монтаж и активация на круз-контрол на Е46-М43
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Активация на круз-контрол на Е46-М43
slitter написа:... с тая разлика, че на двайските е заложено като оборудване в СА шифъра предполагам, а на първите Е46 с м43 в оборудването има само екстра МИГАЧИ![]()
![]()
Диса тва не го и търси, заради таблото и оборудването. Демек таблото още не е чувало, че има такава маймуна круз контрол
![]()
![]()
Тва идва от версията на софта на таблото!
утре баце, утре ще разбери много неща

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
За да не правя нова тема(а и се надявам автора да няма против) ще се оплача, че ми умря темпомата.
Когато се опитам да го пусна единствено индикацията на таблото светва, друго нищо не се променя.
Не мога да му задам скоростта с +/-, не е на някаква бъгната "пауза" - не мога да го активирам с най-горния бутон.
Последно сменях тампони на носачите и момчетата ги сваляха целите, като имаше доста блъскане около вътрешната страна на предните джанти. Това е единственото, което мога да се сетя, да е повлияло - някой кабел на DSC-то да е прекъснат? Ама пък той си работи ок.
ДИС не можа нищо да ми каже, единствените натрупани грешки бяха за нещо свързано с ДИСА клапана май, но те са от доста време. А темпомата си работеше ок.
Проверил съм единствения буяон, свързан със ситемата (9ти по спомен) и не е изгърмял.
Когато се опитам да го пусна единствено индикацията на таблото светва, друго нищо не се променя.
Не мога да му задам скоростта с +/-, не е на някаква бъгната "пауза" - не мога да го активирам с най-горния бутон.
Последно сменях тампони на носачите и момчетата ги сваляха целите, като имаше доста блъскане около вътрешната страна на предните джанти. Това е единственото, което мога да се сетя, да е повлияло - някой кабел на DSC-то да е прекъснат? Ама пък той си работи ок.
ДИС не можа нищо да ми каже, единствените натрупани грешки бяха за нещо свързано с ДИСА клапана май, но те са от доста време. А темпомата си работеше ок.
Проверил съм единствения буяон, свързан със ситемата (9ти по спомен) и не е изгърмял.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
bmw20009 написа:slitter написа:... с тая разлика, че на двайските е заложено като оборудване в СА шифъра предполагам, а на първите Е46 с м43 в оборудването има само екстра МИГАЧИ![]()
![]()
Диса тва не го и търси, заради таблото и оборудването. Демек таблото още не е чувало, че има такава маймуна круз контрол
![]()
![]()
Тва идва от версията на софта на таблото!
утре баце, утре ще разбери много неща![]()
![]()
И да знаеш следим темата, много сериозно!!!

Вече има работещ круз контрол на м43 слаган допълнително! Момчето е било объркало единия кабел към лайтмодула за комуникацията и сега вече всичко е наред и работи!
Да, колеги всичко е 6-ст
Грешката е била моя(грешно свързване на пин номер 10-от зелената букса към лайт модула, бях го закрепил към някакъв друг номер)
Понеже го връзвах преди време нямах схемата и връзвах по цветове, понеже остветление си работише на бутоните съм се подвел, че всичко е наред
Днеска след проверка, проблема беше отстранен и круза работи перфектно
,даже подкарахме и една 20-ка на майтап
Съветвам който си намери нещата на добра цена да скача в боя, няма нищо сложно вече
, който каквото неразбира да пита, ще помогна на всички с каквото мога
Благодарности на всички помогнали, и най вече на колегите arhiangel и slitter, без тяха няма ще да мога да го подкарам

Грешката е била моя(грешно свързване на пин номер 10-от зелената букса към лайт модула, бях го закрепил към някакъв друг номер)

Понеже го връзвах преди време нямах схемата и връзвах по цветове, понеже остветление си работише на бутоните съм се подвел, че всичко е наред

Днеска след проверка, проблема беше отстранен и круза работи перфектно

Съветвам който си намери нещата на добра цена да скача в боя, няма нищо сложно вече

Благодарности на всички помогнали, и най вече на колегите arhiangel и slitter, без тяха няма ще да мога да го подкарам

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2