E36 318
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- kbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 Coupe, BMW E91 320
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: BMW E36 Coupe - N52B20
E36 318
Първо се извинявам, че тук пускам темата, ако мадераторите преценят могат да я преместят.
Че по въпроса:
За колко долу горе мога да намеря читава 318-ка Е36, не държа на клима. говоря за София, защото тук в Сливен гонят 7000 лева, а аз за съжаление разполагам с около 5500.
Че по въпроса:
За колко долу горе мога да намеря читава 318-ка Е36, не държа на клима. говоря за София, защото тук в Сливен гонят 7000 лева, а аз за съжаление разполагам с около 5500.
Re: E36 318
kbmw написа:Първо се извинявам, че тук пускам темата, ако мадераторите преценят могат да я преместят.
Че по въпроса:
Братле, не спирай да търсиш. Аз мойта я взех миналата седмица за горе-долу толкова пари и е доста добра колицата. Просто търси яко и ще намериш. Успех.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Да не те отчайвам ма аз търса подобен дзвер но към 96-97 година и мога и 12-13к да дам и нема и нема и тва си е, така че преценявай сам
Много боклуци се продават и кви ли не бангии, но нищо читаво. Просто имай търпение, въпреки че вече аз почти съм загубил

Много боклуци се продават и кви ли не бангии, но нищо читаво. Просто имай търпение, въпреки че вече аз почти съм загубил

4 мнения
• Страница 1 от 1