Какво да го правя този двигател N42
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- tani bojilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е 46 320д 136кс + чип
Re: Какво да го правя този двигател N42
Абе момчета,веднага ме нахранихте за нищо..
Исках да кажа,че ако имаше още такива колеги като колегата пуснал темата(имам предвид хора с познания и най вече хора които са готови да споделят познанията си така с този подробен материал),че разни махленски,самоуки и надъхани майсторчета,които за тая процедура ще ти искат една шапка пари и половината неща ще са ги оплескали ще останат без работа,защото на много от нас по някой път ни трябва ейто такава доза информация за да се справиме и сами.В края на краищата мисля,че тоя форум е точно за това,за да обменяме опит и знания ане като види някой колега с проблем да му пише на Л.С.обади се,щего направиме срещу еди каква си сума.Възхищавам се на цялата тема и се извинявам ако не съм бил ясен..Още веднъж пожелавам успех на колегата 

Това е една от най-хубавите теми в тоя форум - хем комична, хем полезна! Извинявам се за
, обаче истински се забавлявах!

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
slitter написа:Много беше смешно мамка му, наистина![]()
![]()
![]()
човек аз съм се счупил тука направо от смях, как обеснява за валвтроника някви технически неща и пак се присети за коментара и почна да нарежда хахаха, на края на клипа особено тва за компа в земята и цигарата вече се разревах направо ХАХАХахАХХАха
ето откъде идвал ника на автора, besnia нема такъв честно

ps. верно не го трии, че ми е във favorites

zBoost написа:slitter написа:Много беше смешно мамка му, наистина![]()
![]()
![]()
човек аз съм се счупил тука направо от смях, как обеснява за валвтроника някви технически неща и пак се присети за коментара и почна да нарежда хахаха, на края на клипа особено тва за компа в земята и цигарата вече се разревах направо ХАХАХахАХХАха
ето откъде идвал ника на автора, besnia нема такъв честно![]()
ps. верно не го трии, че ми е във favorites
Бате, 3 пъти вече го гледам! Страхотен е! Такова нещо до сега тука не се е случвало! Много смях и много полезна информация. Дано да не изтрие клипа. Колега моля те, не трий клипа! Човека няма да се обиди, сигурен съм! Просто в другия клип ще му се извиниш и всичко ще е ОК, но това е шедьовър, не бива да бъде трит!
- s_kolev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318ti
- Мечтае да кара: всичко
- Детайли за колата: М42б18 '94
- besnia_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M sport
- Мечтае да кара: черно ламбо по прашните улици
tani bojilov написа:Абе момчета,веднага ме нахранихте за нищо..Исках да кажа,че ако имаше още такива колеги като колегата пуснал темата(имам предвид хора с познания и най вече хора които са готови да споделят познанията си така с този подробен материал),че разни махленски,самоуки и надъхани майсторчета,които за тая процедура ще ти искат една шапка пари и половината неща ще са ги оплескали ще останат без работа,защото на много от нас по някой път ни трябва ейто такава доза информация за да се справиме и сами.В края на краищата мисля,че тоя форум е точно за това,за да обменяме опит и знания ане като види някой колега с проблем да му пише на Л.С.обади се,щего направиме срещу еди каква си сума.Възхищавам се на цялата тема и се извинявам ако не съм бил ясен..Още веднъж пожелавам успех на колегата
Здрасти колега

- tani bojilov
- младши ентусиаст
-
besnia_ написа:tani bojilov написа:Абе момчета,веднага ме нахранихте за нищо..Исках да кажа,че ако имаше още такива колеги като колегата пуснал темата(имам предвид хора с познания и най вече хора които са готови да споделят познанията си така с този подробен материал),че разни махленски,самоуки и надъхани майсторчета,които за тая процедура ще ти искат една шапка пари и половината неща ще са ги оплескали ще останат без работа,защото на много от нас по някой път ни трябва ейто такава доза информация за да се справиме и сами.В края на краищата мисля,че тоя форум е точно за това,за да обменяме опит и знания ане като види някой колега с проблем да му пише на Л.С.обади се,щего направиме срещу еди каква си сума.Възхищавам се на цялата тема и се извинявам ако не съм бил ясен..Още веднъж пожелавам успех на колегата
Здрасти колеганаистина сега като се зачета искал си да кажеш друго,разбрал съм те погрешно
безкрайно много ти се извинявам
първо като прочетох и си помислих че пак някой е излезнал да плюе
извинявам се и ако искаш ще изтрия клипа
Колега,палиш от четвърт

- besnia_
- кандидат ентусиаст
-
Здравейте значи изтрих клипа, нямаше как не ми е приятно да знам че е там и говоря глупости, и да не съм прав 
на zBoost и slitter няма да им е приятно че съм го изтрил
ама ще им направя друг по интересен те поне двамата се забавляват искрено
пак ще покажа за валветроника няма да го оставим така,трябва всичко да е ясно как става и така тези дни ще има вклучване
само да дойде семерингата 

на zBoost и slitter няма да им е приятно че съм го изтрил

Колега как можа да изтриеш клипа
Беше страхотен, сигурен съм че колегата щеше да преглътне "обидите" заради огромния зрителски интерес
И аз го гледах няколко пъти и съм се смял като ненормален
Надявам се и следващите да са в същия дух

И аз го гледах няколко пъти и съм се смял като ненормален

- tani bojilov
- младши ентусиаст
-
© написа:Колега как можа да изтриеш клипаБеше страхотен, сигурен съм че колегата щеше да преглътне "обидите" заради огромния зрителски интерес
![]()
И аз го гледах няколко пъти и съм се смял като ненормален![]()
Да нали,на чужд гръб и сто тояги са малко..

- kasa_bira
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `97 528i; '01 W220
С или без последния клип, темата е много добра и я следа с интерес
Евала колега и продължавай в същия дух 

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
айде бе нема ли некой да каже нещо на нашия човек тука 

- disrespector
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кисели черни купета
Една от малкото смислени теми, чакаме развитието
- besnia_
- кандидат ентусиаст
-
Здравейте колеги има развитие днес го запалих
работи сравнително добре,нещо ми се стори че чука от горе не знам
дано така да ми се е чуло
значи има едно като филтарче стой под входящите колектори и има един маркуч който влиза в него.това всичко има общо с маркуча който излиза от капака на главата предполагам обаче тези маркучи липсват
гледах днес търсих да намеря нещо поне как стоят образно, аз маркучи имам ще сглобя нещо обаче не намерих някой ако знае от къде минават тези маркучи,
утре ще има клип надявам се да съм овладял положението