Какво табло да сложа

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: e30 coupe

Какво табло да сложа

Мнение от KrAz » 26 Авг 2011, 7:40

Здравейте колеги вчера най после искарах каручката на слънце след малък суап обаче нищо не ми работи по таблото инсталацията е от м10б18 а новото сърце е М50б20 Ванос какво табло ще е най удачно имам външен оборотомер, който ми е завещан от предишния собственик вчера монтирахме и външен датчик за температурата на водата та ясно, че тия двете неща може и да отпаднат от таблото в момента свети единствено акумолатора като дам на контакт, а има важни неща който трябва да работят. Имам табло от м40 ама надали ще ми е от полза приемам съвети всякакви. Също така и приемам помощ от Варненци :) Поздрави.

младши ентусиаст
Аватар

Re: Какво табло да сложа

Мнение от 6estaka » 26 Авг 2011, 8:48

Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от KrAz » 26 Авг 2011, 15:26

Включвам се с още въпроси от каде взима импулс оборотомера при този двигател? имам и снимков материал останаха ми доста кабели ако някой ме насочи малко ще съм крайно благодарен.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 с PVC мотор

Мнение от sharkvn » 26 Авг 2011, 16:07

от Варна
0899292836
0878292832
Павлин
афтармаркет уреди не ти трябват може всичко по твоето табло да си работи ама трябва да се види какво е вързвано по кабелите иначе тука във форума трябва да ми пращаш снимки какво е вързвано черно червено кабелче плетеница отиде 1 2 седмици както си прецениш ако искаш мога да те заведа при човека иначе има и много други майстори дето ще ти го оправят във Варна
моя тел.0886770138
0892452532
Антон
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car

Мнение от ico-bmw » 26 Авг 2011, 22:41

KrAz написа:Включвам се с още въпроси от каде взима импулс оборотомера при този двигател? имам и снимков материал останаха ми доста кабели ако някой ме насочи малко ще съм крайно благодарен.

тънка 4ерна
Drive Only Cool Cars - E30 Baby :winky:

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 27 Авг 2011, 19:23

Табло от м20 трябва да стане, пробвани са от/на Мотроници и работят. Датчика на температура на м50б20 мисля ще работи коректно с термометъра на м20, но и да не става резбите са им еднакви.
Другото по хилядите схеми из форума и нета.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Е30 с М50 E36 compact tds

Мнение от тодор 318ис » 28 Авг 2011, 10:15

KrAz написа:Здравейте колеги вчера най после искарах каручката на слънце след малък суап обаче нищо не ми работи по таблото инсталацията е от м10б18 а новото сърце е М50б20 Ванос какво табло ще е най удачно имам външен оборотомер, който ми е завещан от предишния собственик вчера монтирахме и външен датчик за температурата на водата та ясно, че тия двете неща може и да отпаднат от таблото в момента свети единствено акумолатора като дам на контакт, а има важни неща който трябва да работят. Имам табло от м40 ама надали ще ми е от полза приемам съвети всякакви. Също така и приемам помощ от Варненци :) Поздрави.

колега таблото от м40 става перфектно няма значение дали е vdo и ли motometer просто в долния десен край на таблото има бял чип с номер на него сменяш го с на 6-цилиндрово без значение да ли е 20,2,5,и т.н.

пияния майстор
Аватар
Кара: на мастика с айрян
Мечтае да кара: е30 М3

Мнение от remaka » 29 Авг 2011, 15:50

тодор 318ис написа:
KrAz написа:Здравейте колеги вчера най после искарах каручката на слънце след малък суап обаче нищо не ми работи по таблото инсталацията е от м10б18 а новото сърце е М50б20 Ванос какво табло ще е най удачно имам външен оборотомер, който ми е завещан от предишния собственик вчера монтирахме и външен датчик за температурата на водата та ясно, че тия двете неща може и да отпаднат от таблото в момента свети единствено акумолатора като дам на контакт, а има важни неща който трябва да работят. Имам табло от м40 ама надали ще ми е от полза приемам съвети всякакви. Също така и приемам помощ от Варненци :) Поздрави.

колега таблото от м40 става перфектно няма значение дали е vdo и ли motometer просто в долния десен край на таблото има бял чип с номер на него сменяш го с на 6-цилиндрово без значение да ли е 20,2,5,и т.н.

Доизкажи се де ако е от 2 ен стоп има отзад едно черно кодерщекерче- пише 04 и 06 там е разликата 4 и 6 цилиндрово :yes:
Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност :)
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи :)
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!

Потребител
Аватар

Мнение от KrAz » 30 Авг 2011, 19:47

Благодаря на отзовалите се продължаваме напред (настрани) :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: kolite da se 4upqt
Мечтае да кара: E30 s izgled kum zvesdite(kabrio)mai mu vikat :D
Детайли за колата: E30 s dve porti namru6tena usmivka na farovete s lupi i kunec :)

Мнение от Egoist » 12 Май 2012, 20:56

remaka написа:
тодор 318ис написа:

Доизкажи се де ако е от 2 ен стоп има отзад едно черно кодерщекерче- пише 04 и 06 там е разликата 4 и 6 цилиндрово :yes:

а ако на кодер щекера пише 01 какво точно е ?
всеки истински ентусиаст рано или къснно прави двигателя на мармалад :)

Назад към E30