Допълнително ще напишем за цените на спането и храната. Това е мястоо http://www.nasam-natam.com/?act=vobject&cat=1&oid=42
- Sivako
- младши ентусиаст
-
- Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
- Мечтае да кара: Колело
За мен не е много сигорно щото май ще ме сложат от понеделник 10дни на работа
Ако има някакви промени ще кажа.
До кога е последният срок за записване?
За сега съм на 50% само чакам да ми кажат дали ще ме сменят

Ако има някакви промени ще кажа.
До кога е последният срок за записване?
За сега съм на 50% само чакам да ми кажат дали ще ме сменят

- ljubo72
- младши ентусиаст
-
ха отново здравеите,значи ще платим по 25 лв за стая без зна4ение с колко легла е.има всякакъв вид стаи с колкото си пожелаем легла вътре,всички те са климатизирани така че не се безпокоите за каквото и ще да е време.за вечерта ще порачам да ни запекат заек,а за обяд ще ви водя на Белоградчик на скалите и там ще обядваме на едно много готино и прохладно място.
държа до към сряда да сме наясно за стаите и кои ще идва.аз предварително ще запазя 5 стаи.поздрави и дерзаите че тук е много готино.а каква каисиева ракия ще ви предложа но за сега толкоз,които доиде тои ще опита.
държа до към сряда да сме наясно за стаите и кои ще идва.аз предварително ще запазя 5 стаи.поздрави и дерзаите че тук е много готино.а каква каисиева ракия ще ви предложа но за сега толкоз,които доиде тои ще опита.