Изпускателна система + 4 кюнеца на 730 дизел
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Изпускателна система + 4 кюнеца на 730 дизел
Здравейте , имам една седмица под ръка 3.0 дизел и понеже гледам все повече хора изваждат по 4 кюнеца отзад , мисля и аз да направя тази интервенция . Не ме интересуват оригиналните системи за по 3-4к евро , ами така да кажем побългарените варианти ( сигурен съм , че 90% от седмиците в бг с 4 бурий отзаде са гаражно производство ) . Ако може да ми дадете инфо или схема как точно става , кое от къде и как . Ако има сервиз в Бургаска област където да го направят успешно. Мерси
- badly_boy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 730d
Re: Изпускателна система + 4 кюнеца на 730 дизел
Не че е моя работа колега ама защо ще съсипваш колата? Ако беше бензинова е по-разбираемо да и изкараш гласеца с цел готин звук. Мой съвет - ако го правиш това си запази оригиналната генерация за всеки случай 

badly_boy написа:Не че е моя работа колега ама защо ще съсипваш колата? Ако беше бензинова е по-разбираемо да и изкараш гласеца с цел готин звук. Мой съвет - ако го правиш това си запази оригиналната генерация за всеки случай
Ще обясниш ли , защо я съсипвам ? Правя го само заради външния вид .
Всеки си има вкус... Аз съм много доволен, че фабрично не се виждат нито гърнето, нито ауспуха. Колата изглежда (според мен) чудесно без да се виждат кюнци и т.н. 

- 7BREYTON
- ентусиаст
-
- Кара: Entwicklung 38
- Мечтае да кара: B12
deank написа:Всеки си има вкус... Аз съм много доволен, че фабрично не се виждат нито гърнето, нито ауспуха. Колата изглежда (според мен) чудесно без да се виждат кюнци и т.н.
И за мен лично така е по интересно, като не се виждат. Според мен модела и формата на задницата така са замислени и ауспусите сякаш стоят малко в повече. Не казвам че няма и варианти които ми харесват .... само дето са на V12 ...
- ddinobot
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: SR1 NORMANDY
- Мечтае да кара: 320 turbo DRM
Запази си старата генерация както ти каза колегата, че като сложиш новите "кюнци" така ще ти опушат хубаво бронята, че набързо ще ги разкараш 

7 мнения
• Страница 1 от 1