сервиз

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 520i vanus 94г.

сервиз

Мнение от CivilWarrior » 09 Сеп 2011, 8:00

Колеги кажете читав сервиз за смяна гарнитура на главата и да не ме одерат здраво ,ако може да е по близо до слатина

Благодаря предварително.
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Re: сервиз

Мнение от Zubcho » 09 Сеп 2011, 9:19

CivilWarrior написа:Колеги кажете читав сервиз за смяна гарнитура на главата и да не ме одерат здраво ,ако може да е по близо до слатина

Благодаря предварително.

Нали си на ясно с това, че главата като се свали се проверява и шлайфа? (около 100лв е цената на шлайф и проверка) Само труд по свалянето и качването трябва да е около 100-150лв. И трябва да си купиш нови болтове и гарнитура. Хубаво е и гумички на клапаните да смениш, както и да си смениш антифриза. Таман идва зимата. На ЛС ще получиш телефон на майстора да се разберете.

Поздрави и успех.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 09 Сеп 2011, 10:27

За тия пари за снимка и шлайф цял мотор ще земе :)
Изображение
М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 09 Сеп 2011, 10:31

Шлайф, снимка, смяна водачи и гумички на клапаните - 120лв улица Градинарска преди жп надлеза и преди автомивката отдясно, не им правя реклама ! казвам къде съм бил и какво сме правили.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

ентусиаст
Аватар
Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
Мечтае да кара: по път без дупки

Мнение от alchohol » 09 Сеп 2011, 18:38

Караш по Тодорини кукли в посока кв. Левски. Веднага след моста на реката завиваш на дясно и караш в посока Ботевградско шосе, последната пряка завиваш на ляво (то в дясно няма и къде). Там има един сервиз. Аз в него ходя и съм много доволен, а и не взимат скъпо. Питай за тая манипулация. Ако те интересува може да ти метна телефон на лично, да не се разкарваш.
П.С. => Не правя реклама на никого, просто го казвам, като доволен клиент.
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка :driving: :driving: :driving:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Бмв
Мечтае да кара: Памела Андерсен
Детайли за колата: Поръчкова с фул екстри

Мнение от dobromir » 09 Сеп 2011, 19:14

Zubcho написа:
CivilWarrior написа:Колеги кажете читав сервиз за смяна гарнитура на главата и да не ме одерат здраво ,ако може да е по близо до слатина

Благодаря предварително.

Нали си на ясно с това, че главата като се свали се проверява и шлайфа? (около 100лв е цената на шлайф и проверка) Само труд по свалянето и качването трябва да е около 100-150лв. И трябва да си купиш нови болтове и гарнитура. Хубаво е и гумички на клапаните да смениш, както и да си смениш антифриза. Таман идва зимата. На ЛС ще получиш телефон на майстора да се разберете.

Поздрави и успех.

Брат 100 кинта ли вземат в софия за тест и шлайф на глава .. мале мале тука в Бургас е 25 30 шлайфа ..

ентусиаст
Аватар
Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
Мечтае да кара: по път без дупки

Мнение от alchohol » 09 Сеп 2011, 19:25

dobromir написа:
Zubcho написа:

Благодаря предварително.

Поздрави и успех.

Брат 100 кинта ли вземат в софия за тест и шлайф на глава .. мале мале тука в Бургас е 25 30 шлайфа ..

:OT:
Тука не познават парите, колега :banghead:.
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка :driving: :driving: :driving:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30- 324 D, E30-318 i
Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.

Мнение от Stoqnov_ » 09 Сеп 2011, 19:30

Не само в София не ги познават, колега..

В Сливен, на Зигито на мен лично преди три месеца ми зеха 60 лв без ДДС, за да ми кажат, че главата, дето закарах за проверка и евентуално шлайф е Брак...
Навсякъде ги има такива, просто са рядкост подобни сервизи и правят цени на око... според човека и не знам кво още.
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vladobate » 09 Сеп 2011, 20:38

Е добре де като взимат по 30-на лева шлайф надуването после на главата на промоция ли искате да ви е . Ами сметнете си и там 20-на лева и идват 50-60 като стой та гледай нищо нередно не виждам в това и в Майна е толкова . Я само да питам като каква цена са ви гарнитурките дет ви слагат на главиците че се чудите на шлайфа щот читавите ( за ТДС ) са около 180лв и пак са под оригиналдъто.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zubcho » 09 Сеп 2011, 21:01

vladobate написа:Е добре де като взимат по 30-на лева шлайф надуването после на главата на промоция ли искате да ви е . Ами сметнете си и там 20-на лева и идват 50-60 като стой та гледай нищо нередно не виждам в това и в Майна е толкова . Я само да питам като каква цена са ви гарнитурките дет ви слагат на главиците че се чудите на шлайфа щот читавите ( за ТДС ) са около 180лв и пак са под оригиналдъто.

Виктор Рейнц 115лв. с голяма отстъпка, същата в ауто 1 и ауто + 134лв, по-скъпа вероятно има в Дару или Вари или Камор.

Това е за тдс цена от 15-ти юли. Едва ли за бензиновата ще е много по-скъпа от това.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kokoko » 09 Сеп 2011, 21:28

аз съм много доволен от едно момче прави само бмв ако те интересува ще ти пратя кординати на л.с.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 520i vanus 94г.

Мнение от CivilWarrior » 09 Сеп 2011, 21:56

Zubcho написа:

Благодаря предварително.

Поздрави и успех.

Аз антифриза го смених вече няколко пъти само от доливане.Беше станала като парен локомотив (повече вода от гас) ама с това море нямаше как да я правя.Сложих една добавка и работата се нормализира горе долу :twisted: ама когато почна да мята и в маслото реших че е време вече за ремонта :mhihi:
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 730д
Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5

Мнение от Пресиян Василев » 10 Сеп 2011, 8:00

Zubcho написа:
vladobate написа:Е добре де като взимат по 30-на лева шлайф надуването после на главата на промоция ли искате да ви е . Ами сметнете си и там 20-на лева и идват 50-60 като стой та гледай нищо нередно не виждам в това и в Майна е толкова . Я само да питам като каква цена са ви гарнитурките дет ви слагат на главиците че се чудите на шлайфа щот читавите ( за ТДС ) са около 180лв и пак са под оригиналдъто.

Виктор Рейнц 115лв. с голяма отстъпка, същата в ауто 1 и ауто + 134лв, по-скъпа вероятно има в Дару или Вари или Камор.

Това е за тдс цена от 15-ти юли. Едва ли за бензиновата ще е много по-скъпа от това.

Ивко оригионалната е Гьотце ,струва 77 лв.Раиен -71 лв Реинц 101 лв
Проверка на тиквата 25 лв.Шлаиф 10 левчета.
Цени Габрово при баи Прес :mhihi:
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zubcho » 10 Сеп 2011, 8:26

Пресиян Василев написа:
Zubcho написа:

Ивко оригионалната е Гьотце ,струва 77 лв.Раиен -71 лв Реинц 101 лв
Проверка на тиквата 25 лв.Шлаиф 10 левчета.
Цени Габрово при баи Прес :mhihi:

Е знаеш как е тука у Софето :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Мнение от NikiNikolov » 12 Сеп 2011, 16:40

Цени верни, само дето напасването на клапани натоварва, ама кво да се прави. Останалото сам си го правих :mhihi: , още въри Сокола :winky:

Назад към E34