Проблем с Е60
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- bvv1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ги да викат
- Мечтае да кара: слон
Проблем с Е60
Миналият ден както си карах към Пловдив изведнъж ми изгасна навигацията а също така и май всичко по таблото спря за един момент от около секунда две и пак се възстанови, но изписа сумати грешки: сервотроник,скоростна кутия,акумолатор,налягане на гумите и ми се втвърди волана -предполагам от грешката в сервото- отбих загасих колата изчаках една минута,запалих и нямаше и следа от грешките.Помислих си че както обикновено някой модул заби и после се оправи,но след ден пак ми го направи този номер и пак след гасене-палене всичко изчезна,днес пак ми заби и вече съм сериозно притеснен че нещо не е наред.Ако някой се е сблъсквал с проблема или е чувал за такъв проблем нека да сподели,а предположенията мога и сам да си ги правя
!Акумулатора гаси и пали без проблем,но това не е гаранция че не си отива,ще ходя да я закачат да видим ще покаже ли от къде е проблема,но не искам да е в официалните представителства че те само такива като мен чакат за да ми кажат че някой скъп модул е за смяна а само да ми сменят акумулатора например
!Благодаря ви предварително!

Преди да полетиш-трябва да се научиш да ходиш!
Re: Проблем с Е60
Ето колега моята тема по въпроса viewtopic.php?f=116&t=265214
Мисля че е от акумулатора. Паднаха малко температурите и слабите акумулатори почнаха да правят проблеми според мене.
Мисля че е от акумулатора. Паднаха малко температурите и слабите акумулатори почнаха да правят проблеми според мене.
Tool - Fear Inoculum
Друг вариянт е релето на алтернатора и самия алтернатор. Един overvoltage за секунда и се получава точно това което си описал ...
Животът е сложен и непредсказуем, но това го прави по-сладък и желан. Загубим ли желанието, губим и себе си!
И на мен ми си появиха същите грешки.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- vladi-bmw
- Потребител
-
- Кара: BMW E39
Колега, Пожелавм ти проблема да се оправи сам. Ако не, карай и да не ти пука. Щото тези коли са за хора с пари!
- marin4o00
- Потребител
-
- Кара: Внимателно и печели обезателно
- Детайли за колата: Бмв 530D 2004г
Здравейте и от мен аз съвсем скоро купих е60 530D 2004 , смених маслаата в двг , скоростната кутия и дифа и всичко ток , возя си се безцелно свиркам си аз и изведнъж , като при колегата създал темата , по таблото стана дискотека пищи свети пее , отказа сервото , гумите да проверявам ,скоростна кутия , свети лампа за ръчната .... Филм
Загасих колата запалих и хоп колата кат нова , пак си карам , пак си свиркам до третия светофар и пак стария филм , след телефони и обилна пот стигнах до Волуяк , направи ми един пич диагностика , замери там нещо си под капака и каза че алтернатора ми е отишъл и презарежда , Трябва да го сменям , въпросът ми е какъв да търся нов или 2-ра ръка , знаете ли как вървят цените и на двата варианта и какво ми препоръчвате ??? Благодаря предварително за вниманието на всички!!! Лек и успешен ден 

- badjo E60
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw F 11 530 D
- Мечтае да кара: BMW М6 Купе Кабрио
Вижте си демпферните шайби.
- bvv1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ги да викат
- Мечтае да кара: слон
badjo E60 написа:Вижте си демпферните шайби.
Ако е възможно да ни обясниш какво имаш предвид за демпферните шайби!А колкото до проблема при мен той изчезна както се и появи,което в никакъв случай не ме успокоява и все още търся от какво се получи,в момента колата си зарежда и всичко си е наред,но това малко прилича на бомба с закъснител и не мога да рискувам алтернатора или каквото е там да ме остави на 500км. в някой балкан без ток например!
Преди да полетиш-трябва да се научиш да ходиш!
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Имайте в предвид, че след смяна на акумулатор...трябва да се "каже" софтуерно на 60ките, че е сменен...има си и тема за това 

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Това с разредени акумулатори и повреди алтернатори си е често срещан проблем при Е6.. семейство...
- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
bvv1 написа:badjo E60 написа:Вижте си демпферните шайби.
Ако е възможно да ни обясниш какво имаш предвид за демпферните шайби!
намери темата на баджо за демпферната шайба, така ще ти е най-лесно.
Space, pace and grace. www.more-to-come.com
12 мнения
• Страница 1 от 1