Рециклиране на рейка или закупуване на нова?!?!

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp

Рециклиране на рейка или закупуване на нова?!?!

Мнение от Krasimir19 » 12 Сеп 2011, 0:25

Така колеги, писах в търсачката и понеже не получих удовлетворяващ отговор от изчетеното в няколко теми, и искам да попитам как е по правилно да се постъпи с рейката? Да се рециклира или да се смени с друга? И до колко трябва да е зле една рейка че да не може да се рециклира? Че на един братовчед му обявиха цена 1500 лева за рейка, а в реалоем ги гледам цените 2085 лева :banghead: . Та ме съмнява че въпросната рейка която те му предлагат, е някое менте и не е оригинал. Пускам темата понеже да може да ме ориентирате кое ще бъде най изгодно и качествено, и се надявам темата да стане полезна и за други.
Колата е Е46 320 Д преди фейса.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Re: Рециклиране на рейка или закупуване на нова?!?!

Мнение от slitter » 12 Сеп 2011, 10:16

Тая тема е на лице сигурно откакто съществува форума :) Мисля, че само преди два дни в друга тема малко по-надолу пак се обсъждаше рейка и възможностите за нея! Не знам някой да си купува нова рейка на цена 1/3 от стойността на колата. Тука няма две мнения - рециклиране и това е! Става си перфектно като се изпълни перфектно. Има фирми, които от години се занимават с това и реално след рециклиране човек докато си кара автомобила сигурно няма повече да помисли за рейка. НО.... всеки сам си знае за себе си, вие ако искате си купете нова. Тая тема е за ключ!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp

Мнение от Krasimir19 » 12 Сеп 2011, 17:00

slitter написа:Тая тема е на лице сигурно откакто съществува форума :) Мисля, че само преди два дни в друга тема малко по-надолу пак се обсъждаше рейка и възможностите за нея! Не знам някой да си купува нова рейка на цена 1/3 от стойността на колата. Тука няма две мнения - рециклиране и това е! Става си перфектно като се изпълни перфектно. Има фирми, които от години се занимават с това и реално след рециклиране човек докато си кара автомобила сигурно няма повече да помисли за рейка. НО.... всеки сам си знае за себе си, вие ако искате си купете нова. Тая тема е за ключ!

Колега, търсех за такава тема по име и не открих нищо, или може би толко съм гледал. Добре ясно е вече че рециклирането е по добрия вариант. Можете и да ми препоръчате, фирма която ги прави качествено, и издава гаранции.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от slitter » 12 Сеп 2011, 17:37

Aз лично моята я рециклирах при ЖАН на окръжна болница (ако си от София) и съм доволен! Иначе мисля, че в техническия университет също са добри, до колкото знам, поне такива бяха някога отзивите, но аз предпочетох да не се занимавам със студенти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 M54 '01

Мнение от jbankov » 12 Сеп 2011, 17:45

На мен ми я правиха студентите в техническия и останах доволен. От Жан също съм чувал добри отзиви...въпрос на желание при кого да отидеш.
Ако ти трябват координати на техническия ще ти пусна някакви,само да намеря визитката на човека :)
Изображение

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 12 Сеп 2011, 20:58

Колко теми за рециклиране на рейки и шарнири трябва да се пуснат, бре... :mhihi:

Назад към E46