Малко помощ относно повдигачи на М40

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution

Малко помощ относно повдигачи на М40

Мнение от momo-1st » 18 Сеп 2011, 15:10

Здравейте колеги,за жалост поради ограничен ресурс се забави мечтания от мен проект с трансплантация на Йес-ка в 30-ката :( , та поради тази причина сега търся помощ!

Понеже съм адски скаран с начина за търсене с търсачката,а знам че има доста теми,ако може да помоля колеги да ми помогнат с някой линк за ВЕЛИКОТО ПОЧИСТВАНЕ на въпросните пътища за мазане на хидр повдигачи на М40! ако е възможно с по богата на снимки и обяснения тема защото все пак ще го правя самичък пък не съм светило в техниката :oops: :oops: ,надявам се ако имам някакви затруднения да получа тук отговор на тях! :)

Благодаря предварително!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Забравете го вече тоя гнил строй.

Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E30 316.BMW E46 320D
Мечтае да кара: BMW E30 M3

Re: Малко помощ относно повдигачи на М40

Мнение от georde123000 » 18 Сеп 2011, 18:47

виж тази колега viewtopic.php?t=68092 дано съм бил полезен :bchug:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution

Мнение от momo-1st » 19 Сеп 2011, 15:56

Благодаря колега,темата ми допадна много,доста добре е,точно това търсех,имам само един въпрос,той по-скоро е за автора на темата която си ми предложил,не за теб,но все пак да попитам,защо по дяволите той си е майсторил фиксиращ елемент за разпределителния вал при положение че го сваля??? :shock: :shock:
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Забравете го вече тоя гнил строй.

Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Мармот » 19 Сеп 2011, 19:30

momo-1st написа:Благодаря колега,темата ми допадна много,доста добре е,точно това търсех,имам само един въпрос,той по-скоро е за автора на темата която си ми предложил,не за теб,но все пак да попитам,защо по дяволите той си е майсторил фиксиращ елемент за разпределителния вал при положение че го сваля??? :shock: :shock:

Е нали после го е сложил :mhihi: Той вала се фиксира защото самото колело е раздвижно спрямо вала. Може и без този 'спейшъл туул", просто сложи нещо по дълго и трябва да лежи в една успоредна равнина на блока :yes:
Oversteer is when the passengers are scared, understeer is when the driver is scared.

Назад към E30