Предстояща покупка на 540
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- mariane60
- Потребител
-
- Кара: MB E 300TDI
- Мечтае да кара: 540 e34
Re: Предстояща покупка на 540
Това е колата - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Катализатора беше да
Мисля сега да го отрежа да видя какво толкова има вътре дето се руши
Колата е на близо 160 000 км. Виждам само едно като цедки, които бяха побелели.
Проблема беше с отвиването от шпилките бяха като заварени и другия проблем е цената му
Аз го взех близо наполовина от тази на реалоем, английски сайт.....

Проблема беше с отвиването от шпилките бяха като заварени и другия проблем е цената му

- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
mariane60 написа:Това е колата - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Цената нещо ми се струва подозрително ниска, но така от картинки ... нищо не може да се каже.
А какъв е този цвят странен. На мен ли ми се струва, но и на двата монитора ми дава розов отенък.

- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
badsharki написа:mariane60 написа:Това е колата - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Цената нещо ми се струва подозрително ниска, но така от картинки ... нищо не може да се каже.
А какъв е този цвят странен. На мен ли ми се струва, но и на двата монитора ми дава розов отенък.
Подозрителна е защото в БГ не се купуват такива коли и сигурно човека я продава от сумати време, а това 6000-7000лв е нормална цена за такава кола на такива години. Цвета и на мен ми розовее, но сигурно заради сградата отзад. И както винаги задължителна проверка в най-добре оторизиран сервиз или поне при сигурен човек и ако собственика не иска му се казва чао и се приключва с тази оферта.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Колата е много, много далеч от всички екстри. Оригинално не е имала ксенон, следователно и бронята не е нейна и пръскалките за фаровете почти сигурност не работят. Парктроника е някакъв афтърмаркет (китайски), най-вероятно е 96-та година (а не 97-ма, както пише в обявата) и е комби, което прави цената и не чак толкова ниска, а по-скоро нормална.
С това темата се изчерпва, както казаха колегите по-горе, свържи се с някой от форума, който може да и направи диагностика и да я огледа или я закарай в някой сервиз и ако ти харесва я отнасяй.
Ако има някакво развитие по въпроса ми пиши един ЛС, да отключа темата.
С това темата се изчерпва, както казаха колегите по-горе, свържи се с някой от форума, който може да и направи диагностика и да я огледа или я закарай в някой сервиз и ако ти харесва я отнасяй.
Ако има някакво развитие по въпроса ми пиши един ЛС, да отключа темата.
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2