Моля за помощ .

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Е60 530д

Re: Моля за помощ .

Мнение от Milen83 » 20 Сеп 2011, 21:05

утре съм на диагностика в м - кар и ше видим за какво иде реч , дали тези детонационни датчици са здрави и правят нещо и ще пиша пак ....

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 compact 320td

Мнение от iv4o9999 » 21 Сеп 2011, 10:11

да сте се замисляли за горивото? пробвайте с 95 как ще върви от друга бензиностанция или пак добър бензин но от друго място,с някоя добавка

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Е60 530д

Мнение от Milen83 » 21 Сеп 2011, 14:10

Днес бях на диагностика в м - кар всичко си работи перфектно дори опитахме да натоварим мотора като от място дадохме на задна без газ и гледахме стойностите на детонационните датчици и те сработваха и двата са перфектни огледахме и другите параметри на колата : дюзи , ламди , валове баланс на цилиндрите , ваносите само на изпускателния вал ваноса е в горната граница но не излиза от интервала който го дават , всичко е перфектно . Аз съм пробвал гориво от ОМВ , ЕКО и лукой наи добрия бензин който предлагат пак се чува , сега взех добавка за октановото число на безина сложиж три пъти от нея тя е съотношение 1 :1000 като че ли не го чувам или съвсем леко , ама си мисля че може да е от времето че стана по хладно и мотара върви по леко

Предишна

Назад към E46