Пазете си BMW!!!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp
Re: Пазете си BMW!!!
Като прочетох цялата тема, стигнах до извода че е по добре човек да си вземе кола от чужбината и да я регистрира там в някоя свястна застрахователна компания да я търкаля с чуждестранни номера и да не му дреме. Приципно говоря за хората дето работят и живеят в чужбина, ако искат коли в България да си вземат коли от съответната държава, да ги застраховат там и да си ги търкалят тук. Чуждестранните застрахователи поне плащат... дори и свалени детайли от колата, но това зависи от стойниста на откраднатите или повредените части. При мен примерно е от 500, или 600 лева нагоре почва да покрива застрахователя.
- xterminator
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10
Аре и от мен едно съветче... Може да звучи банално, но добре пипнат имобилайзер може доста да затрудни апашите. Поне при мен подейства! Имобилайзера е свързан с ЕВС-а и следи комуникацията между ЕВС и ЕКУ-то. Резултатът беше, че след опит за кражба "пържолата" и "главата" бяха заловени на местопрестъплението и им бяха сложени гривните: http://autoclub.bg/index.php?menu=16&id=3697 Така че е добре да се сложи неква пишка, която блокира нещо 

- IceFire
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 740D BiTurbo 245 HP '99
- Мечтае да кара: E38 740D BiTurbo 245 HP '99
Все пак на улицата ли държите примерно седмици; или само на гараж? Става дума за старичка такава от 99-та година.
- shitizreal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Е91
- Детайли за колата: 325i Automatic
Колите няма как да ги опазим повече,но и избора на голяма застр. компания не е решение - на мен ''въпросната'' не ми изплаща вече 4 месеца тотална щета която ми е удобрена...преди 4 месеца,така че ще ги съдя
$ anotha day anotha dollar $
- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp
Ми колега, желателно е ако можеш да намериш някакво гаражче. Ако не можеш да намериш или нямаш...рискуваш и това е.