избор на кола

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: 320Д
Мечтае да кара: 320 е46 М3

избор на кола

Мнение от RoyJones » 15 Сеп 2011, 17:58

Здравейте момчета, нов съм тук :emote_happy: Искам да ви попитам, тъй като наскоро взех книжка и реших най - после и аз да си взема 1 количка. Общо взето няма да овъртам ами направо ще питам. Моля предварително да ме извините за некомпетентността. Та въпроса ми е следния приготвил съм 7500 лв и съм си избрал BMW 3-ка е46 само,че се колебая между купе и компакт. Ако може да си кажете мненията и кое е по - добре да взема за тези пари. Аз лично клоня към компакт-а защото ми се струва по - малък и съответно по - лесен за маневриране, по - нова година е, и уж се води по - мощен, но както казах по - горе съм доста невеж по темата и ако може да помогнете. И само да вметна,че колата не я взимам да гъзарея с нея просто от как съм почнал да се интересувам от коли за мен най - добрата кола е била BMW :P

п.п Прегледах темата за избор на е46, но е прекалено дълга и не мога да е изчета цялата. Благодаря предварително.

п.п 2 Ако съм объркал раздела, моля да ми преместите темата където и е мястото
If you are first-you are first... if you are second-you are nothing!

Изображение

Слави
Аватар

Re: избор на кола

Мнение от © » 15 Сеп 2011, 18:08

Колега, за съжаление въпросите ти са за дългата тема за избор на кола. Пиши в нея или другият вариант е подфорум "Извън темата"

Назад към E46