РУСЕ - сбирки всяка неделя ...
Модератори: kv46, Общи модератори
- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
Re: РУСЕ - сбирки всеки понеделник ...
slavianko написа:Ем те хората направиха даже едно дзс през седмицата. Само аз дето не можах да отида ама мисля да се реванширам тия дни че събрах много гуми и джанти![]()
А аз скоро мисля да те зарадвам с ново попълнение в отбора

- nesko
- старши ентусиаст
-
tosho_72 написа:То явно групата на избраните си прави срещи на високо ниво,без много много да се разчува.
няма се плашиш

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Кой беше колегата снощи на полигона със сивото 6 цил. е30 купе, с ламаринени джанти отзад ако не се лъжа, и дълбок волан? И друг път съм го гледал, и ми харесва как държи бимата. Ще се радвам да покараме някой път заедно
Междудругото утре вечер ще ходя, така че ако има навити да идват. Без това нещо сбирките замряха, аз не че съм присъствал на повече от една от тях
Ама наистина искам да покарам с хора на място, че четвъртък вечер такива се броят на пръсти. Аз и затова не карам тогава, че е по-вероятно някой да ме отнесе в опитите си за "дрифт"...

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Колко часа ?Dirty M5 driveR написа:Кой беше колегата снощи на полигона със сивото 6 цил. е30 купе, с ламаринени джанти отзад ако не се лъжа, и дълбок волан? И друг път съм го гледал, и ми харесва как държи бимата. Ще се радвам да покараме някой път заедноМеждудругото утре вечер ще ходя, така че ако има навити да идват. Без това нещо сбирките замряха, аз не че съм присъствал на повече от една от тях
Ама наистина искам да покарам с хора на място, че четвъртък вечер такива се броят на пръсти. Аз и затова не карам тогава, че е по-вероятно някой да ме отнесе в опитите си за "дрифт"...
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
slavianko написа:Колко часа ?
Ми още не знам час, но предполагам към 7. Утре ще пиша с точност.
- Cherenz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d,Е46 М3
- Мечтае да кара: E46 M3 Touring
Колеги някой ако иска от рекламните артикули на BMW Club Bulgaria може да ги разгледате
на този линк http://bmwpower-bg.net/?module=shop и да ми пиши или се обади,защото в понеделник
ще ми пускат пратка с новите плажни кърпи,ключодържатели,стикери за задно стъкло,рекламни
пластмаси за рег. номера,и т.н. който си хареса нещо от онлайн магазина да се свърже с мен до
неделя вечерта

на този линк http://bmwpower-bg.net/?module=shop и да ми пиши или се обади,защото в понеделник
ще ми пускат пратка с новите плажни кърпи,ключодържатели,стикери за задно стъкло,рекламни
пластмаси за рег. номера,и т.н. който си хареса нещо от онлайн магазина да се свърже с мен до
неделя вечерта

- tosho_72
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325 TDS + 330ci
- Детайли за колата: черни :)
nesko написа:tosho_72 написа:То явно групата на избраните си прави срещи на високо ниво,без много много да се разчува.
няма се плашиши твоя ден ще дойде продължавай да си караш
преди всичко за собствено задоволение
Аз не се плаша,не съм плаха душичка не се притеснявай

Dirty M5 driveR написа:Кой беше колегата снощи на полигона със сивото 6 цил. е30 купе, с ламаринени джанти отзад ако не се лъжа, и дълбок волан? И друг път съм го гледал, и ми харесва как държи бимата. Ще се радвам да покараме някой път заедноМеждудругото утре вечер ще ходя, така че ако има навити да идват. Без това нещо сбирките замряха, аз не че съм присъствал на повече от една от тях
Май съм аз това

п.с. Джантите са ббс заводските на е30
п.с.2 Добре почнахме със барбекю сбирката после дзс и до там ....

[00:00:25] Boris Dimitrov каза: мое мнение е че голфа е много по бърза и мощна кола от бмв
http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif
http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif
- NORX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с 200 и пак е малко
- Мечтае да кара: драгстерите да плачат
незнам за среща, но аз искам да се срещна с някое е36 2000 кубика, да видя до къде е моята кола
ако има някой колега на който му се кара просто за спорта да пише 

- nesko
- старши ентусиаст
-
slavianko написа:Колко часа ?Dirty M5 driveR написа:Кой беше колегата снощи на полигона със сивото 6 цил. е30 купе, с ламаринени джанти отзад ако не се лъжа, и дълбок волан? И друг път съм го гледал, и ми харесва как държи бимата. Ще се радвам да покараме някой път заедноМеждудругото утре вечер ще ходя, така че ако има навити да идват. Без това нещо сбирките замряха, аз не че съм присъствал на повече от една от тях
Да не забравиш да се обадиш като тръгваш

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
Към 19:00 ще ходя аз. Айде хващайте се и вие, че не ми се кара сам 

- NORX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с 200 и пак е малко
- Мечтае да кара: драгстерите да плачат
Dirty M5 driveR написа:Към 19:00 ще ходя аз. Айде хващайте се и вие, че не ми се кара сам
Онова, дет' го кара, 28ца ли беше реално или за т*шак беше сложен надписа ?!

Иначе добре се суркаш с 20ската

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
uCnaHeTcA написа:Dirty M5 driveR написа:Към 19:00 ще ходя аз. Айде хващайте се и вие, че не ми се кара сам
Онова, дет' го кара, 28ца ли беше реално или за т*шак беше сложен надписа ?!![]()
Иначе добре се суркаш с 20ската
Да, 28-ца беше. Но май малко сдухана, щото нарочно се пуснах по горната права да я усетя как е в оборотите и е близо до моята

Чалъма на тоя полигон е да свикнеш с настилката, и да си напаснеш пързалянето спрямо дупките. Не е сложно, но лично на мен ми беше трудно да се престраша да пързалям отгоре надолу заради малката канафка на завоя. Сега вече няма ядове. Практика трябва, и важното е да се забавляваш.
ПП: 10 кила бензинец отидоха... гори тва М50

- Cherenz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d,Е46 М3
- Мечтае да кара: E46 M3 Touring
Така момчета който е поръчвал рекламни материали моля да се свърже с мен за да му ги предам!
И всички които са BMW-членове да се свържат и те с мен,защото имат карти за отстъпки на горива в
верига бензиностанций !
тел.0889826430-Иво (черния)
И всички които са BMW-членове да се свържат и те с мен,защото имат карти за отстъпки на горива в
верига бензиностанций !
тел.0889826430-Иво (черния)