Проблем с навигацията!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
Проблем с навигацията!
Колеги,
направих голяма грешка! снощи си играх с инпата. значи избирам навигационен компютър да се чете. отивам на полето "система" от там имам две възможности - цветни улици или монохром улици- нещо такова беше- пиша по памет. та значи - давам цветни улици и излезе нещо от сорта на : записвам - време 10 сек....и после на екрана се появи едно съобщение:
software laden erfolgreich. bitte legen sie eine geegnete software cd ein= или в превод- софта е зареден успешно. моля сложете подходящо цд...и до там! не мога да върна нормалната работа на навито.....моля за помощ. ще пътувам в неделя а и имам кпу главоболия на главата. наистина имам нужда от помощ. ще платя на който може да ми помогне каквото струва!
направих голяма грешка! снощи си играх с инпата. значи избирам навигационен компютър да се чете. отивам на полето "система" от там имам две възможности - цветни улици или монохром улици- нещо такова беше- пиша по памет. та значи - давам цветни улици и излезе нещо от сорта на : записвам - време 10 сек....и после на екрана се появи едно съобщение:
software laden erfolgreich. bitte legen sie eine geegnete software cd ein= или в превод- софта е зареден успешно. моля сложете подходящо цд...и до там! не мога да върна нормалната работа на навито.....моля за помощ. ще пътувам в неделя а и имам кпу главоболия на главата. наистина имам нужда от помощ. ще платя на който може да ми помогне каквото струва!
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- Retrofit
- младши ентусиаст
-
- Кара: M62B46
Re: Проблем с навигацията!
С каква навигация си - МК3, МК4?
И тея настройки в Инпата не са за цветни улици, а за цветен дисплей(средна и голяма навигация) и монохромен дисплей(най-малката навигация), тях не ги пипай, че ще изгубиш картина на нави-то.
А за да си оправиш навигацията, свали и запиши диск със софтуер за съответното устройство и го обнови.
Разгледай във форума има доста писано, има и линкове за софтуер цд-та
И тея настройки в Инпата не са за цветни улици, а за цветен дисплей(средна и голяма навигация) и монохромен дисплей(най-малката навигация), тях не ги пипай, че ще изгубиш картина на нави-то.
А за да си оправиш навигацията, свали и запиши диск със софтуер за съответното устройство и го обнови.
Разгледай във форума има доста писано, има и линкове за софтуер цд-та
- alexsch
- ентусиаст
-
с МК4 съм
да най-вероятно тези настройки са за това.....
досега се мъчих да свалям BMW V32 софта, обаче не успявам да върна образа....може ли да ми пратиш линк откъдето да го дръпна и инструкции как да го разархивирам след това и запиша....
много благодаря за бързата реакция.....
намерих нещо в датат обаче нищо...
разархивирам с рар записвам директориите и всички файлове на диск. вкарвам в компа.ц давам на контакт и нищо....седи си надписа и нищо....
да най-вероятно тези настройки са за това.....
досега се мъчих да свалям BMW V32 софта, обаче не успявам да върна образа....може ли да ми пратиш линк откъдето да го дръпна и инструкции как да го разархивирам след това и запиша....
много благодаря за бързата реакция.....
намерих нещо в датат обаче нищо...
разархивирам с рар записвам директориите и всички файлове на диск. вкарвам в компа.ц давам на контакт и нищо....седи си надписа и нищо....
my mods:
- Retrofit
- младши ентусиаст
-
Ето това също е V32 - http://www.megaupload.com/?d=IP0KD0O0
Сваляш, разархивираш и ти излиза имидж файл.
Записваш го с ImgBurn на 2-ра скорост, на качествен диск Вербатим примерно.
Влизаш в колата, даваш на контакт, оставяш шофьорската врата отворена, вадиш диска с картата и слагаш диска със софтуера, чакаш да се ъпдейтне, потвърждаваш с ОК и вадиш диска.
Сваляш, разархивираш и ти излиза имидж файл.
Записваш го с ImgBurn на 2-ра скорост, на качествен диск Вербатим примерно.
Влизаш в колата, даваш на контакт, оставяш шофьорската врата отворена, вадиш диска с картата и слагаш диска със софтуера, чакаш да се ъпдейтне, потвърждаваш с ОК и вадиш диска.
- alexsch
- ентусиаст
-
....е не не и не! правя каквото ми пишете. слагам диска със софта...чакам ...нищо! двд-то върти на екрана си пише тоя надпис и накрая излиза диска без нищо да се е променило....
my mods:
- Retrofit
- младши ентусиаст
-
Не записваш нещо диска както трябва май... или самите дискове не ги бива.
Инсталирай си ImgBurn, като разархивираш rar-a трябва да получиш имидж файл. Отваряш ImgBurn и от там отваряш самия имидж, ще ти даде информация в кой MODE и FORM е файла, избираш скорост 2х и записваш.
Инсталирай си ImgBurn, като разархивираш rar-a трябва да получиш имидж файл. Отваряш ImgBurn и от там отваряш самия имидж, ще ти даде информация в кой MODE и FORM е файла, избираш скорост 2х и записваш.
- alexsch
- ентусиаст
-
...записах го на едно презаписващо се самсунг .на втора скорост с имагбърн....
като го вкарам диска отзад на двд-то - влизам в колата. вратат отворена. давам на контакт. и после какво? на екрана си седи надписа и нищо...какво трябва да стане в този момент?
като го вкарам диска отзад на двд-то - влизам в колата. вратат отворена. давам на контакт. и после какво? на екрана си седи надписа и нищо...какво трябва да стане в този момент?
my mods:
- Retrofit
- младши ентусиаст
-
Записваш софта на качествен празен нов диск, влизаш в колата-> даваш контакта на първо положение-> отиваш до багажника и слагаш диска със софтуера-> влизаш в колата и гледаш дисплея дали почва да зарежда-> като зареди на 100% излиза бутон ОК, натискаш го и вадиш диска... това е процедурата.
- alexsch
- ентусиаст
-
....то вече не остана време. ще пробвам утре сутрин...евентуално къде мога да закарам колата да ми го направят, че нещо май няма да се справя?! ако си от СФ- може ли да дойда при теб да пробваме? плащам си каквото струва....
my mods:
- Retrofit
- младши ентусиаст
-
Не съм от София колега, свържи се с колегата ivo1bg, той ще ти свърши работа, ако не се справиш.
не се занимавай с презаписваеми дискове, обикновено навигациите са твърде капризни за подобни неща, вземи диск подобен на оригиналния
Аз се мъчих доста с една друга навигация, която пък тръгваше само на двуслойни DVD -R дискове, а какво остава за RW
Аз се мъчих доста с една друга навигация, която пък тръгваше само на двуслойни DVD -R дискове, а какво остава за RW
- alexsch
- ентусиаст
-
Проблемът беше решен от Иво от Е39 под-форум. използвам отново случая да благодаря на ЧовекЪТ! Рядко се срещат такива личности! Благодаря за бързата, адекватна и качествена подкрепа!
проблемът е наистина в софта. но освен това при мен имаше запецнало СД вътре в навигацията а и освен това лещата ми беше зацапана....сега- след като освърменеи Иво софта- всичко си бачка!
проблемът е наистина в софта. но освен това при мен имаше запецнало СД вътре в навигацията а и освен това лещата ми беше зацапана....сега- след като освърменеи Иво софта- всичко си бачка!
my mods:
12 мнения
• Страница 1 от 1