Абе некво Porsche сивичко...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
63 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Абе некво Porsche сивичко...
Тва сега не знам дали е за тука, защото не е нещо толкова страхотно и невероятно
Вчера като си карам по булевард Европа и спирам на светофара при триъгълника ( посока Банкя ) и по едно време Фиууууууууууу покрай мене на червено префърча тва зверче. Газ след него, че искам да го загледам. Беше го хванал вече един по-сериозен светофар ( където се пресича с околовръсното ) и се набутах пред него да го огледам отпред. Поглеждам в огледалото няма никой
Поглеждам напред и виждам един сив мишок да върчи и един весел чичко полицай му маха със слънчогледа
Газ после към Банкя аз и не спирам да гледам в огледалото, защото знам, че пак ще се видим
Настигна ме малко преди центъра на Банкя и ме дръпна за 1 секунда сигурно както беше зад мен. Единственото, което видях да пише отзад беше "turbo". След това в центъра на Банкя го видях пича да си го прибира в гаража. Номера му беше 2552. Тва ли е поршето дето се е дърпало на Бужурище с М3-ката? Страхотна количка изглеждаше. 

- HITMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 1.8TQ, C3204M, mk7.5 4M
GT2 ?
Мисля, че говориш за GT2 .. има 1-2 в София такива
Ако е това .. малко са колите, които могат да го изпреварят
http://www.rsportscars.com/eng/cars/911_gt2.asp

Ако е това .. малко са колите, които могат да го изпреварят

http://www.rsportscars.com/eng/cars/911_gt2.asp
аз доколото знам има ГТ2 и ГТ2 на 996 модела едното май е само оптика, а другото е истина!!! аз съм виждал едно черно тука в София ГТ2 май било на Сашо Дончев или нещо такова. Другото което знам е графит на Лечков, но не съм сигурен дали е ГТ2
иначе пича обяснява май за турбото на 996 което е 408 коня или май 993 беше толкова а това е повече
абе ако е такова може и да изяде М3 3,2 защото доколкото си спомням беше с по-добри показатели мога да проверя ама сега нямам време !
иначе пича обяснява май за турбото на 996 което е 408 коня или май 993 беше толкова а това е повече

абе ако е такова може и да изяде М3 3,2 защото доколкото си спомням беше с по-добри показатели мога да проверя ама сега нямам време !
- Иво
- шПерко
-
На това на снимката прилича ама може и да се лъжа заради сивия цвят
Не знам какво е, но направо ме шашна с това ускорение
Реших да не го бегам да не му развалям кефа от бързата кола 

- HITMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 1.8TQ, C3204M, mk7.5 4M
Иво написа:На това на снимката прилича ама може и да се лъжа заради сивия цвятНе знам какво е, но направо ме шашна с това ускорение
![]()
![]()
Реших да не го бегам да не му развалям кефа от бързата кола
3600 кубика
462 / 5700 коне
620 / 3500 Нм-та
0-100 4.1 сек.
Vmax 315 км/ч

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Даниел имаше 2, едно след друго, едно сиво и едно черно!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- Иво
- шПерко
-
Май същото тва сивичко Софийско Порсне идва до Пловдив,спира на Кафе-Клуб Планет(класически паркира 2 часа на заден ,за да го видат всички) и от него слизат двама Турбо-Газари,следвани от Руса Муцка(от тези дето тренират спортно ходене по магазините) и толкова високомерно стъпват ,че освен покрива на кооперацията друго не виждат.
Точно след 3 минути с адски тътен,от ъгъла на пресечката местните изроди от Ударната БМВ Група влизат всичките на една страна и се започват някви адски дрифтове,палежи и форсажи.
Онези тримата с белите ленени панталони и Поршенцето,гледат като тръби!
Гочето Гондолов подмята: "Ноо ли варви тва Порсне!"(в превод:поредните бастуни,дето тази кола им е излишна,поради двете леви ръце),ама онези не го чуха.
Точно след 3 минути с адски тътен,от ъгъла на пресечката местните изроди от Ударната БМВ Група влизат всичките на една страна и се започват някви адски дрифтове,палежи и форсажи.
Онези тримата с белите ленени панталони и Поршенцето,гледат като тръби!
Гочето Гондолов подмята: "Ноо ли варви тва Порсне!"(в превод:поредните бастуни,дето тази кола им е излишна,поради двете леви ръце),ама онези не го чуха.
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Роска, това Порше за което ти говориш ако е с номер С1991МВ или С1991ВМ е на Даниел Дончев (оп! и двете са негови
) и той и брат му, който си идва от време на време в България са ми приятели, пич, може да сте разбирачи и карачи от "Ударната БМВ Група" само че когато иде реч за майсторско шофиране на тия двамата и куровете им са майстори!
Возил съм се и при двамата. Имат такъв опит и са карали толкова много и толкова различни коли че целия форум може само да седи и да подсмърча! Такива са им възможностите, кво да правим, неможе всички да сме наследници на Овергаз.
А че не са ви чули е добре, трябва да си щастлив от този факт!

Возил съм се и при двамата. Имат такъв опит и са карали толкова много и толкова различни коли че целия форум може само да седи и да подсмърча! Такива са им възможностите, кво да правим, неможе всички да сме наследници на Овергаз.
А че не са ви чули е добре, трябва да си щастлив от този факт!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- Иво
- шПерко
-
Аз говорех за Порше с рег. номер 2552 в Банкя. Скоро видях още едно пак с номер 2552, но друга серия пак в Банкя 

63 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5