Какво да го правя този двигател N42

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е 46 320д 136кс + чип

Re: Какво да го правя този двигател N42

Мнение от tani bojilov » 24 Сеп 2011, 0:25

Абе момчета,веднага ме нахранихте за нищо.. :mhihi: Исках да кажа,че ако имаше още такива колеги като колегата пуснал темата(имам предвид хора с познания и най вече хора които са готови да споделят познанията си така с този подробен материал),че разни махленски,самоуки и надъхани майсторчета,които за тая процедура ще ти искат една шапка пари и половината неща ще са ги оплескали ще останат без работа,защото на много от нас по някой път ни трябва ейто такава доза информация за да се справиме и сами.В края на краищата мисля,че тоя форум е точно за това,за да обменяме опит и знания ане като види някой колега с проблем да му пише на Л.С.обади се,щего направиме срещу еди каква си сума.Възхищавам се на цялата тема и се извинявам ако не съм бил ясен..Още веднъж пожелавам успех на колегата :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от slitter » 24 Сеп 2011, 0:32

Това е една от най-хубавите теми в тоя форум - хем комична, хем полезна! Извинявам се за :OT: , обаче истински се забавлявах! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 24 Сеп 2011, 0:36

slitter написа:Много беше смешно мамка му, наистина :mhihi: :mhihi: :mhihi:

човек аз съм се счупил тука направо от смях, как обеснява за валвтроника някви технически неща и пак се присети за коментара и почна да нарежда хахаха, на края на клипа особено тва за компа в земята и цигарата вече се разревах направо ХАХАХахАХХАха
ето откъде идвал ника на автора, besnia нема такъв честно :clap: :ok:

ps. верно не го трии, че ми е във favorites :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от slitter » 24 Сеп 2011, 0:42

zBoost написа:
slitter написа:Много беше смешно мамка му, наистина :mhihi: :mhihi: :mhihi:

човек аз съм се счупил тука направо от смях, как обеснява за валвтроника някви технически неща и пак се присети за коментара и почна да нарежда хахаха, на края на клипа особено тва за компа в земята и цигарата вече се разревах направо ХАХАХахАХХАха
ето откъде идвал ника на автора, besnia нема такъв честно :clap: :ok:

ps. верно не го трии, че ми е във favorites :D

Бате, 3 пъти вече го гледам! Страхотен е! Такова нещо до сега тука не се е случвало! Много смях и много полезна информация. Дано да не изтрие клипа. Колега моля те, не трий клипа! Човека няма да се обиди, сигурен съм! Просто в другия клип ще му се извиниш и всичко ще е ОК, но това е шедьовър, не бива да бъде трит!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318ti
Мечтае да кара: всичко
Детайли за колата: М42б18 '94

Мнение от s_kolev » 24 Сеп 2011, 0:52

Евала! :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: M sport
Мечтае да кара: черно ламбо по прашните улици

Мнение от besnia_ » 24 Сеп 2011, 1:04

tani bojilov написа:Абе момчета,веднага ме нахранихте за нищо.. :mhihi: Исках да кажа,че ако имаше още такива колеги като колегата пуснал темата(имам предвид хора с познания и най вече хора които са готови да споделят познанията си така с този подробен материал),че разни махленски,самоуки и надъхани майсторчета,които за тая процедура ще ти искат една шапка пари и половината неща ще са ги оплескали ще останат без работа,защото на много от нас по някой път ни трябва ейто такава доза информация за да се справиме и сами.В края на краищата мисля,че тоя форум е точно за това,за да обменяме опит и знания ане като види някой колега с проблем да му пише на Л.С.обади се,щего направиме срещу еди каква си сума.Възхищавам се на цялата тема и се извинявам ако не съм бил ясен..Още веднъж пожелавам успех на колегата :yes:

Здрасти колега :wave: наистина сега като се зачета искал си да кажеш друго,разбрал съм те погрешно :oops: безкрайно много ти се извинявам :bowdown: първо като прочетох и си помислих че пак някой е излезнал да плюе :dummy: извинявам се и ако искаш ще изтрия клипа :bchug:
Изображение

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от tani bojilov » 24 Сеп 2011, 8:47

besnia_ написа:
tani bojilov написа:Абе момчета,веднага ме нахранихте за нищо.. :mhihi: Исках да кажа,че ако имаше още такива колеги като колегата пуснал темата(имам предвид хора с познания и най вече хора които са готови да споделят познанията си така с този подробен материал),че разни махленски,самоуки и надъхани майсторчета,които за тая процедура ще ти искат една шапка пари и половината неща ще са ги оплескали ще останат без работа,защото на много от нас по някой път ни трябва ейто такава доза информация за да се справиме и сами.В края на краищата мисля,че тоя форум е точно за това,за да обменяме опит и знания ане като види някой колега с проблем да му пише на Л.С.обади се,щего направиме срещу еди каква си сума.Възхищавам се на цялата тема и се извинявам ако не съм бил ясен..Още веднъж пожелавам успех на колегата :yes:

Здрасти колега :wave: наистина сега като се зачета искал си да кажеш друго,разбрал съм те погрешно :oops: безкрайно много ти се извинявам :bowdown: първо като прочетох и си помислих че пак някой е излезнал да плюе :dummy: извинявам се и ако искаш ще изтрия клипа :bchug:

Колега,палиш от четвърт :lol: :lol: :lol: Остави го това клипче да се смееме :lol:няма за какво да се обиждам ,ясно ми е,че не си ме разбрал правилно.Айде сега :bchug: и отново успех :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от besnia_ » 24 Сеп 2011, 15:46

Здравейте значи изтрих клипа, нямаше как не ми е приятно да знам че е там и говоря глупости, и да не съм прав :mhihi:
на zBoost и slitter няма да им е приятно че съм го изтрил :winky: ама ще им направя друг по интересен те поне двамата се забавляват искрено :have one: пак ще покажа за валветроника няма да го оставим така,трябва всичко да е ясно как става и така тези дни ще има вклучване ;) само да дойде семерингата :bchug:
Изображение

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 24 Сеп 2011, 15:53

:clap: за темата преди всичко а и за достойното поведение :bowdown:

Слави
Аватар

Мнение от © » 24 Сеп 2011, 20:33

Колега как можа да изтриеш клипа :cry: Беше страхотен, сигурен съм че колегата щеше да преглътне "обидите" заради огромния зрителски интерес :mhihi:
И аз го гледах няколко пъти и съм се смял като ненормален :mhihi:
Надявам се и следващите да са в същия дух

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от tani bojilov » 24 Сеп 2011, 21:15

© написа:Колега как можа да изтриеш клипа :cry: Беше страхотен, сигурен съм че колегата щеше да преглътне "обидите" заради огромния зрителски интерес :mhihi:
И аз го гледах няколко пъти и съм се смял като ненормален :mhihi:
Надявам се и следващите да са в същия дух

Да нали,на чужд гръб и сто тояги са малко.. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: `97 528i; '01 W220

Мнение от kasa_bira » 24 Сеп 2011, 21:19

С или без последния клип, темата е много добра и я следа с интерес :yes: Евала колега и продължавай в същия дух :)

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 24 Сеп 2011, 22:31

айде бе нема ли некой да каже нещо на нашия човек тука :mrgreen:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: кисели черни купета

Мнение от disrespector » 29 Сеп 2011, 9:15

Една от малкото смислени теми, чакаме развитието

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от besnia_ » 30 Сеп 2011, 21:37

Здравейте колеги има развитие днес го запалих :clap: работи сравнително добре,нещо ми се стори че чука от горе не знам :confused: дано така да ми се е чуло :mhihi: значи има едно като филтарче стой под входящите колектори и има един маркуч който влиза в него.това всичко има общо с маркуча който излиза от капака на главата предполагам обаче тези маркучи липсват :clap: гледах днес търсих да намеря нещо поне как стоят образно, аз маркучи имам ще сглобя нещо обаче не намерих някой ако знае от къде минават тези маркучи, :lol: утре ще има клип надявам се да съм овладял положението :mhihi: :mhihi:
Изображение

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E46