Няколко въпроса за Е34

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Няколко въпроса за Е34

Мнение от batevladi » 28 Мар 2006, 9:07

1. Имам едно чевено копче на решетката за парното върху таблото! Някой да има идея за какво е?

2.Под волана имам ръчка за сваляне и вдигане на волана, но като я дръпна да го освободя за да го наглася нищо не става не помръдва, свалих кората на волана да го разгледам но нищо не можах да установя като причина. Да не би да има някакъв ("пиниз")чалъм.

3.Каде се намират номерата на шасито и двигатела?

4.Кажете каде да отида да ми оправят ел. стъклата и светлината за задна скорост(двете ел стъкла от дясно не ми работят и като включа задна от време на време свети(когато си иска)

5.Губят ми се цифрите на таблото от време на време, не мога да разбера но ми се струва че става когато е топло, не всичките но повечето изчезват. От дисплея ли е проблема или от батериите?

Май ми трябва някой свестен електричар!!!

Сори ако някой въпрос е тъп но предпочитам да попитам от колкото да прецакам нещо!
"Добрите момчета отиват в РАЯ, а лошите кадето си поискат "

старши ентусиаст
Аватар

Re: Няколко въпроса за Е34

Мнение от dizelboy » 28 Мар 2006, 11:29

batevladi написа:1. Имам едно чевено копче на решетката за парното върху таблото! Някой да има идея за какво е?

2.Под волана имам ръчка за сваляне и вдигане на волана, но като я дръпна да го освободя за да го наглася нищо не става не помръдва, свалих кората на волана да го разгледам но нищо не можах да установя като причина. Да не би да има някакъв ("пиниз")чалъм.

3.Каде се намират номерата на шасито и двигатела?

4.Кажете каде да отида да ми оправят ел. стъклата и светлината за задна скорост(двете ел стъкла от дясно не ми работят и като включа задна от време на време свети(когато си иска)

5.Губят ми се цифрите на таблото от време на време, не мога да разбера но ми се струва че става когато е топло, не всичките но повечето изчезват. От дисплея ли е проблема или от батериите?

Май ми трябва някой свестен електричар!!!

Сори ако някой въпрос е тъп но предпочитам да попитам от колкото да прецакам нещо!
наи добрее сило отдели мани4ко време в 4етвъртак и ела на седми4ната збирка тя запо4ва от 9 4аса на еко петролиум на булевард булгария там ще ти се обесни нагледно мислатамие 4е ще ти покажем кое какво ти трябва 4е така списане некои неща нестават

ина4е рамата на купето се намира подрешетката на пасажерската 4иста4ка има си прозор4е з анея таблото ти се губат цифрите защото ти заминава дисплеи4ето а то неможе се смени само то ,батерии ти нямаш за светлината за задна скоросто жий наи просто дали като жкараш задна и идва ток до самата крушка с мултицет лесное ако не зан4и дат4ика е замила или пак прегледаи бушоните за 4ервеното коп4е незнам каквое даи снимка за него
ИзображениеИзображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от batevladi » 28 Мар 2006, 16:54

Няма да мога мача Левски-Шалке е от 20.00ч. Иначе с удоволствие!

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Re: Няколко въпроса за Е34

Мнение от ivoo » 28 Мар 2006, 18:38

Ръчката под волана като я освободиш волана потъва в дълбочина или го издърпай към теб;Номера на двигателя се намира от лявата страна на двигателя под смукателния колектор ниско долу където се съединява картера с блока ; А за таблото добре е да си намериш друго защото несъм чул някой да го е оправил . Аз по същата причина си търся вече 2 месеца . И виж дали му работи памета защото бях взел едно и след всяко стартиране ми показва 000000 км

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от batevladi » 29 Мар 2006, 8:53

Добре де а червеното копче за кво е? и лесно ли се сваля таблото?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от aleko » 29 Мар 2006, 9:06

batevladi написа:Добре де а червеното копче за кво е? и лесно ли се сваля таблото?

може би е светодиод на фабричната аларма :idea: -за това на решетката върху таблото ли става дума

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от batevladi » 29 Мар 2006, 12:08

да на решетката върху таблото

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 29 Мар 2006, 17:21

batevladi написа:да на решетката върху таблото

нее коб4е диод4ее за оригиналната аларма
ИзображениеИзображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от batevladi » 30 Мар 2006, 10:58

не е ама е ! има две позиции нагоре и надолу с натискане!

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 05 Апр 2006, 3:19

batevladi написа:не е ама е ! има две позиции нагоре и надолу с натискане!

Да, първата е когато е натиснато -вдига стъкла,прибира шибидах и прочие като я заключиш с активиране на алармата :idea:

Втората степен /изкл./ заключва ,но не вдига стъклата и не активира обемните датчици ;)

Георги Пенчев
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от batevladi » 05 Апр 2006, 14:59

Мерси !!! предполагам, че вкл. е когато е натиснато надолу

Назад към E34