След отключване се активират аварийните светлини
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
След отключване се активират аварийните светлини
Колеги, преди малко ми се случи нещо интересно.
Отключих колата, светнаха аварийните, но след това продължиха да светят. Отварях врати, багажник, не спряха!
Заключих колата, отключих я на ново и нямаше аварийни вече? Интересува ме защо са се включили и какво са се опитали да ми подскажат, ако въобще са се опитали да подскажат нещо.
Колата няма фабрична аларма!
Отключих колата, светнаха аварийните, но след това продължиха да светят. Отварях врати, багажник, не спряха!
Заключих колата, отключих я на ново и нямаше аварийни вече? Интересува ме защо са се включили и какво са се опитали да ми подскажат, ако въобще са се опитали да подскажат нещо.
Колата няма фабрична аларма!
- suec
- Потребител
-
- Кара: e36 325
- Мечтае да кара: M-power
Re: След отключване се активират аварийните светлини
и на мен ми се случи нещо подобно,много странно. 

iceblast написа: ... Колата няма фабрична аларма!
От това може да се съди, че колата има допълнително сложена (неоригинална) аларма.
Ако е така или тя е искала да каже нещо (не се е задействала правилно логиката при деактивирането) или и тя не знае какво иска да каже (бъг)
Няма и друга, поне аз не знам
Имам активирана функцията за аларма, светкат ми мигачите при заключване и отключване. Аз се чудех, да не би да са ми светели аварийните, защото някой ме е подпрял или е бутал да отваря нещо, но колата няма шокови датчици?

Имам активирана функцията за аларма, светкат ми мигачите при заключване и отключване. Аз се чудех, да не би да са ми светели аварийните, защото някой ме е подпрял или е бутал да отваря нещо, но колата няма шокови датчици?
- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
Някой ГоУф назобан те е подпрял може би
Много е вероятно да има някаква аларма щом се вкл. мигачите ако има сирена даже и ще свирка

Много е вероятно да има някаква аларма щом се вкл. мигачите ако има сирена даже и ще свирка

При мен направо аварийните се включиха, сигурно 2 минути мигаха, преди да заключа колата и да я отключа на ново. При други коли, с фабрични аларми мигачите да мигнат вместо 1-2 пъти при отключване мигат да речем 3-4 пъти, за да ти подскажат, че алармата се е актвирала.
Друг вариант е някакъв бъг или нещо покрай бутона на аварийните, но той реално не мигаше.
Друг вариант е някакъв бъг или нещо покрай бутона на аварийните, но той реално не мигаше.
- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
Kолега а с ключа от бравата ли я отключи,ако ти е активирана функцията да се отключва само с дистанционното от ключа,когато я отключиш от бравата симулира че я разбиват и започва да мига ,а ако имаше и сирена и да пищи
от опит при мен е така след включването на функцията аларма и разни настройки с нцс експерт
от опит при мен е така след включването на функцията аларма и разни настройки с нцс експерт
От дистанционното колега, както винаги. Аз патрони нямам никъде иначе 

виждал съм го на една Е39-ка...отключваш с дистанционното и като отвориш вратата започват да мигат аварийките и не спират докато не ги изкл от копчето
Няма ориг.аларма
Проблема и до сега не е решен

Няма ориг.аларма
Проблема и до сега не е решен

При мен се получи само веднъж, от тогава всичко е наред 

- ivkoni80
- Потребител
-
- Кара: Е39 2.0
- Мечтае да кара: Влакове
И на мен ми се случи веднъж, незнам защо ? Карам Е39 модел 1999г.
За колата когато я купувах ми казаха, че има заводска аларма.Има сирена БМВ отпред в дясно до казанчето за течност за чистачките, но досега не съм я чувал да свири.
Имам и два малки ключа, да не би да са за спиране на звука?
Гледах навсякъде,в жабката, под жабката не видях ключалка за тях ?
За колата когато я купувах ми казаха, че има заводска аларма.Има сирена БМВ отпред в дясно до казанчето за течност за чистачките, но досега не съм я чувал да свири.
Имам и два малки ключа, да не би да са за спиране на звука?
Гледах навсякъде,в жабката, под жабката не видях ключалка за тях ?
- jackgancho
-
-
- Кара: BMW 525TDS
- Мечтае да кара: Пейка на лагери
Колеги здравейте и при мене се наблюдава същото явление то се получава по два начина:
1.когато колата е заключена с активирана аларма и се отвори багажника с бутона на дистанционното,след което се затвори багажника.(без да бъде отключена колата и деактивирана алармата) може би тогава се симулира кражба и алармата се задейства.
2.когато заключа автомобила с дистанционното и после веднага го отключа без никакъв интервал така системата се "шашва" и аварийните започват да мигат постоянно системата е устроена така пак против крадци.
1.когато колата е заключена с активирана аларма и се отвори багажника с бутона на дистанционното,след което се затвори багажника.(без да бъде отключена колата и деактивирана алармата) може би тогава се симулира кражба и алармата се задейства.
2.когато заключа автомобила с дистанционното и после веднага го отключа без никакъв интервал така системата се "шашва" и аварийните започват да мигат постоянно системата е устроена така пак против крадци.
Bayerische Motoren Werke 1917GmbH
12 мнения
• Страница 1 от 1