РУСЕ - сбирки всяка неделя ...

Регионална структура на БМВ Клуб България за гр. Русе

Модератори: kv46, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: му се шейната на дядо коледа
Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW

Re: РУСЕ - сбирки всеки понеделник ...

Мнение от nesko » 19 Авг 2011, 13:30

slavianko написа:Ем те хората направиха даже едно дзс през седмицата. Само аз дето не можах да отида ама мисля да се реванширам тия дни че събрах много гуми и джанти :mhihi: :mhihi:

А аз скоро мисля да те зарадвам с ново попълнение в отбора :mhihi: и да те потормозя в гаража :bchug: а за джанти и аз имам доста и 17ки има вече за каране такаче сме ние :driving:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от nesko » 19 Авг 2011, 13:32

tosho_72 написа:То явно групата на избраните си прави срещи на високо ниво,без много много да се разчува.

няма се плашиш :mrgreen: и твоя ден ще дойде продължавай да си караш :driving: преди всичко за собствено задоволение :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 19 Авг 2011, 19:44

Кой беше колегата снощи на полигона със сивото 6 цил. е30 купе, с ламаринени джанти отзад ако не се лъжа, и дълбок волан? И друг път съм го гледал, и ми харесва как държи бимата. Ще се радвам да покараме някой път заедно :) Междудругото утре вечер ще ходя, така че ако има навити да идват. Без това нещо сбирките замряха, аз не че съм присъствал на повече от една от тях :mhihi: Ама наистина искам да покарам с хора на място, че четвъртък вечер такива се броят на пръсти. Аз и затова не карам тогава, че е по-вероятно някой да ме отнесе в опитите си за "дрифт"...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Мнение от slavianko » 19 Авг 2011, 20:04

Dirty M5 driveR написа:Кой беше колегата снощи на полигона със сивото 6 цил. е30 купе, с ламаринени джанти отзад ако не се лъжа, и дълбок волан? И друг път съм го гледал, и ми харесва как държи бимата. Ще се радвам да покараме някой път заедно :) Междудругото утре вечер ще ходя, така че ако има навити да идват. Без това нещо сбирките замряха, аз не че съм присъствал на повече от една от тях :mhihi: Ама наистина искам да покарам с хора на място, че четвъртък вечер такива се броят на пръсти. Аз и затова не карам тогава, че е по-вероятно някой да ме отнесе в опитите си за "дрифт"...
Колко часа ?
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 19 Авг 2011, 20:07

slavianko написа:Колко часа ?

Ми още не знам час, но предполагам към 7. Утре ще пиша с точност.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320d,Е46 М3
Мечтае да кара: E46 M3 Touring

Мнение от Cherenz » 19 Авг 2011, 21:22

Колеги някой ако иска от рекламните артикули на BMW Club Bulgaria може да ги разгледате
на този линк http://bmwpower-bg.net/?module=shop и да ми пиши или се обади,защото в понеделник
ще ми пускат пратка с новите плажни кърпи,ключодържатели,стикери за задно стъкло,рекламни
пластмаси за рег. номера,и т.н. който си хареса нещо от онлайн магазина да се свърже с мен до
неделя вечерта :!: :!: :!:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325 TDS + 330ci
Детайли за колата: черни :)

Мнение от tosho_72 » 19 Авг 2011, 22:13

nesko написа:
tosho_72 написа:То явно групата на избраните си прави срещи на високо ниво,без много много да се разчува.

няма се плашиш :mrgreen: и твоя ден ще дойде продължавай да си караш :driving: преди всичко за собствено задоволение :yes:

Аз не се плаша,не съм плаха душичка не се притеснявай :) и не карам аз а кара синът ми,и наистина е за собствено задоволение а не за представяне пред хората :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MICH__ » 19 Авг 2011, 22:25

Dirty M5 driveR написа:Кой беше колегата снощи на полигона със сивото 6 цил. е30 купе, с ламаринени джанти отзад ако не се лъжа, и дълбок волан? И друг път съм го гледал, и ми харесва как държи бимата. Ще се радвам да покараме някой път заедно :) Междудругото утре вечер ще ходя, така че ако има навити да идват. Без това нещо сбирките замряха, аз не че съм присъствал на повече от една от тях :mhihi: Ама наистина искам да покарам с хора на място, че четвъртък вечер такива се броят на пръсти. Аз и затова не карам тогава, че е по-вероятно някой да ме отнесе в опитите си за "дрифт"...

Май съм аз това :roll:

п.с. Джантите са ббс заводските на е30

п.с.2 Добре почнахме със барбекю сбирката после дзс и до там .... :confused: Някакво ново мероприятие възнамерява ли се да се организира ?
[00:00:25] Boris Dimitrov каза: мое мнение е че голфа е много по бърза и мощна кола от бмв

http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: с 200 и пак е малко
Мечтае да кара: драгстерите да плачат

Мнение от NORX » 19 Авг 2011, 23:15

незнам за среща, но аз искам да се срещна с някое е36 2000 кубика, да видя до къде е моята кола :) ако има някой колега на който му се кара просто за спорта да пише :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от nesko » 20 Авг 2011, 8:06

slavianko написа:
Колко часа ?

Да не забравиш да се обадиш като тръгваш :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 20 Авг 2011, 15:08

Към 19:00 ще ходя аз. Айде хващайте се и вие, че не ми се кара сам :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: с 200 и пак е малко
Мечтае да кара: драгстерите да плачат

Мнение от NORX » 20 Авг 2011, 17:17

добрем. 7 там
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 20 Авг 2011, 22:15

Dirty M5 driveR написа:Към 19:00 ще ходя аз. Айде хващайте се и вие, че не ми се кара сам :mhihi:

Онова, дет' го кара, 28ца ли беше реално или за т*шак беше сложен надписа ?! :roll:
Иначе добре се суркаш с 20ската :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 20 Авг 2011, 23:33

uCnaHeTcA написа:
Dirty M5 driveR написа:Към 19:00 ще ходя аз. Айде хващайте се и вие, че не ми се кара сам :mhihi:

Онова, дет' го кара, 28ца ли беше реално или за т*шак беше сложен надписа ?! :roll:
Иначе добре се суркаш с 20ската :yes:

Да, 28-ца беше. Но май малко сдухана, щото нарочно се пуснах по горната права да я усетя как е в оборотите и е близо до моята :mhihi: Развърта се едно мазно, мазно... Иначе е тягава, усеща си се. Но начина по който се развърта изобщо не ми хареса. Явно прекалено много съм свикнал на моята - като и подам да тръгва по-остро. Заради маховика ще да е :mhihi: Едно от момчетата искаше старт, ама с моите гуми в момента няма как, иначе не бих отказал. Иначе добре си се въртеше. С хубави гуми е отпред и се насочва лесничко. Трябваха ми 1-2 завоя да свикна с волана, че много голям :mhihi:

Чалъма на тоя полигон е да свикнеш с настилката, и да си напаснеш пързалянето спрямо дупките. Не е сложно, но лично на мен ми беше трудно да се престраша да пързалям отгоре надолу заради малката канафка на завоя. Сега вече няма ядове. Практика трябва, и важното е да се забавляваш.

ПП: 10 кила бензинец отидоха... гори тва М50 :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320d,Е46 М3
Мечтае да кара: E46 M3 Touring

Мнение от Cherenz » 23 Авг 2011, 14:06

Така момчета който е поръчвал рекламни материали моля да се свърже с мен за да му ги предам!
И всички които са BMW-членове да се свържат и те с мен,защото имат карти за отстъпки на горива в
верига бензиностанций !
тел.0889826430-Иво (черния)
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Русе