Какво табло да сложа
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Какво табло да сложа
Здравейте колеги вчера най после искарах каручката на слънце след малък суап обаче нищо не ми работи по таблото инсталацията е от м10б18 а новото сърце е М50б20 Ванос какво табло ще е най удачно имам външен оборотомер, който ми е завещан от предишния собственик вчера монтирахме и външен датчик за температурата на водата та ясно, че тия двете неща може и да отпаднат от таблото в момента свети единствено акумолатора като дам на контакт, а има важни неща който трябва да работят. Имам табло от м40 ама надали ще ми е от полза приемам съвети всякакви. Също така и приемам помощ от Варненци
Поздрави.

Re: Какво табло да сложа
Включвам се с още въпроси от каде взима импулс оборотомера при този двигател? имам и снимков материал останаха ми доста кабели ако някой ме насочи малко ще съм крайно благодарен.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- sharkvn
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 с PVC мотор
от Варна
0899292836
0878292832
Павлин
афтармаркет уреди не ти трябват може всичко по твоето табло да си работи ама трябва да се види какво е вързвано по кабелите иначе тука във форума трябва да ми пращаш снимки какво е вързвано черно червено кабелче плетеница отиде 1 2 седмици както си прецениш ако искаш мога да те заведа при човека иначе има и много други майстори дето ще ти го оправят във Варна
моя тел.0886770138
0892452532
Антон
0899292836
0878292832
Павлин
афтармаркет уреди не ти трябват може всичко по твоето табло да си работи ама трябва да се види какво е вързвано по кабелите иначе тука във форума трябва да ми пращаш снимки какво е вързвано черно червено кабелче плетеница отиде 1 2 седмици както си прецениш ако искаш мога да те заведа при човека иначе има и много други майстори дето ще ти го оправят във Варна
моя тел.0886770138
0892452532
Антон
- ico-bmw
- ентусиаст
-
- Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car
KrAz написа:Включвам се с още въпроси от каде взима импулс оборотомера при този двигател? имам и снимков материал останаха ми доста кабели ако някой ме насочи малко ще съм крайно благодарен.
тънка 4ерна
Drive Only Cool Cars - E30 Baby 

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Табло от м20 трябва да стане, пробвани са от/на Мотроници и работят. Датчика на температура на м50б20 мисля ще работи коректно с термометъра на м20, но и да не става резбите са им еднакви.
Другото по хилядите схеми из форума и нета.
Другото по хилядите схеми из форума и нета.
- тодор 318ис
- Потребител
-
- Кара: Е30 с М50 E36 compact tds
KrAz написа:Здравейте колеги вчера най после искарах каручката на слънце след малък суап обаче нищо не ми работи по таблото инсталацията е от м10б18 а новото сърце е М50б20 Ванос какво табло ще е най удачно имам външен оборотомер, който ми е завещан от предишния собственик вчера монтирахме и външен датчик за температурата на водата та ясно, че тия двете неща може и да отпаднат от таблото в момента свети единствено акумолатора като дам на контакт, а има важни неща който трябва да работят. Имам табло от м40 ама надали ще ми е от полза приемам съвети всякакви. Също така и приемам помощ от ВарненциПоздрави.
колега таблото от м40 става перфектно няма значение дали е vdo и ли motometer просто в долния десен край на таблото има бял чип с номер на него сменяш го с на 6-цилиндрово без значение да ли е 20,2,5,и т.н.
- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
тодор 318ис написа:KrAz написа:Здравейте колеги вчера най после искарах каручката на слънце след малък суап обаче нищо не ми работи по таблото инсталацията е от м10б18 а новото сърце е М50б20 Ванос какво табло ще е най удачно имам външен оборотомер, който ми е завещан от предишния собственик вчера монтирахме и външен датчик за температурата на водата та ясно, че тия двете неща може и да отпаднат от таблото в момента свети единствено акумолатора като дам на контакт, а има важни неща който трябва да работят. Имам табло от м40 ама надали ще ми е от полза приемам съвети всякакви. Също така и приемам помощ от ВарненциПоздрави.
колега таблото от м40 става перфектно няма значение дали е vdo и ли motometer просто в долния десен край на таблото има бял чип с номер на него сменяш го с на 6-цилиндрово без значение да ли е 20,2,5,и т.н.
Доизкажи се де ако е от 2 ен стоп има отзад едно черно кодерщекерче- пише 04 и 06 там е разликата 4 и 6 цилиндрово

Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
Което не става с акъл,става с мощност

Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи

Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
- Egoist
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: kolite da se 4upqt
- Мечтае да кара: E30 s izgled kum zvesdite(kabrio)mai mu vikat :D
- Детайли за колата: E30 s dve porti namru6tena usmivka na farovete s lupi i kunec :)
remaka написа:тодор 318ис написа:KrAz написа:Здравейте колеги вчера най после искарах каручката на слънце след малък суап обаче нищо не ми работи по таблото инсталацията е от м10б18 а новото сърце е М50б20 Ванос какво табло ще е най удачно имам външен оборотомер, който ми е завещан от предишния собственик вчера монтирахме и външен датчик за температурата на водата та ясно, че тия двете неща може и да отпаднат от таблото в момента свети единствено акумолатора като дам на контакт, а има важни неща който трябва да работят. Имам табло от м40 ама надали ще ми е от полза приемам съвети всякакви. Също така и приемам помощ от ВарненциПоздрави.
Доизкажи се де ако е от 2 ен стоп има отзад едно черно кодерщекерче- пише 04 и 06 там е разликата 4 и 6 цилиндрово
а ако на кодер щекера пише 01 какво точно е ?
всеки истински ентусиаст рано или къснно прави двигателя на мармалад 

10 мнения
• Страница 1 от 1