e34 Проблем със скоростите
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- MIRO_PZ123
- Потребител
-
- Кара: BMW E34
- Мечтае да кара: BMW
e34 Проблем със скоростите
Колеги някои може ли да ми помогне значи ракма е34 автоматик 92год. 524тд.
строшихами се скоростите и ми изллиза много пари да ги рециклирам или да закупя нови затова искам да я направя ръчка и незнам точно какви скорости и работи трябва да взема дая напража ръчка някои ако знае да пише ще бъда много благодарен
строшихами се скоростите и ми изллиза много пари да ги рециклирам или да закупя нови затова искам да я направя ръчка и незнам точно какви скорости и работи трябва да взема дая напража ръчка някои ако знае да пише ще бъда много благодарен
- dobromir
- младши ентусиаст
-
- Кара: Бмв
- Мечтае да кара: Памела Андерсен
- Детайли за колата: Поръчкова с фул екстри
Re: e34 Проблем със скоростите
Колега за да направиш колата с ръчна кутия ще хвърлиш много повече пари от колкото да вземеш една автоматична кутия втора ръка която ще струва някъде към 250 лева .. За да стане при теб ръчната кутия ще ти трябват педали , кутия , съединител , помпа за кутията , диференциал. друг кардан и там горе лостове работи и труд на този който ще монтира работите и ще надхвърлиш за всичко 600 700 лева ..
- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
не са кой знае колко много разликите в парите - като сложиш обслужване и пари за труд на майстор, разликата не е много голяма

- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е55
Имам обслужена кутия на добри пари, колегата ако е заинтересован на ЛС 
----------------------
в две поредни теми съветваш да се сменят цели основни агрегати и предлагаш частите от автомобили, които ти си пуснал в "ПРОДАВА"
Такива комерсиални предложения САМО НА ЛС
tsb_bg

----------------------
в две поредни теми съветваш да се сменят цели основни агрегати и предлагаш частите от автомобили, които ти си пуснал в "ПРОДАВА"
Такива комерсиални предложения САМО НА ЛС

tsb_bg
Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg
- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Колега, не я разваляй, смени кутията и си я карай със здраве. Много пунтипластики са нужни и не знаеш какво ще излезе накрая. Тия неща дето ще ги купиш знаеш ли ги какви дефекти ще покажат, а сега имаш само едно нещо да подмениш. После да не се окаже, че имаш да правиш десет.
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

5 мнения
• Страница 1 от 1