Рециклиране на рейка или закупуване на нова?!?!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp
Рециклиране на рейка или закупуване на нова?!?!
Така колеги, писах в търсачката и понеже не получих удовлетворяващ отговор от изчетеното в няколко теми, и искам да попитам как е по правилно да се постъпи с рейката? Да се рециклира или да се смени с друга? И до колко трябва да е зле една рейка че да не може да се рециклира? Че на един братовчед му обявиха цена 1500 лева за рейка, а в реалоем ги гледам цените 2085 лева
. Та ме съмнява че въпросната рейка която те му предлагат, е някое менте и не е оригинал. Пускам темата понеже да може да ме ориентирате кое ще бъде най изгодно и качествено, и се надявам темата да стане полезна и за други.
Колата е Е46 320 Д преди фейса.

Колата е Е46 320 Д преди фейса.
Re: Рециклиране на рейка или закупуване на нова?!?!
Тая тема е на лице сигурно откакто съществува форума
Мисля, че само преди два дни в друга тема малко по-надолу пак се обсъждаше рейка и възможностите за нея! Не знам някой да си купува нова рейка на цена 1/3 от стойността на колата. Тука няма две мнения - рециклиране и това е! Става си перфектно като се изпълни перфектно. Има фирми, които от години се занимават с това и реално след рециклиране човек докато си кара автомобила сигурно няма повече да помисли за рейка. НО.... всеки сам си знае за себе си, вие ако искате си купете нова. Тая тема е за ключ!

- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp
slitter написа:Тая тема е на лице сигурно откакто съществува форумаМисля, че само преди два дни в друга тема малко по-надолу пак се обсъждаше рейка и възможностите за нея! Не знам някой да си купува нова рейка на цена 1/3 от стойността на колата. Тука няма две мнения - рециклиране и това е! Става си перфектно като се изпълни перфектно. Има фирми, които от години се занимават с това и реално след рециклиране човек докато си кара автомобила сигурно няма повече да помисли за рейка. НО.... всеки сам си знае за себе си, вие ако искате си купете нова. Тая тема е за ключ!
Колега, търсех за такава тема по име и не открих нищо, или може би толко съм гледал. Добре ясно е вече че рециклирането е по добрия вариант. Можете и да ми препоръчате, фирма която ги прави качествено, и издава гаранции.
Aз лично моята я рециклирах при ЖАН на окръжна болница (ако си от София) и съм доволен! Иначе мисля, че в техническия университет също са добри, до колкото знам, поне такива бяха някога отзивите, но аз предпочетох да не се занимавам със студенти!

- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
На мен ми я правиха студентите в техническия и останах доволен. От Жан също съм чувал добри отзиви...въпрос на желание при кого да отидеш.
Ако ти трябват координати на техническия ще ти пусна някакви,само да намеря визитката на човека
Ако ти трябват координати на техническия ще ти пусна някакви,само да намеря визитката на човека

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Колко теми за рециклиране на рейки и шарнири трябва да се пуснат, бре... 

6 мнения
• Страница 1 от 1