GSM snap-in за iPhone
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
GSM snap-in за iPhone
Другари,
днес се загледах в => тази <= оферта. Според някои, така закачен телефона би трябвало да може да play-ва и audio от телефона без проблем. Дали е така - аз не знам. Повече ме интересува обаче, дали ако закача по този начин единия си телефон - другият ще може ли да бъде свързан чрез bluetooth? На практика искам едновременно да използвам два телефона в колата по едно и също време. Някой има ли информация/мнение по темата?
Поздрави!
днес се загледах в => тази <= оферта. Според някои, така закачен телефона би трябвало да може да play-ва и audio от телефона без проблем. Дали е така - аз не знам. Повече ме интересува обаче, дали ако закача по този начин единия си телефон - другият ще може ли да бъде свързан чрез bluetooth? На практика искам едновременно да използвам два телефона в колата по едно и също време. Някой има ли информация/мнение по темата?
Поздрави!
F07 535d
F07 530d
E60 530d
Re: GSM snap-in за iPhone
Кое точно? Да се ползват двата телефона или да се пусне музика от телефона?
Можеш ли да се аргументираш или просто си мислиш така?
Поздрави!

Можеш ли да се аргументираш или просто си мислиш така?

Поздрави!
F07 535d
F07 530d
E60 530d
Да се пуснат два телефона, а за музиката , ако не се лъжа даже съм го виждал някъде и става.
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Може и да е прав колегата за двата телефона. Този за който аз си мислех има Dension 500 + BT модул + фабричен BT модул. Но ще е интересно да се включи и някой който има cradle + BT. На мен лично не ми се струва невъзможно.

- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Snap-in адаптерите на БМВ за всички модели отпреди F-series и по специално на тези с CCC вместо CIC, изпълняват функция единствено на зареждащо устройство + външна антена за по-добър обхват и по-малко "облъчване" вътре в купето. До колкото ми е известно не може да бъде закачен повече от един телефон едновременно и не е възможен преноса на звук когато говорим за ОЕМ оборудването. Иначе с Dension 500 с Bluetooth добавката BTA 1500 май става и повече от един телефон както и A2DP профил, т.е. пренос на звук през Bluetooth-а.
За моделите с вграден CIC има един модул Combox (това е модерния вариант на MULF2 High), който вече дава възможност за пренос на звук, а дори и картина за определени модели телефони.
За моделите с вграден CIC има един модул Combox (това е модерния вариант на MULF2 High), който вече дава възможност за пренос на звук, а дори и картина за определени модели телефони.
Only dead fish follow the stream...
8 мнения
• Страница 1 от 1