Къде си зареждате дизелите?
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
предпочитам да зареждам нз ОМВ но поради липсата му на близо се задоволявам и с малко по лошото качество на ЛУКОИЛ и ОПЕТ
п.с Никога повече на ШЕЛ
п.с Никога повече на ШЕЛ
Последна промяна LAST RIDE на 09 Апр 2006, 17:29, променена общо 1 път
Моето дизелче се радва най-много като му сипвам от ЕКО Елда. Доволно е и от ОМВ, но не толкова. Разликата въпреки че е минимална във вървенето си давам гласа за ЕКО-то! 

Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!

Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
Като приказвате за бензиностанции Лукойл имайте предвид, че не всички са Лукойл, а повечето са на Петрол, само че с визуализацията на Лукойл, т.е. червенички. Където на тотема с цените видите логото на Петрол (оня жълтия змей на син фон), да знаете че това си е чисто Петрол-ска бензиностанция. То не че има някакво значение де, защото и във двете вериги горивата са абсолютно еднакви, а според мене и най-добри. ОМВ, ШЕЛ, ЕКО-тата и ОПЕТ също си доставят горивата от Нефтохим - Бургас, нека никой да не изживява заблудите, че ги внасят или тем подобни щуротии. Разликата е, че тези вериги сипват някакви смрадове в горивата, като помпозно ги наричат "добавки" или "присадки". Да, ама мене никой не ме е питал искам ли такава "добавка" в нафтата или бензина или не искам! Защото за мойто БМВ никъде не пише, че трябва да се кара с еди каква си добавка или присадка. А по принцип в читавите бензиностанции добавките се продават отделно и задължително се сипват САМО когато имаш някакъв проблем (замърсяване, пушек, теч на масло, понижена мощност и т.н.), а не когато колата няма проблем. Така че, колеги, ако повече ви харесват горивата на някоя верига в сравнение с другите, на мен тази работа ми намирисва на добавки. И накрая - какви са тези добавки, как влияят на двг-я и т.н. не се знае.
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
- Stiks
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 М50Б25
- Мечтае да кара: икономично
абе наи си е яко кат си сипеш от безплатната
дреме мо за ДВГ-то кат мина 500 километра за без пари хахахахах

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
X-citer написа:аз крадна от безпризорно паркирани автомобили
а ти с кво зареждаш?тебе де не колата

ТДС - Турбо Див Селянин
- sambeto
- ентусиаст