Това възможно ли е?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Това възможно ли е?
Разглеждам си аз сайтовете за коли втора ръка и хоп попадам на товаЕ30 325и на невероятно ниската цена от 600евро
Дали не е печатна грешка или са толкова парички вече
ако е така да тичам да я взимам то направо я подаряват тази кола
обаче конските сили в какво са измерени по DIN или по SAE
Защото нещо митото ми идва доста ако е по САЕ
Иначе колицата е луда

Иначе колицата е луда

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Добре де може ли такива мита??? Как може да си купиш кола за такива пари и да я платиш още десеторно след това? И в другите страни ли е така или само ние сме сбъркани :x
А това за цената да не е търг и да е първоначална цена и после заинтересованите да я дигат. На мен не ми се струва реално може да и има нещо. Моята 3,16-ска застрахователите я оцениха на 5200лв., значи приблизително 2600 евро??? Верно, че не е карана, но все пак е 3,16, а тази да е само 600 евро ми се струва невъзможно
А това за цената да не е търг и да е първоначална цена и после заинтересованите да я дигат. На мен не ми се струва реално може да и има нещо. Моята 3,16-ска застрахователите я оцениха на 5200лв., значи приблизително 2600 евро??? Верно, че не е карана, но все пак е 3,16, а тази да е само 600 евро ми се струва невъзможно

По въпроса с МИТАТА в мобиле.бг пише:
за 170 коня по DIN = Мито 0

за същото по SAE = Мито 0

е излиза че по САЕ е по тънко и защо пък няма Акциз

Е то тогава швабата трябва и пари да ми даде барабар с колата ако седят така нещата

Но за 600 евро си е оферта колата жалко че няма инвалидки вече

За съжаление такава е малката ни и обирджийска държавица.
Мен много ме дразни това, че непрекъснато се говори за вноса на стари коли, ами така ще е след като пътния данък на кола след 95 год освен цената на конска сила се и умножава по коефициент 2.8!!!!!
А за кола 90-95год коефициентът е 1.5!!!
Според мен най-адекватно е акцизът да се начислява върху цената на колата по Шваке, ама не им изнася, щот тогава някой няма да си пълни гушата!
Мен много ме дразни това, че непрекъснато се говори за вноса на стари коли, ами така ще е след като пътния данък на кола след 95 год освен цената на конска сила се и умножава по коефициент 2.8!!!!!
А за кола 90-95год коефициентът е 1.5!!!
Според мен най-адекватно е акцизът да се начислява върху цената на колата по Шваке, ама не им изнася, щот тогава някой няма да си пълни гушата!
Това за пътния данък найстина е пълна глупост отвсякъде
незнам кой велик учЕн го е измислил, но явно е бил на 5 ракии тогава. Тва е просто абсурдно откадето и да го погледнеш.....може да говорим за екология.....европейски съюз и т.н.т след като един прост пътен данък неможем да измислим така че да се стимулира купуването на по-нови и по-екологично чисти автомобили. Ако оная тетка в данъчното не се беше объркала в моя полза...т.е. каза ми че съм се объркал нещо и по нейния компютър излизало че колата ми е 90 кс.
незнам каква кола е гледала н нямах нищо против де......та ако не беше се объркала трябваше да плащам по 334 лв на година.....ако колата пък беше 94-та година данъка е 188 лв. Хич не е малка разликата мамка им
...абе както казваха Кулеков и Бойчев на времето
ШЪ СЪ УПРАВИМ 

...абе както казваха Кулеков и Бойчев на времето

Когато баща ми отиде да плаща данъка на стария Опел, който беше със същия двигател, беше казал, че колата е 150к.с. и е без катализатор!!!!!!! И като му казали, че данъка е 180 лв му беше призляло и жената от гишето му беше предложила да я напишат 1600куб.см. 90 к.с. и така плати само 48лв.
Този Опел, който карам сега е на имвалид и чак догодина, трябва да се плаща данъка и след като досега не е плащан такъв се надявам да мога пак да я представя за 1.6
Този Опел, който карам сега е на имвалид и чак догодина, трябва да се плаща данъка и след като досега не е плащан такъв се надявам да мога пак да я представя за 1.6
и моя баварец преживя нещо подобно:
лелката вика 320и е 150 коня, а аз като пребледнях, като се препотих и й обяснявам, че колата ми е дърта и нема шанс ... тя вика колко е, а аз честен: 129. според нея нямало такова бмв и ме писа 109 :-)))
лелката вика 320и е 150 коня, а аз като пребледнях, като се препотих и й обяснявам, че колата ми е дърта и нема шанс ... тя вика колко е, а аз честен: 129. според нея нямало такова бмв и ме писа 109 :-)))
"Око за око, и скоро целият свят ще бъде сляп." - Махатма Ганди
Разбирам че има някъкъв начин да се смаляват коне,данъци ала бала но това винаги ли си е така или могат да направят някъква проверка и да те гепят
Защото това 325 не ми излиза от главата сега
В България за тея пари и Корса не може да си вземеш
Май трябва да питам Пилота той трябва да знае повече относно цените на 325-ците

Могат да те хванат нанайки ..
Никой няма да седне да се занимава до момента, в които не въведат някаква база данни ала Шваке, макар и там да пише доста глупости .. Моята кола там не съществува .. има я само като кабрио версия. Проблема е като я внасяш е трудно да я напишеш по-малко коне, а и 325 е доста разпространен модел и има информация за него! Pilota ще ти каже, че за около 3000 + лв можеш да си намериш 325.
Като го гледам не е влизал скоро, явно върти гуми пак нейде 

Е30 325Е
проблемата е че искам да си го купя с мой пари и да си е лично мое а не да се съобразявам с нечии желания
обаче явно трябва да събирам още
или да си продам Плеистеишъна
ще я карам пеш тогава
проблемата е че искам да си го купя с мой пари и да си е лично мое а не да се съобразявам с нечии желания

ще я карам пеш тогава

12 мнения
• Страница 1 от 1