E 30 2,3i газова уреддба
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- ivo_cool
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 318i
- Мечтае да кара: Е30 М3
E 30 2,3i газова уреддба
Здравейте колеги карам bmw E 30 с мотор м20б23 та въпроса ми е следния искам да си сложа газова уредба но като поразпитах зацените на газожите инйекциони се оказа 4е са доста скапички и немога да си позжоля такав тип газова уредба и се замислям за обикновенна газова уредба но от няколко места вече ми казват че с обикновенно газаво има опасност да спука главата на двигателя
Моля помагаите
Моля помагаите

-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Re: E 30 2,3i газова уреддба
Споко, пука само дебитомери, главата не я закача.
Ако е сложена и настроена кадърно (тва не знам кой ще го направи) няма проблеми и обикновено газово на М20. Разгледай варианта с друга малолитражка за всеки ден, доста хора ми се смеят кат ме видят на Клиото на жената 1,2 , но на бензиностанцията аз се смея, като заредя 5,2 за 100км смесено.
Успех с начинанието, поне гърнетата и тръбите са ти нови
Ако е сложена и настроена кадърно (тва не знам кой ще го направи) няма проблеми и обикновено газово на М20. Разгледай варианта с друга малолитражка за всеки ден, доста хора ми се смеят кат ме видят на Клиото на жената 1,2 , но на бензиностанцията аз се смея, като заредя 5,2 за 100км смесено.
Успех с начинанието, поне гърнетата и тръбите са ти нови

- zlatko_baretata
-
-
- Кара: Фиат 126р
- Мечтае да кара: Шкода Фабия
To M20B23 че се намират на път и под път и са в прекрасно здраве, та що да не му пуснеш БОВ?

- ivo_cool
- кандидат ентусиаст
-

то и аз за тожа се замислям ама нещо и малолитражките и те мнооо пара ве човек
- zlatko_baretata
-
-
Ми стани бакшиш, бре, хем ще караш малолитражка на БОВ, хем ще изкарваш пари. 

- ivo_cool
- кандидат ентусиаст
-
zlatko_baretata написа:Ми стани бакшиш, бре, хем ще караш малолитражка на БОВ, хем ще изкарваш пари.
аве готин немога само да разбера на теб какъв ти е проблема
или помогни с с компетентно мнение или несе обаждаи
- zlatko_baretata
-
-
ivo_cool написа:zlatko_baretata написа:Ми стани бакшиш, бре, хем ще караш малолитражка на БОВ, хем ще изкарваш пари.
аве готин немога само да разбера на теб какъв ти е проблема
или помогни с с компетентно мнение или несе обаждаи
Сори, колега.
Иди при реномиран газаджия да ти сложи АГУ-то.
После като ти се разцепи лекинко дебитомера, пусни тема в "Търси".
После, като ти изпопадат по пътя новите гърнета, пусни тема в "Търси".
После, като ти падне компресията на мотора, пусни тема в "Е30".
Ако не съм ти помогнал, поне не мисля, че съм ти навредил с мненията си. Ти преценяваш.

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Във всяка една тема за обикновена газ се четат един и същи простотии. Аз като карах на газ какво - нито е гърмяла, нито е гаснела. Разбутах я и сам съм си виновен, че сега не е добре. Просто не ми държи празен ход. Като няма пари за инжекцион да слага обикновена. Да намери хубав майстор да я настрои, и готово. Малко ли са колегите, които карат така и нямат проблеми? Няма невъзможни неща. Има некадърни майстори.
прав е колегата ,пари нема деистваите лепи обикновена и т'ва е.моита 20ка е с такава имам си 3 бр дебитомера и да гарми , се ми е тая то като сичко ти е в час как ште стане незнам?
- Ascendancy
-
-
- Кара: Е34/Е30 на кило
- Мечтае да кара: Х5 4.4 is
Имах М50Б20 на обикновена газ, която беше сложена читаво и нямах НИКАКВИ проблеми - сега съм с евридейка М10Б18 отново обикновена газ отново НИКАКВи проблеми, онея приказки за газта за готвене нафтата за греене.. ако сме с Германските заплати - ок ама тука при нас не става. Вземи си читав испарител колега, разпитай за добър газаджия и си щракай с пръсти, а не като отидеш на бензиностанцията и видиш 2.70 литъра да те хване рак на джоба
като цяло - Не е задължително да е ГИ, разликата между 2те е, че при ГИ, разхода ще ти е малко по-нисък, а вървежа ще е като на бензин ( много по-финна настройка може да бъде направена там) - при обикновената - 1 идея по голям разход, и вървежа ще падне.
като цяло - Не е задължително да е ГИ, разликата между 2те е, че при ГИ, разхода ще ти е малко по-нисък, а вървежа ще е като на бензин ( много по-финна настройка може да бъде направена там) - при обикновената - 1 идея по голям разход, и вървежа ще падне.
- venom888
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 318i 89
Ascendancy написа:Имах М50Б20 на обикновена газ, която беше сложена читаво и нямах НИКАКВИ проблеми - сега съм с евридейка М10Б18 отново обикновена газ отново НИКАКВи проблеми, онея приказки за газта за готвене нафтата за греене.. ако сме с Германските заплати - ок ама тука при нас не става. Вземи си читав испарител колега, разпитай за добър газаджия и си щракай с пръсти, а не като отидеш на бензиностанцията и видиш 2.70 литъра да те хване рак на джоба
+1

- zlatko_baretata
-
-
Много чудно що от БМВ не ги пускат и досега с БОВ? А не е като да не са проучили пазарите и да не знаят какво е по джеба на балканеца...
Апропо, най-много газостанции има в Итали, БГ и подобни държавици, дето смяната на маслото на маторя не е много на почит, но БОВ-а се тачи горещо.
Апропо, най-много газостанции има в Итали, БГ и подобни държавици, дето смяната на маслото на маторя не е много на почит, но БОВ-а се тачи горещо.

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
zlatko_baretata написа:Много чудно що от БМВ не ги пускат и досега с БОВ? А не е като да не са проучили пазарите и да не знаят какво е по джеба на балканеца...
Ами всеки сам преценява как да кара колата си така, че тя да отговаря на изискванията му. Колегата иска да му е по-икономично --> иска да сложи газ. Ако се сложи и настрои кадърно аз не виждам къде е проблема

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Да споделя малко и аз от скромния си опит с газ. Карал съм малко, но няколко м20-ки. Първото беше с четири камерен карбуратор и алтернативното гориво се подаваше на всички дупки, отлично вървене, въртене на гуми и т.н. Всичко ми хареса до момента на засичане на разхода, 25/100. От там започна едно цедене, затваряне на кранчета, въздух и стигнах до около 15/100 градско. Тогава се случи и най-лошото, което се случва при каране на БМВ. На един светофар се наложи да го сритам, отговора беше взривен карбуратор и стопени дроселови клапи, част от тях ги нямаше.
Същата случка и с пълна инжекция, плочки, кранове, всичко по книга и ........там падаше долната част на дебитомера
Та равносметката от 4-5000км на газ са, че повече на БМВ такова нема сложа, ако няма кинти, а сега е подобен период ще си стои в халето и ще се разхожда събота или неделя, но тунинга с газификацията (обикновенно газово) не вървят ръка за ръка.
Ако си решил да караш спокойно може и да реализираш няква печалба, която да ти остане след смяната на изпускателна система, свещи, палци, кабели, капачки и газ-анализатори.
Същата случка и с пълна инжекция, плочки, кранове, всичко по книга и ........там падаше долната част на дебитомера

Та равносметката от 4-5000км на газ са, че повече на БМВ такова нема сложа, ако няма кинти, а сега е подобен период ще си стои в халето и ще се разхожда събота или неделя, но тунинга с газификацията (обикновенно газово) не вървят ръка за ръка.
Ако си решил да караш спокойно може и да реализираш няква печалба, която да ти остане след смяната на изпускателна система, свещи, палци, кабели, капачки и газ-анализатори.
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
Lenco кефиш ме и щи купя карта за цялата градска мрежа за 3 месеца , или може да се разберем нещо да те зимам да не ходиш пеша на работа даже и климатика ще ти пусна ,че много жега 

bedrock city racing
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3