Гърне ???
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- npocTo_Taka
- кандидат ентусиаст
-
Гърне ???
Днеска ми падна гърнето и като отидох в един сервиз да ми го оправят видях че вече е издало багажа. До момента бях с гърне от VW G60 и сега искам да го сменя с ново та въпроса ми е какво гърне на нашия пазар бихте ми препоръчали. Не търся някакво спортно гърне а просто някое, което съотношение цена и качество да си струва парите.
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Харесвам цените на гърнетата в М-комплект 33 на околовръстния /след Бояна преди Борис 3-ти/. Има нелоши WALKER-и там ,
има ли ги в Русе?

- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
NEOPRINT написа:Харесвам цените на гърнетата в М-комплект 33 на околовръстния /след Бояна преди Борис 3-ти/. Има нелоши WALKER-и там ,има ли ги в Русе?
Провери в представителния на МОНРО,доколкото знам има някакви ментета на РЕМУС-БГ производство,за БМВ в около 120 лева.От ЖП-ГАРА кум центура бив6ата Бул.Г>ДИМИТРОВ,преди БОШ
Re: Гърне ???
npocTo_Taka написа:Днеска ми падна гърнето и като отидох в един сервиз да ми го оправят видях че вече е издало багажа. До момента бях с гърне от VW G60 и сега искам да го сменя с ново та въпроса ми е какво гърне на нашия пазар бихте ми препоръчали. Не търся някакво спортно гърне а просто някое, което съотношение цена и качество да си струва парите.
Човече за моята баварка Е21 гърне на WALKER на Козлодуй струва 145лв.

Кевин, постни адреса ве

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- npocTo_Taka
- кандидат ентусиаст
-
Един приятел си сложи Walker на вектрата си и след точно 5 месеца вече беше започнало да ръждясва. Отделно ми каза че му се е променил много звука, което било доста дразнещо.
Така че малко се чудя за Walker , а то като гледам май нямам голям избор
Така че малко се чудя за Walker , а то като гледам май нямам голям избор

- npocTo_Taka
- кандидат ентусиаст
-
Аз май вече съм решил.
Двоумя се между Bossal и Knauf , мисля че така беше втората фирма, и двете са горе долу на една цена но мисля да заложа на Knauf понеже им дават гаранция 1 година.
Искам да попитам само проблем ли ще бъде да го монтирам сам или да ходя в някой сервиз ?
Двоумя се между Bossal и Knauf , мисля че така беше втората фирма, и двете са горе долу на една цена но мисля да заложа на Knauf понеже им дават гаранция 1 година.
Искам да попитам само проблем ли ще бъде да го монтирам сам или да ходя в някой сервиз ?
9 мнения
• Страница 1 от 1