Твърда хидравлика

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: M6

Твърда хидравлика

Мнение от bochogogogo » 06 Сеп 2011, 11:42

Промена ми е следния...хидравликата от дълго време забелязах че взе да се вдрърдява до една степен че не е както като си взех колата...рециклирах помпа,смених казанче какво ли не..на обороти що годе омеквна но на място не е както трябва..имам леки пукнатини по маркуча който връща но ми казаха че не е от там проблема.Та въпроса ми е дали отива към рейка проблема :dunno: Няма течове никаде :dunno: Е46 320д 136к

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Re: Твърда хидравлика

Мнение от slitter » 06 Сеп 2011, 13:38

Ами не знам дали ти е тръгнала рейката, но ако си пробвал със смяна на хидравлична течност, помпа и т.н., остава само да е рейката! Между другото след като си рециклирах рейката, не можах да си позная хидравликата. Толква лесно се въртеше волана! В сравнение с преди де, както и трябва да отбележа, че не я рециклирах заради това, че трудно се върти. Даже си мисля, че не е било въобще необходимо да я рециклирам, но тогава ме поизлъгаха и аз се съгласих! Имах едно причукване във волана, съвсем леко, което се усещаше като карам по много малки неравности, например павета. И понеже гледаха окачването отвсякъде и нямаше нищо, което да беше притеснително ми казаха - рейката тропа, трябва да се рециклира. И аз я рециклирах! И като я рециклирах после пак си имах, а и до ден днешен си го имам това леко прихлопване :mhihi: :mhihi: :mhihi: Та от целата работа намазах едно олекване на волана. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: M6

Re: Твърда хидравлика

Мнение от bochogogogo » 06 Сеп 2011, 21:57

Хм и на мен ми намирисва натам работата...може ли по някакъв начин да се разбере че е заминала?

Назад към E46