Лайсни - демонтаж ?

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Лайсни - демонтаж ?

Мнение от Penchev » 25 Мар 2006, 1:06

Колеги, искам да попитам как се свалят лайсните,които се намират под стъклата отстрани на автомобила :arrow: (лъскави или черни в зависимост от това дали автомобила е "shadow line" или "chrom line" :idea: )

И другия момент- малко по-специален :arrow: лайсните намиращи се на тавана на автомобила във вариант Touring ,за които може да се монтира багажник :roll:

П.С. Надявам се и MadMax да се включи по темата :help:

Георги Пенчев
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

ентусиаст
Аватар

к

Мнение от ian190 » 25 Мар 2006, 22:39

мисля че лайсните шадоу лайн се махат като се издърпат (подхващат се с отвертка от ъгала и постепенно се измъкват) те самите са като щипки.
а за покрива незнам .
:hitit: от утре е мойто :bang:

младши ентусиаст
Аватар

.

Мнение от DEO » 26 Мар 2006, 22:43

да тези на стъклата са така на 6типки са.. но постепенно ги изкаржаи не от едната страна само 4е 6те се изкриви.. а тези на багажника и аз не ги знам не съм свалял.. има според мен или са издърпват напред като на релси4ки или леко напред и нагоре....
Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!
ИзображениеИзображение
Части за Е34 - тел.0899 828 626

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 26 Мар 2006, 23:22

бабата-Кажи баба ТЕНКЮЮ!
Тоd-10Х :mhihi:
ПС Надявам се скоро да имам възможност в Пловдив да Ви почерпя Г-н Пенчев! :D Благодаря за полезната информация! :idea:
Good Luck

Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 26 Мар 2006, 23:54

Tod написа:бабата-Кажи баба ТЕНКЮЮ!
Тоd-10Х :mhihi:
ПС Надявам се скоро да имам възможност в Пловдив да Ви почерпя Г-н Пенчев! :D Благодаря за полезната информация! :idea:

Съвсем скоро - в сряда ще идваме по Пловдив с Асен_Х и Владо Monkey та ще гледам да се видим ,че и на мен ми се иска :D
:bchug: :drink:

А всъщност , как ти помогнах като аз попитах нещо :shock: :?:

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар

в

Мнение от ian190 » 13 Апр 2006, 12:25

за да заключите темата
лайсните страничните- дъгата над прозорците е на щипки които като се издърпат се чупят.
лайцната на задното стъкло се издърпва на щипки,които са метални и не се чупят. а лайсните под прозореца са свалят като се изхлузят нагоре като на предната врата се сваля огледалото.
тезси на покрива за багажника се маха тавана и има 4 болта 13-ки и така се махат
успех!!!

Сватбаря
Аватар

Re: в

Мнение от Penchev » 13 Апр 2006, 17:46

ian190 написа:за да заключите темата
лайсните страничните- дъгата над прозорците е на щипки които като се издърпат се чупят.
лайцната на задното стъкло се издърпва на щипки,които са метални и не се чупят. а лайсните под прозореца са свалят като се изхлузят нагоре като на предната врата се сваля огледалото.
тезси на покрива за багажника се маха тавана и има 4 болта 13-ки и така се махат
успех!!!

А ти видял ли си/свалял ли си тавана :?: Предполагам е доста трудно,особенно като е комби и е няколко квадрата :help:

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар

а

Мнение от ian190 » 16 Апр 2006, 11:44

аз като я боядисвахме ги свалях щото няма как, но мойто е с люкове и тавана отстрани е на щипки, а люковете са по средата.

Назад към E34