м51 в е30 - какво е необходимо за да влезе
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
65 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- venom888
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 318i 89
Re: м51 в е30 - какво е необходимо за да влезе
zlatko_baretata написа:Ей, почнах да се колебая от вашите писания...![]()
А дали ще стане да взема един за генератор, че на Искрец често ми спират тока, щото индийците крадат жицата?
Земи баце да имаш

- zlatko_baretata
-
-
- Кара: Фиат 126р
- Мечтае да кара: Шкода Фабия
Че що да не взема?
Пускам му студена вода от герана, найш ли кога ще загрее?
Слагам кулера близо до антената на Булсатком на покрива, а там как вее студен ветрец не е истина.
Брадясах от тия спирания на тока, изпуснах сума ти серии на турските сериали.
Пускам му студена вода от герана, найш ли кога ще загрее?
Слагам кулера близо до антената на Булсатком на покрива, а там как вее студен ветрец не е истина.
Брадясах от тия спирания на тока, изпуснах сума ти серии на турските сериали.

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
какъв е смисъла от м51,като м21 върши същата работа,ако си има кулер и малко се доработи.а и ремъчето му е евтино
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Stiks
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 М50Б25
- Мечтае да кара: икономично
М51 с чип и бутната турбина си е доста приятна за каранепавката написа:какъв е смисъла от м51,като м21 върши същата работа,ако си има кулер и малко се доработи.а и ремъчето му е евтино

- vankatagsi
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 323CI
- Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове
Аз разбирам да се сложи някой по нов двигател например 2.5 комънреал, 3.0 или най-добре 3.0 204кс, а ТДС-а нито ще даде някаква супер икономия, нито ще разцепи с вървеж, а в повечето случай не е и безпроблемен.. Галимацията ще е голяма и според мен неоправдана..
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
Stiks написа:E30_M_Tech_ll написа:смятай къв трябва да си мазохист да ти харесва 2.5 тдс.... най-гадния мотор излизал от завода на бмв....
то си е мазохизъм и да се кара БМВ ама много хора го правим ... по-скъпи, повече горят и не вървят особено тия 20ки ама ... мазохизъм
А какво му е гадното на ТДС ? я кажи ?
човека го е написал кратко и ясно
vankatagsi написа:Аз разбирам да се сложи някой по нов двигател например 2.5 комънреал, 3.0 или най-добре 3.0 204кс, а ТДС-а нито ще даде някаква супер икономия, нито ще разцепи с вървеж, а в повечето случай не е и безпроблемен.. Галимацията ще е голяма и според мен неоправдана..
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- zlatko_baretata
-
-
- Кара: Фиат 126р
- Мечтае да кара: Шкода Фабия
Кво се палите толкова като и без това вероятността аз да взема такъв мотор за генератор на Искрец е по-голяма, отколкото автора да го вкара в Е30. 
Поредната куха темичка.

Поредната куха темичка.

- E30_M_Tech_ll
-
-
абе къде върху картата е това село искрец като минавам от там да мина да пием по една фанта 

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
E30_M_Tech_ll написа:абе къде върху картата е това село искрец като минавам от там да мина да пием по една фанта
Далече ти е...близо е до град Своге...въздуха там е уникално чист и Златко ще сгреши ако опуши с ТДС-а там...ама в името на Листопада всичко е възможно

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
E30_M_Tech_ll написа:.............
На свестен тдс возил ли си се и имаш ли представа ако застане е30 с M51D25 до е30 с М42 кво ще се случи?
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
какво да стане ... м42 ще припада щото тдс-а такива точки ще му вкара че м42 трябва да го връщаме за доработки в Мюнхен
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
Stiks написа:М51 с чип и бутната турбина си е доста приятна за каранепавката написа:какъв е смисъла от м51,като м21 върши същата работа,ако си има кулер и малко се доработи.а и ремъчето му е евтино
м21 не може ли да се чипосва и да му се бута турбината
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
- Stiks
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 М50Б25
- Мечтае да кара: икономично
може, но според теб кое е по добра база, говоря само за коне и тяга, защото за здравина немога нищо да кажа, нямал съм допир с 24капавката написа:Stiks написа:М51 с чип и бутната турбина си е доста приятна за каранепавката написа:какъв е смисъла от м51,като м21 върши същата работа,ако си има кулер и малко се доработи.а и ремъчето му е евтино
м21 не може ли да се чипосва и да му се бута турбината
324 TD Максимална мощност (hp) 115 / 4800 min-1 145 / 4920 min-1
Максимален въртящ момент (Nm) 220 / 2400 min-1 265 / 2280 min-1
325 tds Максимална мощност (hp) 143 / 4800 min-1 178 / 4920 min-1
Максимален въртящ момент (Nm) 260 / 2200 min-1 310 / 2090 min-1
+33 конски ли и + 45 НМ според дигитал тунинга
- E30_M_Tech_ll
-
-
Lenco написа:E30_M_Tech_ll написа:.............
На свестен тдс возил ли си се и имаш ли представа ако застане е30 с M51D25 до е30 с М42 кво ще се случи?
а ти на свястна иеска возил ли си се?
имам си представа кво ше стане но всичко зависи от това колко време ще стоят двете коли една до друга... тдс като постои повече от 5 минути най-много да прегрее и да сцепи глава друго не виждам кво може да стане ако стоят двете една до друга

виж при гонка между двете нещата зависят от много други фактори като състояние на моторите и уменията на задкормилните устройства.... щото лично аз с моя ис съм насирал 2-3 тдс-а обаче съм сигурен че има тдс дето ше ми прай снимки от космоса и на мен....
ма ми се струва смешно да сравняваме 1.8л мотор с 2,5л мотор с турбо....
Тъпо е да се спори за м51, тези които са имали и още имат такъв мотор знаят възможностите му, само за пример- на моята е34-ка с бутната помпа, дигнато налягане на турбината, шлайфана глава с 0,33 и нормална гарнитура, нови лагери, сегменти, вериги и така нататък, при произволен брой стартове с ис, 20-си и 25-ци не съм имал нито една загуба, а го карам на 17-ски с 255 гуми, при това единият ис беше доста понапомпан, това е уникален мотор, а за цепенето на главата и прегряването това са пълни глупости, когато една кола не е обслужена както трябва тя винаги ще даде дефект, от едно или друго естество, един тдс си върви с 200 пре спокойно и температурата му не мърда когато всичко е наред,
65 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5