чистачки за е39 на добра цена, къде ги има
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- SpeedyMan
- ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 Touring
Re: чистачки за е39 на добра цена, къде ги има
Аз си взех BOSCH, около 50 лв. с отстъпка специално за модела. След 1 година се разскърцаха ужасно. След това взех само пера на CHAMPION - за около 20 лв.
Това е най-добрия вариант, защото рамената на BOSCH са изцяло метални, а на CHAMPION не са. Гумената част на CHAMPION-а е от по-мека гума отколкото на BOSCH и за това би трябвало да изкарва повече.
Това е най-добрия вариант, защото рамената на BOSCH са изцяло метални, а на CHAMPION не са. Гумената част на CHAMPION-а е от по-мека гума отколкото на BOSCH и за това би трябвало да изкарва повече.
- marin_rangelov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39
- Мечтае да кара: e60 M5
- Детайли за колата: M пакет
и аз съм с бош от 44лв вече година но си скърцат и мисля и аз да пробвам от тези графитените на по 5лв от битака 

- I.V.G.
- младши ентусиаст
-
- Кара: E-39TDS
Кой ги продава Champion,от къде могат да се купят?
marin_rangelov написа:и аз съм с бош от 44лв вече година но си скърцат ...
Два пъти слагам BOSCH и двата пъти скърцат безобразно.
Не знам дали гумата е стара или каква е причината, но за мен този вариант е окончателно отписан - BOSCH се осраха (или поне за нашия пазар).
Сега купувам само гумените пера (оригинални) и съм доволен
- eddy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3.0H6 boxer AWD
I.V.G. написа:Кой ги продава Champion,от къде могат да се купят?
Руди 96 мисля са им вносител, не знам дали са единствен обаче, а с кои магазини работят не мога да ти кажа, във всеки случай от тях съм купувал комплект пера за Е39 и са с точната дължина, няма нужда да се изрязват, като при други комплекти на Шампион, където перата са на размери 600, 650,700 и тн мм, а и там вървят комплект с металните лайсни на перата.
- mishoval
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520i M52B20TU
meha написа:mishoval написа:Еми тогава си провери в Дарукар цената на к-т оригинални!Аз не бих дал стотина лева /по спомен/ за такова нещо, сигурно защото съм българин и не обичам да ме прецаква сульо и пульо!
Един път си купи чистачки от Дару или Камор и после няма да повториш да си купуваш Бошовските,които една година не могат дори да издържат и почват да подскачат![]()
Но всеки сам си преценява
Нямам никакво, ама никакво намерение да купувам Бошовски или Шампионски пера!Шести месец карам с "тези от Битака" и си чистят идеално, няма сърцане, няма замазване. Проста сметка - за 40 - 50 лв /марковите Бош и Шампион, изключвам Дару - вските/- ще си взема 8 - 10 комплекта пера.Смяна на 6 м. = 4 - 5 години!

Никого не убеждавам в нищо - просто личен опит и проста аритметика.
"Всеки сам си преценява."
- Sivako
- младши ентусиаст
-
- Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
- Мечтае да кара: Колело
sparky01 написа:sinhron123 написа:Някой ако знае от къде да си купя чистачки за е39, да не са 44 лева комплекта а до 10 лева нещо такова.
Ей, голяма работа сме това българите. Искаме BMW да караме, ама чистачки от 10лв ще му слагаме.
Да колега това сме българите аз си купих от бош чистачки към 80тина лв бяха и спряха да чистат след 3 месеца, после си взех 2 за 6 лв и вече година нямам проблем

Така че и 200 лв да се набият за чистачки какъв е смисъла като се попадне на по голямо менте от ментетата???
Ама всеки си мисли като караме бмв трябва да даваме луди пари за всичко, Щом имате давайте

- 0utlaw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 525d '01
- Мечтае да кара: m5
Аз си взех вчера едни чистачки(аеро, ли как се водят) от метро 5лв/бр. , с малко преправяне паснаха идеално и чистят изключително добре. 100 лв. за чистачки не ми се дават при положение, че за 10 лв вършат същата работа и отделно, ако някой знае кое точно струва 100 лв на чистачките, етикета ли ?
Най-смешно ми е, когато някой каже ем все пак караш бмв. Да не би бмв да е с извънземни чистачки.
. Ей сега ходих до една морга и ми поискаха 10 лева за фасунката за задната, викам на наглия продавач кво да я правя тая фасунка за десет лева ? Той ми вика ем к'вот искаш, Бмв караш, кат искаш я глътни и аз, по-добре да я глътна, ама 10 лева няма да дам за тая п*шка и си заминах. Много нагли по тея автоморги, в магазина срува 8нова , ама трябва да я поръчвам да чакам
Най-смешно ми е, когато някой каже ем все пак караш бмв. Да не би бмв да е с извънземни чистачки.

Като си купих е39-ката преди 2 години се скъсах от търсене и накрая намерих до нас (Овча Купел, бул президент линкълн след Била в дясно има един малък сервиз-2 слепени гаража с малко магазинче) момчето ми даде ремонтен комплект на Champion за е39 , а именно само пера(гумички) от две години не са мръднали!!!! Нито скърцат нито тропат, чистят перфектно вече 2 зими и 2 лета!!! Струват 25 или 30 лв не помня точно, но съм страшно доволен още съм с тях и няма грижи!
BMW Sheer Driving Pleasure
- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
Добре де аре някой да каже де ги продават тези пера на шампион ?!? Някакви официални магазини или нещо такова 

- batebo_99
- Потребител
-
- Кара: E39 525DA '03
- Мечтае да кара: Mempo
Аз ги купих от Технопарт на симеоновско шосе 25лв.
- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
Iliani написа:http://senax.bg/index.php/index/tirdlproject/languageID/1/brandID/34/level3/79

- maskivan
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: самолет
купувай BOCH 3 години карам и всичко е ОК