Какво да го правя този двигател N42
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- besnia_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M sport
- Мечтае да кара: черно ламбо по прашните улици
Re: Какво да го правя този двигател N42
karnak написа:Колега,не бях влизал доста време гледам,че има развитие по темата .Болтовете на главата ги стегнах, големите на 7кг малките на 3кг
Благодаря колега

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
besnia_ написа:
Здрасти колега десет болта има бавареца колко цилиндъра е този мерцедес24 болта такива не съм завивал още
аз знам как да ги затегна просто ако коегата сподели няма да е лошо
Така като чуеш разликата между десет и 24 ше си кажеш че не някой осмак, а то има само още един цилиндър повече

При него се затягат по книжка на 11кг, но при 10 (точти) скъсахме един болт и ги завихме на по 9кг., принципно по книжка като се сваля главата се сменят и болтовете онеже се разтягат и после се късат, за това ги затегни на по-малко от това по книжка!

- besnia_
- кандидат ентусиаст
-
Здравейте колеги днес го събрах
сложих главата затегнах я всичко е по книга,големите ги затегнах на 7кг а малките на 4кг за всеки случай
всичко върви както трябва само този влаветроник не можах да го наредя утре пак ще го мъча
качил сам някоя снимка да видите 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна besnia_ на 01 Окт 2011, 23:56, променена общо 1 път
- besnia_
- кандидат ентусиаст
-
Ето го и валветроника
много лесно го сглобих мислих си че ще е по сложно но за пореден пат свинските опашки се доказват
намерих и семеринга сега само да дойде и ще видим как е центровката
скачам от тема в тема ама няма как,едно правя друго развалям
една пластмасова кутика стой на водната помпа термостата е на нея и няколко маркуча
само го докоснах и се строши
по принцип тези неща трябва да се сменят от време на време щото от тях идват проблемите, обаче точно сега ли 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
Поздравления за хубавата тема! Изчетох я на един дъх и ми беше много полезна информацията, защото и аз имам същия двигател. Радвам се, че има хора като теб, готови да споделят своя опит безплатно, без да ни пращаш при майстори с култовия лаф "един мой човек имам, много му е ясна". Интересно ще ми е верно да направиш подробно клипче, за да се види, че не всичко е толкова страшно, все пак от хора е мислено
Поздрави

Поздрави

Realize..
Real eyes..
Real lies..
- besnia_
- кандидат ентусиаст
-
Пепинко написа:Поздравления за хубавата тема! Изчетох я на един дъх и ми беше много полезна информацията, защото и аз имам същия двигател. Радвам се, че има хора като теб, готови да споделят своя опит безплатно, без да ни пращаш при майстори с култовия лаф "един мой човек имам, много му е ясна". Интересно ще ми е верно да направиш подробно клипче, за да се види, че не всичко е толкова страшно, все пак от хора е мислено![]()
Поздрави
Здрасти колега

http://www.youtube.com/watch?v=Qp65Xl94dUY
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
хаха браво колега полезно клипче за хората с този мотор. вече чакам другото да видим възпламеняването 

- karnak
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Boeing
- tani bojilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е 46 320д 136кс + чип
Още няколко такива колеги и разни самоуки майсторчета ще умрат от глад
Колега за зацепването всичко е ясно само неразбрах освен валовете,валветроника не се ли зацепва и той по някакъв начин.. 

- besnia_
- кандидат ентусиаст
-
tani bojilov написа:Още няколко такива колеги и разни самоуки майсторчета ще умрат от глад![]()
![]()
Колега за зацепването всичко е ясно само неразбрах освен валовете,валветроника не се ли зацепва и той по някакъв начин..
Не мога да разбера какво искаш да кажеш в началото (Още няколко такива колеги и разни самоуки майсторчета ще умрат от глад ) ако може да се изясниш, нещо не разбирам формулираи си отговора преди да го напишеш

Последна промяна besnia_ на 24 Сеп 2011, 2:02, променена общо 1 път
besnia_ написа:....надявам се да ви хареса може да направя и още
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Qp65Xl94dUY
Пич си отвсякъде!!! Убедих се сам. Аз съм оня, дето ти се скара в първата страница, че си изгрубял, дето не можа да се сетиш ника ми в клипчето

И не на последно място абсолютно си прав - форумът е, за да си помагаме който с квото може. Ама не се учудвай, че има малко информация, просто малко хора разбират и имат личен опит в това. Затова ти помагат 5 човека. Аз с какво да ти помогна като не разбирам как се прави тая работа. В темите за елекроника и проблемите с нея знаеш ли на колко хора съм помогнал! Както и да е, много ме изкефи и ще чакам с нетърпение да качиш още клипчета, за да чуя гласа на тая кола! Успех!
- besnia_
- кандидат ентусиаст
-
Здравейте радвам се че ви харесва клипа
днес пак имаше един лек коментар
((( Още няколко такива колеги и разни самоуки майсторчета ще умрат от глад )))
Колега за зацепването всичко е ясно само неразбрах освен валовете,валветроника не се ли зацепва и той по някакъв начин.. честно не можах да разбера какво иска да ми каже този пич
критикува ме че не съм показал за валветроника и още някакви глупости значи аз направих още един клип днес
и съм му обяснил някой неща
след 20 минутки ще се е качил надявам се да ви хареса

((( Още няколко такива колеги и разни самоуки майсторчета ще умрат от глад )))
Колега за зацепването всичко е ясно само неразбрах освен валовете,валветроника не се ли зацепва и той по някакъв начин.. честно не можах да разбера какво иска да ми каже този пич

Последна промяна besnia_ на 24 Сеп 2011, 14:26, променена общо 1 път
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
колега мисля, че коментара не е бил в негативно отношение както си го разбрал ти, ама ти веднага му сипа в клипа и показа меро и е39 хахахахахах нема такъв, най-големия

пс. 11:24

пс. 11:24

- besnia_
- кандидат ентусиаст
-
zBoost написа:колега мисля, че коментара не е бил в негативно отношение както си го разбрал ти, ама ти веднага му сипа в клипа и показа меро и е39 хахахахахах нема такъв, най-големия![]()
![]()
Колега ако наистина не съм го разбрал ще се извиня

Ама и аз мисля по същия начин. Човек, колегата Тани Божилов според мен ти се изкефи бе човек, имаше предвид, че ако се появи още някой като теб, който така добре да обяснява и да пуска клипчета, самоуките майсторчета в БГ ще останат гладни, защото хората ще си поправят колите сами, както ти правиш и никой няма да си закара колата при тях! След това най-чистосърдечно те попита как става зацепването на валвтроника в приток на чист интерес от видяното. Така стана и първия път като се запали. Ама хората тука не са толкова лоши, за колкото ги имаш!
Както и да е, поне беше много смешно, направо наистина се развеселих. Аз даже се надявам вече да се появят хора, които да те засегнат, за да правиш отново този анализ, докато обяснявашм. Много беше смешно мамка му, наистина
Но пак ти казвам, мисля, че човека имаше положителни впечатления и изказването му беше в друг смисъл, не в този, в който го разбра! Въпреки това обясняваш супер и трябва повече хора да правят такива клипчета. Всичко става ясно на 100%. Вече напълно ми е ясно как работи този двигател, благодарение на теб, за което ти благодаря. После да направиш още клипчета като стане готов и като го събереш! А ако има още нещо интересно, надявам се и него да го отразиш! Надявам се да се появи и някой заяждач, за да бъде пак толкова и комично, но това в рамките на майтапа, разбира се! Да не ме разбереш и мен пак погрешно! Айде поздрави и ще следя темата с интерес! 
п.с. и не трий клипа, щото именно в коментарите му е чара
човека ще те разбере, ако му се извиниш, ако не си прав разбира се, ако си прав... начи нема да се извиняваш!

п.с. и не трий клипа, щото именно в коментарите му е чара