BMW 745i E65
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
BMW 745i E65
Здравейте колеги!
Имам следния въпрос харесал съм си една Е65-ца 745, която е много запазена 2003г. септември е произведена. Обаче ме интересува понеже не съм много запознат технически с тази кола бихте ли ми дали съвет на какво да обърна внимание като правя оглед на колата в смисъл болни места за този модел и така нататъка. И другата ми молба е да ми кажете някой добър специалист, който да прегледа колата, за да знам какво точно ще купувам.
От София съм!
Предварително Ви благодаря!
Имам следния въпрос харесал съм си една Е65-ца 745, която е много запазена 2003г. септември е произведена. Обаче ме интересува понеже не съм много запознат технически с тази кола бихте ли ми дали съвет на какво да обърна внимание като правя оглед на колата в смисъл болни места за този модел и така нататъка. И другата ми молба е да ми кажете някой добър специалист, който да прегледа колата, за да знам какво точно ще купувам.
От София съм!
- JJunior
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е65
Re: BMW 745i E65
Най-добре я закарай на пълен тест в някой от оторизираните сервизи ...
JJunior написа:Най-добре я закарай на пълен тест в някой от оторизираните сервизи ...
... и там ще му кажат, че всичко е за подмяна с ново...дори и екстри които колата няма!

pironkov написа:JJunior написа:Най-добре я закарай на пълен тест в някой от оторизираните сервизи ...
... и там ще му кажат, че всичко е за подмяна с ново...дори и екстри които колата няма!
И на мен точно това ми беше идеята, че примерно в Камор или Дару кар ще ми съставят списъци с едни странни цени и ще се окаже, че колата не става за нищо по тяхните стандарти или трябва им дам 10-ина хиляди за да я рециклират

Искам просто нещо разумно някой човек, който ги разбира тези BMW-та и има нужната апаратура за бърза диагностика и може да ми каже да става колата има примерно това и това за правене, защото както знаем в BG перфектна кола само чисто нова.
- JJunior
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е65
И това го има, но поне ще му кажат горе-долу в какво състояние е ... с други думи, че трябва да смени всичко
Ако колегата е заинтересован и е от София, нека да драсне едно ЛС ще измисля къде да го пратя извън оторизираните сервизи ...

master01 написа:Здравейте колеги!
От София съм!
мога да те пратя при моя маистор прави само бмв ако те интересува на л,с ще ти пратя адреса
- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
Закарай я в сервиза на Ясен, в София .
Той имаше същата,така че няма тайни за него по модела .
Ако решиш ,ще ти дам тел. на лс .
Съветът ми е задължително да се закачи на компютър в оторизиран сервиз.
Моята е същата 745i 2003г. и съм патил много от разбирачи с лаптопи. Дори и от препоръчани такива!!!
Съобщава ли са ми какви ли не безумни проблеми (несъществуващи), като в същото време не хващат, че термостатът е за смяна (реален пример)
)
Последно бях в "Бош сервиз" на симеоновско шосе и с/у диагностика за 50лв откриха всичко. Бях приятно изненадан от компетентността им.
Като основна болежка ти обръщам внимание на Амортесьорите - ако са с адаптив драйв са доста скъпи, а по нашите пътища рано или късно са за смяна. Относно цените има открита такава тема.
Успех....Автомобилът е перфектен !!!
))
Моята е същата 745i 2003г. и съм патил много от разбирачи с лаптопи. Дори и от препоръчани такива!!!
Съобщава ли са ми какви ли не безумни проблеми (несъществуващи), като в същото време не хващат, че термостатът е за смяна (реален пример)

Последно бях в "Бош сервиз" на симеоновско шосе и с/у диагностика за 50лв откриха всичко. Бях приятно изненадан от компетентността им.
Като основна болежка ти обръщам внимание на Амортесьорите - ако са с адаптив драйв са доста скъпи, а по нашите пътища рано или късно са за смяна. Относно цените има открита такава тема.
Успех....Автомобилът е перфектен !!!

BONO написа:Закарай я в сервиза на Ясен, в София .

9 мнения
• Страница 1 от 1