Моля за помощ .
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Milen83
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Е60 530д
Re: Моля за помощ .
утре съм на диагностика в м - кар и ше видим за какво иде реч , дали тези детонационни датчици са здрави и правят нещо и ще пиша пак ....
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
да сте се замисляли за горивото? пробвайте с 95 как ще върви от друга бензиностанция или пак добър бензин но от друго място,с някоя добавка
- Milen83
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Е60 530д
Днес бях на диагностика в м - кар всичко си работи перфектно дори опитахме да натоварим мотора като от място дадохме на задна без газ и гледахме стойностите на детонационните датчици и те сработваха и двата са перфектни огледахме и другите параметри на колата : дюзи , ламди , валове баланс на цилиндрите , ваносите само на изпускателния вал ваноса е в горната граница но не излиза от интервала който го дават , всичко е перфектно . Аз съм пробвал гориво от ОМВ , ЕКО и лукой наи добрия бензин който предлагат пак се чува , сега взех добавка за октановото число на безина сложиж три пъти от нея тя е съотношение 1 :1000 като че ли не го чувам или съвсем леко , ама си мисля че може да е от времето че стана по хладно и мотара върви по леко
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2